Waarom Nederland DIRECT de Europese Politieke Unie moet verlaten

Waarom Nederland DIRECT de Europese Politieke Unie moet verlaten

6 maart 2021 0 Door Indignatie redactie

Vanuit de Verenigde Staten komen steeds meer berichten dat gouverneurs opdracht geven de maatregelen tegen het vermeende “coronavirus” te annuleren. Het gaat om 17 staten. Geen lockdowns, geen mondkapjes, alles open en alles weer op orde. De non-elected president/administrateur van de ontbonden Washington D.C. Corporation Joe Biden neemt het hen niet in dankbaarheid af, getuige zijn uitspraak: “Neanderthal thinking to believe that in the meantime, everything is fine, take off your masks.” Het zijn uiteraard 17 republikeinse staten, meneer Biden kan dat dus gemakkelijk zeggen. Blijkbaar houdt het “killer-virus” ook nog eens rekening met staatsgrenzen.

Ondertussen in Europa. De maatregelen blijven hier onverkort van kracht. Allerlei gemuteerde virussen verspreiden zich als de konijnen. Althans volgens hoofd angstaanjager Van Dissel. Blijkbaar heeft nog niemand in de gaten dat Van Dissel er maar wat op los fantaseert, van wetenschap heeft hij geen kaas gegeten. Niet gehinderd door empathie en wetenschappelijke kennis leest hij nog steeds de tekst volgens het draaiboek op. Waarom dan de vals-positieve PCR testen dalen, de ziekenhuizen leeglopen, maar het R-getal verder oploopt is iedereen een raadsel. Van Dissel hoeft nooit iets uit te leggen. Hij straalt een enorme autoriteit uit. In heel West Europa houdt de lockdown en muilkorfjesplicht nog redelijk stand. De meest absurde maatregelen tarten overal de grondwet, maar het is “crisis” dus regeringen kunnen alles en de bevolking moet alles. ALLE maatregelen zijn “killing” voor de weerbaarheid van de mensen. Er zijn in Europa uitzonderingen, maar dan moeten we verder kijken dan de grenzen van West Europa.

Lees ook:  Jared Kushner doet een beroep op de NBA's Taste for Luxury

In Zweden zien we exact dezelfde “gevallen” en “dodentallen” alsmede “positieve testuitslagen” als in de rest van de wereld. Maar daar is geen sprake van een lockdown en muilkorfjes zijn bijvoorbeeld in scholen verboden. Er wordt nog wel gevaccineerd en de uitbraken in de bejaardenhuizen zijn ook daar aan de orde. Een ander land, geen deel van de EU, Zwitserland is op de dag na het bezoek van president Trump weer langzaam aan het openen. In dat land zijn ook de verschillende vaccinatieprogramma’s al stopgezet in afwachting van realistische testuitslagen. Tsjechië tart Brussel doordat het parlement niet alle macht is afgepakt. Immers, het was het parlement dat daar de maatregelen onwettig verklaarde met als gevolg de annulering van de maatregelen. In opdracht van Brussel werden wel direct de grensovergangen gesloten. De Oostenrijkse deelstaat TIROL overkwam hetzelfde, toen na een “uitbraak” de grenzen door het leger hermetisch werden afgesloten.


In onze mainstream media horen we van dit alles helemaal niets. Slechts jubelende verslagen van een toneelstukje met acteur Biden, die alle maatregelen van Donald Trump terugdraait en tot “beleid” heeft verheven. De meest essentiële Executive Orders heeft hij overigens niet aangeraakt. Dit zijn de EO’s van Trump die de herstelde Amerikaanse republiek legitimeren en de oude Constitution weer herstellen. De massamedia collaboreert op ongekende wijze. Het zal ze duur komen te staan en het corrupte journalistendom zal voor een Tribunaal compleet in de pan worden gehakt.

Lees ook:  De WHO bevestigt dat de Covid-19 PCR-test gebrekkig is: schattingen van "positieve gevallen" zijn zinloos. De afsluiting heeft geen wetenschappelijke basis

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenHet lijkt er dus op dat als Nederland niet meer in de EU zit, het “coronavirus” geen bedreiging meer is. De pensioenpotten zijn geheel verpand aan Brussel, het is dus maar de vraag of we daar ooit nog iets van terug zullen zien. Dit is een goede reden om de pensioenclaims rechtstreeks bij Rutte c.s neer te leggen en conservatoir beslag te leggen op de bij elkaar geroofde rijkdommen van “de koninklijke familie” in binnen- en buitenland. Er is nog een belangrijke reden waarom we liever gisteren dan vandaag uit de EU zouden moeten willen: de immigratie.

De immigratie van niet westerse economische asielzoekers naar ons land was een verplicht nummer. Ondanks het feit dat koningin Juliana in de 60-er jaren al beweerde dat Nederland OVERVOL was. Sinds 1995 over een periode van 25 jaar zien we een enorme instroom van immigranten. Maar we zien ook, dat de oorspronkelijk Nederlandse bevolking sinds 1995 niet meer groeit. De Nederlandse bevolking telt al 25 jaar 13 miljoen mensen. In een rapport wat onlangs verscheen wordt aangegeven dat 24% van de 17,4 miljoen inwoners 1e en 2e generatie immigranten is. Dat cijfer van 13 miljoen is uit de gegevens van het CBS te halen. De kosten van deze etnische operatie zijn maar liefst € 400 miljard. Ieder jaar schenken we ook nog eens netto € 8 miljard aan Brussel. We werden verplicht mee te doen aan een “Coronafonds” en zijn daarmee onze pensioenen inmiddels kwijt. Hoe zouden we er voor staan als we als land niet bij het herstelde heilige Roomse Rijk van de EU zouden horen en onze gasbaten sinds 1960 in een GASFONDS hadden opgespaard?

Lees ook:  Republikeinen nodigen Amerika uit om mee te doen aan de "Dear Leader" -loterij

De vraag is alleen: hoeveel ellende moeten de Nederlanders nog hun hoofden krijgen uitgestort, voordat naar de wapens wordt gegrepen? Het antwoord op die vraag is gemakkelijk te geven. Nederlanders zijn geneigd rustig af te wachten tot de situatie weer is genormaliseerd. Vervolgens gaat men dan via de stembus orde op zaken stellen. Om er dan achter te komen dat je een vaccinatiepaspoort dient over te leggen als je je stem uit wilt brengen. Voor de zekerheid gemuilkorfd, want “mutanten” en slecht gedrag is een dodelijke combinatie.

Heeft u de “stempas” al toegezonden gekregen? Afgezien dat uw stem een bijdrage aan het systeem levert, weet in ieder geval dan waarop u dan precies stemt: een failliete boedel.

stemmen

Via:https://herstelderepubliek.wordpress.com/Comments

comments