Shitstorm en PR-ramp: World Economic Forum onthult een ongelooflijk plan van de elites


 10 total views,  6 views today

Aah – alles is hier zo lekker stil! De mens is weg! Sinds deze plaag is gestopt, is de lucht eindelijk schoon – in de ware zin van het woord: de lucht is blauw, de straten zijn leeg en de schoorstenen roken niet meer. Op het World Economic Forum haalde je echt diep adem – en in het openbaar. Twee extreem bizarre video’s zijn enthousiast over een onteigende, getemde mensheid die geen uitlaatgassen meer mag uitstoten, geen vliegtuigen meer gebruikt en geen vlees meer eet. Ja, dat zou het beste volledig moeten verdwijnen. De films tonen dromerig lege straten en verlaten vliegtuigen. Blijkbaar merk je op het World Economic Forum niet eens wat je publiceert, namelijk video’s die niet alleen je sinistere plannen onthullen,

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments

Geef een antwoord