Verboden voor niet-gevaccineerden

Verboden voor niet-gevaccineerden

10 maart 2021 1 Door Indignatie redactie

“Laten we een voorbeeld nemen aan Israël en gevaccineerden meer vrijheden toekennen zodat zij weer kunnen gaan leven”, zei D66 partijvoorzitter Sigrid Kaag in onvervalste newspeak, waarmee zij dus exact het tegenovergestelde bedoelde: laten we niet-gevaccineerden de toegang tot het maatschappelijk leven ontzeggen. ‘Verboden voor niet-gevaccineerden’. Oftewel: ‘Vaccin macht frei’.

“Doen of doodgaan”, zei Kaag eerder over vaccinatie waarmee zij de irreële angst voor corona voedt. Het kabinet bereidt een vaccinatiebewijs voor in de coronamelder-app. De EU-commissie komt binnenkort met een ‘digitale groene pas’ om te bewijzen dat men geprikt en of getest is.  En dan toch bij hoog en bij laag volhouden dat iedereen een vrije vaccinatiekeuze heeft, je moet maar durven. Voorwaarden zijn per definitie onvrij.

In Israël, waar Kaag een huis heeft in Oost-Jeruzalem, staan de bedrukte strandstoeltjes al klaar: ‘Reserved for vaccinated people only‘ in, toevallig, D66-groen met speelse maar niet mis te verstane afbeeldingen van injectienaalden en vaccinflesjes. Hoe luguber wil je het hebben en hoeveel duidelijker kan de parallel zijn met de uitsluiting van die andere groep uitgeslotenen in de Tweede Wereldoorlog waarvan vele nazaten sindsdien in Israël wonen?

Het mag nog steeds niet hardop gezegd worden maar het is overduidelijk dat de EU en het regime van de B.V. Nederland aansturen op een structureel gelegitimeerde discriminerende kastenmaatschappij met behulp van onder andere vaccinatiepaspoort, sociaal kredietsysteem en eeuwigdurende maatregelen en waarbij de niet-gevaccineerden de onaanraakbaren zullen zijn. Wie de ‘Routekaart voor bestuurders’ bekijkt ziet dat we ook bij nul besmettingen voor altijd in niveau ‘Waakzaam’ met alle onmenselijke maatregelen zullen blijven.

Het parlement zwijgt. De media eveneens.

Er is geen ontsnappen meer aan. Alle maatregelen die eeuwig in afwisselende hevigheid zullen blijven gelden, ze staan allemaal opgesomd. Geen alcohol na middernacht, maximaal acht personen aan tafel, triage, registratie,  sluiten om 24.00u, thuiswerken,  maximaal acht bezoekers thuis per dag dus geen feestjes meer! Hou toch op zeg. We komen er nooit meer uit als we dit narratief blijven volgen en dat is precies de bedoeling van de destructieve Great Reset die in volle gang is en waar Kaag op de achtergrond mede vorm aan geeft via alle eerder genoemde globalistische organisaties waarin zij zitting heeft.

Lees ook:  Is de GEK Jair Bolsonaro, de rechtse president van Brazilië, de nieuwe Jim Jones?

Build Back Better‘ houdt in dat eerst alles volledig gesloopt dient te worden en dat is precies wat wij kunnen verwachten: het kabinet sorteert al voor op een volgende regeerperiode en zal niet stoppen met de maatregelen totdat ‘deze klus geklaard’ is.

Een vrij ondernemend MKB is namelijk ongrijpbaar in de ideologie van de totale afhankelijkheid van de bevolking van de grote, staatsgefacilliteerde multinationals. De maatregelen gaan net zo lang door totdat er geen slager, bakker, kledingboetiek meer over is en de massa veroordeeld is tot basisinkomen, thuisisolatie, thuiswerken, online bestellingen van synthetisch GMO-voedsel of creperen.

De dystopische, van schrik inmiddels alweer verwijderde, filmpjes van het WEF over verlaten stille steden en onwezenlijke UV-ontmoetingscirkels van licht laten het ware gezicht zien van de ontmenselijkte wereld waarin het elkaar in het wild treffende mensen verworden is tot een onwenselijke manifestatie van  autonomie die letterlijk tot elke prijs uitgeroeid dient te worden.

De contouren van onze ontmenselijkte, genderneutrale toekomst tekenen zich steeds schaamtelozer af nu D66 en de Partij voor de Dieren donaties hebben geaccepteerd van ‘filantroop’ Steven Schuurman en hier trots over berichten aan de praattafels. Een betere bevestiging dat je goed op weg bent in de in de globalistische watermeloenideologie (groen van buiten, rood van binnen) is er niet.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenSchuurman, die zijn miljarden verdiende met Elastic, een zoekmachinebedrijf met onder zijn klanten Microsoft, Facebook en Walmart, kan wel zeggen “Ik hoef geen invloed”, maar zijn geld heeft dat natuurlijk wel. Schuurman is nog lang geen Bill Gates of Soros, maar hij zet hier openlijk een trend voor een onvervalste Nederlandse Techmaffia naar Silicon Valley-model. Zijn organisatie FutureNL (waarvan hij voorzitter is) waarin behalve Constantijn en Laurentien ook onder meer Pieter Zwarts van Coolblue en Ernst Jan Stigter van Microsoft Nederland actief zijn bewerkt intussen al jaren de jeugd met lespakketten voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en Pabo.

Lees ook:  Trump's driftbui en de denkbeeldige 'no do-overs-clausule' van de grondwet

Met digitale geletterdheid is op zichzelf niets mis natuurlijk. Digitale geletterdheid is echter slechts de onschuldig lijkende kapstok. Artificial Intelligence en totale digitalisering van onze maatschappij is het doel.  Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst nietwaar? Jeugdjournaal en Schooltelevisie doen de indoctrinerende rest als voorbereiding op wat ons te wachten staat met Corona als exploderende snelkookpan. Wat een ‘kans’!

Onder de vele bedrijven die FutureNL steunen zijn: AH, Accenture, ING, ABN-AMRO, KPN, Unicef, en Tech-Connect dat als doel zegt te hebben: het vergroten van ‘computational thinking’, ‘van hovenier tot kapper’. Is het ook niet zo dat in de Fourth Industrial Revolution van het WEF de hele maatschappij gedigitaliseerd moet worden? Van hovenier tot kapper, van smart thermostaat tot coronamelderapp en digitale ID? Het lijkt allemaal mooi, nuttig en handig zoals alle technologie waar wij verslaafd aan zijn gemaakt, maar het leidt onherroepelijk allemaal tot een totalitaire surveillancemaatschappij. De engel heeft een monster gebaard.

Het is ontstellend dat FutureNL als ‘onafhankelijke’ stichting al jaren vóór corona met deze digitale overname van het ouderwetse contactonderwijs bezig was. ‘Voor je het weet is het 2021’, voorspelde FutureNL. Iedere leerling en werknemer voorbereid op thuisisolatie, les en werkcontact via Zoom, was dat de bedoeling?

The Dreamery Foundation (voorzitter: Steven Schuurman) heeft onder andere het doel het tegengaan van verlies aan biodiversiteit. Een nobel streven zou je denken. Wanneer echter politieke partijen worden gesteund die eveneens de globalistische ideologie van het WEF omarmen en mede vormgeven houdt dit direct het tegenovergestelde in. De toekomst die The Great Reset schetst is een wereld waarin GMO-voedsel de toekomst is en dit houdt per definitie de vermindering van biodiversiteit in zoals Bill Gates al heeft laten zien in Afrikaanse en Indiase landbouwprojecten waarbij boeren zelfs de onvervreemdbare natuurlijke rechten op hun landbouwzaden zijn ontnomen doordat door Gates gefinancierde ‘filantropische’  initiatieven er een kleine genetische verandering op hebben toegepast waardoor op deze zaden nu een patent rust dat in handen is van Gates. Boeren mogen niet langer hun eigen zaden gebruiken omdat Gates patenten heeft op natuurlijke zaden die eigenlijk van iedereen horen te zijn. Vrij ondernemende boeren worden zodoende in een slavencontract gedwongen met ondervoeding en hongersnoden tot gevolg.

Lees ook:  Heb je gemerkt hoe Social Media bedrijven altijd in lijn zijn met het Amerikaanse Rijk?

Hetzelfde patroon zien we nu bij de mRNA-vaccins die door Gates gesteund worden. De informatie over deze experimentele gentherapie is voor iedereen online inzichtelijk in de gebruikershandleidingen van Pfizer-BioNTech, Moderna, etc. Wanneer deze geïntegreerde genetische veranderingen in de menselijke cellen eenmaal het organisme en haar natuurlijke functioneren hebben overgenomen zal er sprake zijn van een gepatenteerd genetisch gemodificeerd organisme, voorheen de vrije mens. Zo werkt dat bij Gates en consorten: je verandert een deel van het genoom van een organisme, virus, plant, dier of mens en vraagt daar vervolgens patent op aan. Maximale controle over de economische uitbuiting van de ontmenselijkte miljarden ‘deplorables‘ is zodoende gegarandeerd. En laat dit nu precies de bedoeling zijn van The Great Reset.

Build Back Better, maar dan anders. Hoe krijg je mensen zo gek om vrijwillig akkoord te gaan met deze gentherapie? D66 geeft het antwoord: maximaliseer de angst voor het killervirus en stel ‘vrijheden’ in het vooruitzicht in ruil voor vaccinatie waarin je alleen in naam vrije keuze hebt.

‘Doen of doodgaan’, is het immers volgens Kaag. Letterlijk.Comments

comments