Geen verdere vragen, Mr. Gates

Geen verdere vragen, Mr. Gates

13 maart 2021 1 Door Indignatie redactie

Bill Gates heeft absoluut geen verklaring waarom er complottheorieën over hemzelf bestaan. Een kleine herinnering.

Eind februari bood het Maischberger- programma een van de rijkste mannen ter wereld, Bill Gates, de mogelijkheid voor een interview van 45 minuten. Achtergrond is dat Bill Gates inmiddels ook een boek over klimaatverandering heeft geschreven, dat half februari verscheen. Hij was als het ware op een boekpromotietour. Na Corona is het nu de beurt aan het klimaat.

Sandra Maischberger sprak ook met Bill Gates over zijn rol in vaccins. In het bijzonder vroeg ze naar geruchten dat mensen in Nigeria onvruchtbaar waren geworden na poliovaccinaties en dat sommigen vreesden dat hij mensen die nanochips in de vaccins gebruikten, beter wilde volgen. En trouwens: staat er niets aan dat hij profiteert van de verkoop van vaccins?

Laten we ons nu even voorstellen dat we in de klassieke film ‘They live’ van John Carpenter zitten , waarin de hoofdrolspeler door een speciale zonnebril op te zetten …

bril
Screenshot, John Carpenter (“They live”)

… herkent plotseling de echte berichten achter de advertenties en het echte gezicht van sommige mensen.

stad
Screenshot: De wereld door de bril van Carpenter’s “They live”

Dus laten we deze bril opzetten en luisteren naar het (fictieve) eerlijke antwoord van Bill Gates:

“Kijk, een paar jaar geleden had ik een klein imagoprobleem. Ik kreeg kritiek omdat ik een softwaremonopolie had en moest verantwoording afleggen aan commissies . Ik besloot toen om mijn imago een beetje te verbeteren door over te schakelen naar de filantropische kapitalistische sector. Ik realiseerde me dat het veel gemakkelijker was om de halve wereld naar iets te brengen dat ik wilde toen ik handelde via mijn “Bill and Melinda Gates Foundation”.

Sommigen vinden dit een beetje vreemd omdat ik, nou ja, als grootste particuliere donateur zeggenschap heb in het werk van de Wereldgezondheidsorganisatie en natuurlijk ook de toon zet in wetenschappelijk onderzoek , laten we zeggen . In januari 2010 belde ik het decennium van vaccins, waarvan ik ook halverwege , aan het einde van het decennium, volgens Spiegel 22 miljard in vaccins heb geïnvesteerd. En ik had ongelooflijk veel geluk, weet je: in september 2019 heb ik naast tal van bedrijven in BioNtech geïnvesteerd, een bedrijf dat nog nooit een vaccin heeft geproduceerd. In oktober 2019 sponsorde ik een simulatiespel voor een uitbraak van coronavirus in New York en twee maanden later, zoals het toeval wilde, brak Sars-Cov-2 uit in Wuhan. Dat kwam net op tijd, het decennium was bijna voorbij. Uiterlijk in december 2019 had ik het gevoel dat de vaccins het binnenkort waard zouden kunnen zijn.

JavaScript is not available.

What’s next for our foundation? I’m particularly excited about what the next year could mean for one of the best buys in global health: vaccines. https://t.co/MbjNWPEl5l

Ik bedoel, vraag je je af dat dit voor sommige mensen vreemd willekeurig lijkt? Toegegeven, mevrouw Maischberger, u moet dat eerst uitzoeken:

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Afghanistan-veteraan legt echte reden achter de oorlog uit
  • Investeer in september 2019 in een naamloos vaccinbedrijf, dat dat dan zal doen
  • Een vaccin ontwikkeld tegen een nieuw coronavirus dat pas in januari 2020 uitbrak.
  • En dit bedrijf krijgt eind 2020 als eerste een voorlopige goedkeuring voor de duurste stof naast Moderna.

Dan zijn er natuurlijk alle fundamentele belangenconflicten. Ik sponsor bijvoorbeeld de Zwitserse autoriteit voor vaccinvergunning Swissmedic , terwijl ik tegelijkertijd geld betaal aan de WHO voor bepaalde vaccincampagnes, de vaccinalliantie GAVI (die gelukkig immuniteit geniet in Zwitserland), ik investeer in vaccins met mijn oren en don Word tegelijkertijd niet moe om aan de wereld uit te leggen dat binnenkort alle acht miljard mensen zullen worden ingeënt.

Wie stelt geen kritische vragen?

Alleen al vragen over vaccins en klimaatverandering, twee gebieden waarvoor ik geen andere formele opleiding of expertise heb dan mijn investeringen, zou je vreemd moeten lijken, toch? En het feit dat ik nu de hele wereld virusvrij wil krijgen, wat al niet werkte met mijn Windows-besturingssysteem, maakt het voor veel mensen nog moeilijker om met me om te gaan.

Trouwens, op dit punt bedankt dat je niet dieper hebt gegraven. Sommigen zouden nu zeggen dat dit komt door het feit dat ik nu ook de journalistiek “steun” , meest recentelijk ging het voor 250 miljoen dollar naar onder meer Spiegel Online, CNN, BBC, Guardian, Le Monde en ZEIT. Ik zou het willen afdoen als een complottheorie, helaas moet ik dergelijke dingen in mijn investeringsrapporten vermelden, die uit 2019 alleen al heeft 1143 pagina’s​ Daar kunt u ook de betalingen vinden aan bijvoorbeeld het Robert Koch Institute, de Helmholtz Society, de Max Planck Society, de Charité Berlin, talloze universiteiten – vaak instellingen waar, wat een wonder, de experts vandaan komen, vooral in de kwestie van Corona de baas. Ook dat heeft nog niet tot kritische onderzoeken geleid.

Hopelijk blijft dat zo! Dan zou ik binnenkort de zon kunnen verduisteren , kunstvlees maken van soja, want ik ben nu de grootste eigenaar van landbouwgrond in de VS of ik red het klimaat eigenhandig met de nieuwe kerncentrales waarin ik investeer, China is al geïnteresseerd. Ik steun ook de Rockefeller Foundation royaal, ze hebben het nodig, weet je, misschien kan Microsoft helpen met de ontwikkeling van privé-identiteitsoplossingen, bewijs van immuniteit, vaccinatierecords en dergelijke, trefwoord ID 2020 , heb je misschien gehoord.

Het feit dat ik het graag heb over bevolkingsvermindering , soms zelfs in verband met vaccinaties, brengt sommigen in de war. Mijn vader was een van de oprichters van Planned Parenthood, weet je, dus dat zit in mijn genen. En als het je een beetje vreemd lijkt dat ik enerzijds voor bevolkingsreductie en het redden van mensenlevens door vaccinaties ben, kan ik alleen maar zeggen: het klinkt eigenlijk paradoxaal, maar het is fantastisch om je voor te stellen dat de bevolking des te meer afneemt levens die we redden! Logisch toch? Op de een of andere manier weerhoudt dat mensen ervan zich voort te planten, begrijpt u? Zo niet, dan heb ik nu mijn gezicht voor je, dat ik altijd laat zien als ik niet helemaal zeker weet of ik ergens mee weg kan komen. Oke?

gates
Screenshot: Bill Gates in een interview met Sandra Maischberger

Maar om terug te komen op uw vraag: of ik nanochips in vaccins smokkel met al het andere dat ik doe: wat maakt het uit? “

bril

Nu nemen we de bril weer af. Omdat Bill Gates helaas nog iets anders zei, waaronder dit:

“Sommige dingen zijn zo maf dat het moeilijk is om een ​​antwoord te formuleren.”Lees ook:  Hoe de elite zich heeft losgezongen van het ‘gewone volk’

Comments

comments