Wat gebeurt er in Israël? Heeft iemand het al bedacht?

Wat gebeurt er in Israël? Heeft iemand het al bedacht?

14 maart 2021 0 Door Indignatie redactie

Wat gebeurt er in Israël? Heeft iemand het al bedacht?

Is Israël niet het meest gevaccineerde land ter wereld?

Het is.

Is niet de helft van alle Israëli’s al ingeënt?

Ja ze hebben.

Is niet 90% van alle Israëli’s ouder dan 60 (de leeftijdsgroep die het meest waarschijnlijk sterft aan Covid) al gevaccineerd?

Ja.

Hoe slaagde Israël er dan in om het aantal sterfgevallen dat het in de voorafgaande tien maanden van de pandemie had te verdubbelen ”…” binnen twee maanden na intensieve inenting met het Pfizer-vaccin ”?

En waarom waren  “Israëls Covid-19 gevallen … scherp tijdens de eerste maand van de … massale vaccinatiecampagne. 

En waarom ” na slechts 2 maanden van … massale vaccinatie” “76% van de nieuwe Covid-19-gevallen .. jonger is dan 39. Slechts 5,5% is ouder dan 60. 40% van de kritische patiënten is jonger dan 60.” 

Hebben de vaccinaties de richting van de infectie verschoven naar een andere demografie of hebben de vaccins een meer virulente stam van het virus gecreëerd die gericht is op jongere mensen?

En waarom zijn  meer zwangere vrouwen plotseling in de “kritieke zorg” gekomen, terwijl Covid-19-gevallen bij zuigelingen met maar liefst “1.300% zijn gestegen ? (van 400 gevallen bij kinderen jonger dan twee jaar op 20 november tot 5800 in februari 2021). “

En waarom hebben orthodoxe joden en de Israëlische Arabieren een plotselinge en dramatische verschuiving in gevallen en dodelijke slachtoffers meegemaakt, terwijl beide groepen voorafgaand aan de vaccinatiecampagne een vergelijkbaar aantal hadden?

Hier is een fragment uit een interview met journalist Gilad Atzmon, die uitlegt wat er werkelijk is gebeurd: ( Zie het hele interview in The Unz Review- -Ga naar 20 minuten)

 

“Toen de vaccinatiecampagne eenmaal begon, zagen we een heel interessante verschuiving. Terwijl de orthodoxe joden massaal “de prik” gingen halen, volgden de Palestijnen (Israëlische Arabieren) dit patroon niet.  In de vroege stadia van de vaccinatiecampagne, in januari, zagen we een stijging van 15 keer zoveel morbiditeitsgevallen in het orthodox-joodse segment, terwijl we een significante daling (in morbiditeit) zagen in het Israëlisch-Arabische segment.  Door het vaccin niet te nemen, daalde de morbiditeit sterk. Op dat moment begon ik erachter te komen dat er een verband was tussen vaccinatie en morbiditeit. ”  (OPMERKING – De bovenstaande vragen zijn allemaal ontleend aan artikelen van Gilad Atzmon in  The Unz Review , hieronder opgesomd)

Dus, wat betekent het allemaal? Wat vertellen deze verontrustende resultaten ons over de meest agressieve vaccinatiecampagne ooit gevoerd in een land dat effectief afgesloten was van de rest van de wereld? (Israël is nog steeds gesloten)

Ze vertellen ons twee dingen:

  1. Ze vertellen ons dat de media desinformatie verspreiden over het fictieve succes van Israël in de strijd tegen Covid-19.
  2. Ze vertellen ons dat de vaccinaties een nieuwe infectiestam hebben veroorzaakt die mogelijk besmettelijker en dodelijker is dan het origineel.

Hier is hoe Atzmon het samenvatte:

“Het in Israël verzamelde bewijs wijst op een nauwe correlatie tussen massale vaccinatie, gevallen en sterfgevallen. Deze correlatie wijst op de mogelijkheid dat het de gevaccineerden zijn die het virus of zelfs een reeks mutanten daadwerkelijk verspreiden die verantwoordelijk zijn voor de radicale verschuiving in symptomen hierboven. ” ​

Bingo.

De vaccins zijn de bron van een nieuwe mutatie die wordt toegeschreven aan de Braziliaanse, Zuid-Afrikaanse, Britse of enige andere “variant” omleidingen die worden ingeroepen om een ​​geloofwaardig excuus te creëren voor wat de auteurs van deze farce al weten dat waar is: Dat de vaccins zelf de bron van het probleem kunnen zijn, de bron van de demografische verschuiving, de bron van de nieuwe gevallen, de bron van de nieuwe ziekenhuisopnames en de bron van de nieuwe dodelijke slachtoffers.

Het is vermeldenswaard dat we te maken hebben met een 100% -synthetische cocktail die is ontworpen om precies te doen wat het nu doet in Israël, het VK, Portugal, de VAE en alle andere landen die momenteel grote delen van hun bevolking hiermee injecteren. giftige stof.

En welke rol spelen de media in deze ongekende tragedie?

Ze spelen dezelfde rol die ze altijd spelen; ze vervoeren water voor de grote farmaceutische bedrijven en de machtsmakelaars met een grote zak die ze bezitten. Grote verrassing, hè? Bekijk nu dit fragment uit een artikel op Technology Review:

“Een uitgelekt wetenschappelijk rapport dat gezamenlijk is opgesteld door het Israëlische ministerie van Volksgezondheid en Pfizer beweert dat het Covid-19-vaccin van het bedrijf  negen van de tien infecties stopt en dat het land de immuniteit van de kudde tegen volgende maand zou kunnen benaderen.

De studie, gebaseerd op de gezondheidsdossiers van honderdduizenden Israëli’s, stelt vast dat  het vaccin de overdracht van het coronavirus sterk kan beperken. “Een hoge opname van vaccins kan de pandemie op een zinvolle manier een halt toeroepen en biedt hoop op een eventuele beheersing van de pandemie naarmate vaccinatieprogramma’s in de rest van de wereld toenemen”, aldus de auteurs.

De landelijke studie werd donderdag beschreven door de Israëlische nieuwswebsite Ynet en een exemplaar werd verkregen door MIT Technology Review.

De bevindingen zijn belangrijk omdat  Israël de wereld leidt in het vaccineren van zijn bevolking, waardoor het land een echt laboratorium wordt  om te begrijpen of vaccins een einde kunnen maken aan de pandemie…. Het ontwerprapport bevestigt dat het vaccin in staat is om covid-19 ziekte en sterfgevallen met meer dan 93% te verminderen en levert ook het eerste grootschalige bewijs dat het vaccin de meeste infecties kan voorkomen,  ook die welke geen symptomen veroorzaken….

Andere analyses suggereren dat ernstige infecties en sterfgevallen zijn gevallen onder oudere Israëli’s, die het vaccin als eerste kregen, maar niet onder degenen jonger dan 44 die niet zijn gevaccineerd.

Het Israëlische rapport beschrijft waarnemingen die zijn gedaan gedurende drie weken in januari en februari, toen onderzoekers medische dossiers konden vergelijken van niet-gevaccineerde mensen en mensen die meer dan een week eerder hun tweede injectie hadden gekregen.

Vervolgens vergeleken ze de groepen voor vijf covid-19-uitkomsten: infectie, symptomen, ziekenhuisopnames, kritieke ziekenhuisopname en overlijden. De ongepubliceerde studie zegt dat het vaccin ongeveer 93% effectief was in het voorkomen van symptomatische covid-19….

“Israël biedt  een unieke kans om de landelijke impact van een toenemende prevalentie van immuniteit op Sars-Cov-2-overdracht waar te nemen “, schreven de auteurs. Eric Topol, een arts bij Scripps Research in Californië, die het document beoordeelde, zegt dat “het blokkeren van infecties hier spreekt over de impact van het vaccin op asymptomatische overdracht, waarover we onzeker waren.” ​

Dus volgens dit artikel – en honderden anderen vinden het leuk – is alles in Israël gewoon hunky-dory. Dingen kunnen gewoon niet beter zijn. Volgens de auteurs zijn de nieuwe mRNA-vaccins:

  1. Voorkomen van Covid  (“het vaccin kan de meeste infecties voorkomen, ook die welke geen symptomen veroorzaken …”)
  2. Transmissie stoppen – (“Inperking transmissie scherp” … “covid-19-vaccin stopt negen van de tien infecties …”)
  3. Ziekenhuisopnames verminderen – (“het vaccin kan covid-19 ziekte en sterfgevallen met meer dan 93 verminderen”)
  4. En de weg vrijmaken voor wijdverspreide (kudde) immuniteit – (“het land zou tegen volgende maand de immuniteit van de kudde kunnen benaderen.”)

Dit is niet alleen een “gloeiend rapport”, dit is een complete triomf. De auteurs bevestigen dat de vaccins niet alleen werken zoals ze zijn ontworpen, maar dat Israël effectief heeft gezegevierd in zijn oorlog tegen de dodelijke pandemie. Maar is het waar?

Nee, het is niet waar, en “de hoofdwetenschapper van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), Dr. Soumya Swaminathan” gaf zelfs toe dat het niet waar is. Dit is wat ze zei: ” Ik geloof niet dat we het bewijs hebben voor een van de vaccins om er zeker van te zijn dat het zal voorkomen dat mensen de infectie daadwerkelijk krijgen en daarom in staat zijn om deze door te geven.” 

Dus wat betekent dat?

Het betekent dat de vaccins niet doen wat ze moeten doen. Ze voorkomen niet dat iemand Covid oploopt, noch voorkomen ze dat de infectie zich naar anderen verspreidt. Dus wat betreft de twee meest kritieke punten: de vaccins falen. Ze verlichten echter de Covid-symptomen waarvoor ze naar verluidt 95% effectief zijn.

Maar dat is niet waarom mensen worden ingeënt. De meeste mensen worden gevaccineerd omdat ze denken dat ze hierdoor niet ziek worden en sterven. De media hebben de verantwoordelijkheid om hierop te wijzen, maar ze doen natuurlijk precies het tegenovergestelde en proberen het met desinformatie te documenteren.

Ben je ooit naar het Twitter-account van Alex Berenson gegaan? Berenson is een eersteklas journalist die de officiële gegevens doorzoekt en dagelijks verslag doet van nieuwe ontwikkelingen in Israël.

Hij heeft ook de vaccinatiecampagne vanaf dag # 1 gevolgd en geeft een doorlopend commentaar op alle informatie die hij verzamelt. Hier zijn twee recente tweets die helpen om zijn mening over de campagne samen te vatten:

Het Israëlische vaccinwonder is officieel voorbij voordat het begon. Nieuwe ernstige gevallen stegen week na week en zijn nauwelijks gedaald gedurende twee weken 2 / 13-2 / 20699 2 / 20-2 / 26 643 2 / 27-3 / 5660 Na een groot deel van februari te zijn gevallen, zijn er geen totale ernstige gevallen geweest ‘ t kromp in de afgelopen 10 dagen …  Alex Berenson

En dit:

Over het algemeen nemen positieve tests toe en R is hoger dan 1, wat aangeeft dat de epidemie zich uitbreidt. Dit komt met de meeste gevaccineerde volwassenen en bijna de hele risicopopulatie volledig gevaccineerd… ..  Alex Berenson

Daar laten we het bij, al zorgt Berenson dagelijks voor (sceptische) updates. Ons doel is hier eenvoudig om aan te tonen dat Atzmon’s observaties worden gesteund door andere critici die weten hoe ze door de onzin moeten zoeken en de waarheid moeten vinden.

Net als Atzmon is Berenson, ondanks al zijn sarcasme, een waarheidverteller. Hij weet dat het meeste van wat er over de vaccinatiecampagne van Israël wordt geschreven, een hoop malarky is.

Dus laten we meteen beginnen: wat willen we echt weten?

We willen weten of Atzmon gelijk heeft:  is er “een verband tussen massale vaccinatie, gevallen en sterfgevallen”? We willen weten of gevaccineerde mensen het virus daadwerkelijk verspreiden? We willen weten of de vaccins een nieuwe, gemuteerde vorm van het virus hebben gecreëerd die besmettelijker en dodelijker is dan het origineel? 

We willen weten dat de mRNA-vaccins meer kwaad dan goed doen? En we willen weten of de vaccins Covid-gevallen verminderen of vergroten, ziekenhuisopnames verminderen of verhogen, en het aantal Covid-sterfgevallen verminderen of verhogen?

Ambtenaren van de volksgezondheid moeten deze redelijke vragen beantwoorden en de angsten van mensen wegnemen, of stappen ondernemen om de vaccinatiecampagne onmiddellijk te beëindigen.

Omdat, als zelfs maar een klein deel van wat Atzmon zegt waar is, we misschien de grootste wereldwijde volksgezondheidscrisis in de geschiedenis veroorzaken.

Er is gewoon geen manier om te weten hoeveel mensen onnodig zullen sterven of onherstelbare fysieke schade zullen lijden als gevolg van de overhaaste uitvoering van een potentieel genocidaal programma dat werd opgesteld en ondersteund door miljardairactivisten en hun bondgenoten die besloten om massale vaccinatie te verkrijgen als middel om hun doel te bereiken. eigen gestoorde politieke doelstellingen.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Gaat Amerika op weg naar een "heilige rassenoorlog"?

En ik ben niet de enige die zich zo voelt. Kijk eens naar de opmerkingen van  dr. Geert Vanden Bossche, die “een onafhankelijke viroloog en vaccinexpert is die voorheen werkzaam was bij GAVI en de Bill and Melinda Gates Foundation.” 

Dit is wat Dr. Vanden Bossche zei in een open brief met de titel: “Waarom massale vaccinatie temidden van een pandemie een onstuitbaar monster creëert”.

De brief was gericht aan “alle autoriteiten, wetenschappers en experts over de hele wereld, voor wie dit betreft …” om de massale vaccinatie tegen Covid onmiddellijk te stoppen, met het argument dat er overtuigend bewijs is dat de massale uitrol de gevolgen van de pandemie dramatisch zal verergeren. ‘ Hier is een fragment:

“Kortom,  we zullen zeer binnenkort worden geconfronteerd met een superinfectieus virus dat volledig weerstand biedt aan ons kostbaarste verdedigingsmechanisme: het menselijke immuunsysteem.

Door al het bovenstaande wordt het steeds moeilijker voor te stellen hoe de gevolgen van  de uitgebreide en foutieve menselijke tussenkomst in deze pandemie grote delen van onze menselijke bevolking niet zullen wegvagen. 

Je zou maar heel weinig andere strategieën kunnen bedenken om hetzelfde niveau van efficiëntie te bereiken om van een relatief onschadelijk virus een biowapen van massavernietiging te maken…. Als wij, mensen, toegewijd zijn aan het bestendigen van onze soort, hebben we geen andere keuze dan deze zeer besmettelijke virale varianten uit te roeien.

Hiervoor zijn inderdaad grote vaccinatiecampagnes nodig. Vaccins op basis van NK-cellen zullen er echter in de eerste plaats voor zorgen dat onze natuurlijke immuniteit beter wordt voorbereid (geheugen!) En dat ze immuniteit voor de kudde opwekken (wat precies het tegenovergestelde is van wat de  huidige COVID-19-vaccins doen, aangezien die vaccinontvangers steeds meer veranderen in asymptomatische zijn het afwerpen virus) .

Er is dus geen seconde meer om te schakelen en de huidige dodelijke vaccins te  vervangen door levensreddende vaccins. Ik doe een beroep op de WHO en alle betrokken belanghebbenden, ongeacht hun overtuiging, om een ​​dergelijke actie onmiddellijk uit te roepen tot DE ENIGE BELANGRIJKSTE ALGEMENE GEZONDHEIDSZORG VAN INTERNATIONALE ZORG. ” 

Heeft Dr. Vanden Bossche gelijk? Gaat onze “uitgebreide en foutieve menselijke tussenkomst” (de vaccins) “grote delen van onze menselijke bevolking wegvagen”? Hebben deze vaccins “een relatief onschadelijk virus veranderd in een biowapen voor massavernietiging”?

Hebben de “huidige COVID-19-vaccins” … “ontvangers van vaccins in toenemende mate tot asymptomatische dragers die het virus uitscheiden”? Worden we nu geconfronteerd met de grootste en meest dodelijke ramp voor de volksgezondheid in de geschiedenis?

We denken dat hij gelijk heeft. We zijn ook van mening dat de alarmerende gegevens die Atzmon heeft helpen ontdekken, slechts het topje van de ijsberg is. We denken dat deze verraderlijke vaccinatie van Frankenstein een lawine van zich laat ontwikkelende ziekten en mentale aandoeningen zal veroorzaken die de wereld de komende eeuw of zo zullen teisteren.

En nee, we accepteren niet dat deze bloedige aanval op de mensheid toevallig is. In tegendeel. De enige reden dat giftige injecties – in gebruik zouden worden genomen zonder langdurige proeven te hebben ondergaan (om hun veiligheid te bepalen), zou zijn als massale vaccinatie hoog op de politieke agenda van de daders zou staan.

En dat is precies de reden waarom de huichelende media de publieke hysterie opzettelijk tot koortsachtige pieken hebben opgevoerd vlak voordat de campagne werd gelanceerd. Het voor de hand liggende doel was om de bevolking zo onderdanig mogelijk te maken voordat ze tot inenting werden gedreven.

Dit alles suggereert dat de wereldwijde vaccinatiecampagne een criminele operatie met voorbedachte rade is die bedoeld is om de agenda van de elites vooruit te helpen. Hier is meer van Atzmon:

“Sinds Israël veranderde in een natie van cavia’s, is een virus dat vroeger op ouderen en mensen met ernstige gezondheidsproblemen jaagde, nu volledig van aard veranderd…. Het in Israël verzamelde bewijs wijst op een nauwe correlatie tussen massale vaccinatie, gevallen en sterfgevallen.

Deze correlatie wijst op de mogelijkheid dat het de gevaccineerden zijn die het virus of zelfs een reeks mutanten daadwerkelijk verspreiden  die verantwoordelijk zijn voor de radicale verschuiving in symptomen hierboven.

Bij Pfizer CEO Albert Bourla werd gevraagd door NBC of men anderen kan besmetten na het ontvangen van twee doses van het vaccin, Bourla gaf toe: “Het is iets dat moet worden bevestigd, en de real-world gegevens die we krijgen uit Israël en andere studies zal ons helpen dit beter te begrijpen. ” 

Heeft de CEO van Pfizer echt toegegeven dat hij niet wist of zijn vaccin werkte of niet? Heeft hij eigenlijk toegegeven dat zijn vaccin zou kunnen bijdragen aan de verspreiding van het virus?

Wat moeten we hiervan denken? Wat is het verband tussen de analyse van Atzmon, Berenson en de heftige waarschuwingen van Dr. Vanden Bossche? Heeft Atzmon gelijk als hij zegt dat de stijging van het aantal Covid-gevallen terug te voeren is op juist die landen die hun massale vaccinatiecampagnes hebben versneld? Hier is Atzmon weer:

“Israëls Covid-19 gevallen per hoofd van de bevolking stegen sterk en behoorden tot de hoogste ter wereld (zo niet de hoogste) tijdens de eerste maand van de ‘succesvolle’ massale vaccinatiecampagne. 

Binnen twee maanden na intensieve inenting met het Pfizer-vaccin slaagde Israël erin om het aantal sterfgevallen dat het in de voorafgaande tien maanden van de pandemie had te verdubbelen, te verdubbelen.  We hebben het over 2700 Israëlische burgers, een vergelijkbaar aantal als het aantal IDF-soldaten dat stierf in de Yom Kippoer-oorlog, vermoedelijk de meest traumatiserende gebeurtenis in de moderne Israëlische geschiedenis.

Toen ik deze cijfers slechts twee dagen geleden aan de Britse Column David Scott presenteerde, was zijn reactie direct en helder: “wat je hier beschrijft, is echt een nieuwe ziekte.”  Ik ben bang dat Scott gelijk had. Dit is precies wat we zien in Israël…. ” 

Laten we zeggen dat Atzmon gelijk heeft. Laten we zeggen dat er in feite “een nauw verband bestaat tussen massale vaccinatie, gevallen en sterfgevallen.”

En laten we ook zeggen: “Deze correlatie wijst op de mogelijkheid dat het de gevaccineerden zijn die het virus of zelfs een reeks mutanten daadwerkelijk verspreiden die verantwoordelijk zijn voor de radicale verschuiving in symptomen hierboven.”

Is dat zelfs mogelijk? Kunnen mensen die zijn gevaccineerd superspreiders worden van een meer virulente en dodelijke vorm van het virus?

Ja, dat kunnen ze. Ze kunnen drager worden van een dodelijkere vorm van de infectie en honderden anderen doden waarmee ze in contact komen voordat ze zelf doodgaan.

Kijk maar naar dit fragment uit een artikel uit 2015 op PBS. Het helpt het fenomeen te verklaren dat Atzmon in zijn observaties suggereert. Het artikel is getiteld: “Dit kippenvaccin maakt het virus gevaarlijker”:

“De dodelijkste virussen zorgen vaak voor zichzelf – ze laaien op en sterven dan weer uit. Dit komt omdat ze zo goed zijn in het vernietigen van cellen en het veroorzaken van ziekten dat ze uiteindelijk hun gastheer doden voordat ze tijd hebben om zich te verspreiden.

Maar een kippenvirus dat een van de dodelijkste ziektekiemen in de geschiedenis vertegenwoordigt, breekt met deze conventionele wijsheid, dankzij een onbedoeld effect van een vaccin. Kippen die zijn ingeënt tegen de ziekte van Marek worden zelden ziek.

Maar het vaccin weerhoudt hen er niet van Marek’s te verspreiden naar niet-gevaccineerde vogels. “Met de heetste soorten sterft elke niet-gevaccineerde vogel binnen 10 dagen.

​ De wetenschappers geloven nu dat dit vaccin heeft geholpen dit kippenvirus uniek virulent te worden. 

De studie werd maandag gepubliceerd in het tijdschrift PLOS Biology…. De reden dat dit een probleem is voor de ziekte van Marek, is omdat het vaccin “lek” is. 

Een lek vaccin is een vaccin dat ervoor zorgt dat een microbe zijn gastheer geen ernstige schade toebrengt, maar het voorkomt niet dat de ziekte zich vermenigvuldigt en zich verspreidt naar een ander individu. 

Aan de andere kant is een “perfect” vaccin een vaccin dat levenslange immuniteit opbouwt die nooit afneemt en zowel infectie als overdracht blokkeert.

In de afgelopen jaren hebben  experts zich afgevraagd of lekkende vaccins de oorzaak waren van de opkomst van deze hete stammen. 

De introductie in de jaren zeventig van de vaccinaties tegen de ziekte van Marek voor kuikentjes zorgde ervoor dat de pluimvee-industrie niet instortte, maar mensen kwamen er al snel achter dat gevaccineerde vogels “de kever” vangen zonder vervolgens te sterven.

Daarna,  gedurende de laatste halve eeuw, verslechterden de symptomen van Marek. De verlamming was meer permanent; hersenen veranderden sneller in brij….

De groep van Read begon hun onderzoek door gevaccineerde en niet-gevaccineerde Rhode Island Red-kippen bloot te stellen aan een van de vijf ziektestammen van Marek die varieerden van warm tot koud.

De heetste soorten doodden elke niet-gevaccineerde vogel binnen 10 dagen, en het team merkte op dat er in die tijd nauwelijks een virus uit de veren van de kippen werd verwijderd.

Vaccinatie daarentegen  verlengde de levensduur van vogels die werden blootgesteld aan de heetste soorten, waarbij 80 procent langer dan twee maanden leefde. Maar de gevaccineerde kippen brachten het virus over en stootten 10.000 keer meer virus uit dan een niet-gevaccineerde vogel. “Vroeger was een hete soort zo smerig dat hij zichzelf uitwiste. Nu houd je zijn gastheer in leven met een vaccin,  dan kan het zich verspreiden en over de wereld verspreiden, ”zei Read.

“Dus het heeft een evolutionaire toekomst, die het voorheen niet had.” Maar brengt deze evolutionaire toekomst gevaarlijkere virussen voort?

Deze studie stelt ja. In een tweede experiment werden niet-gevaccineerde en gevaccineerde kippen besmet met een van de vijf ziektestammen van Marek, en vervolgens in een tweede bak geplaatst met een tweede stel niet-geïmmuniseerde vogels, bekend als schildwachten…. 

Het virus verspreidde zich negen dagen sneller naar schildwachtvogels als het afkomstig was van een gevaccineerde kip dan van een niet-gevaccineerde kip. Bovendien stierven schildwachten sneller wanneer ze werden blootgesteld aan gevaccineerde kippen dan niet-gevaccineerde kippen.

​  De vaccinatie van een groep vogels leidt tot de overdracht van een virus dat zo heet is dat het de andere vogels doodt, zei Read ……

“Onze zorg hier, in de eerste plaats, is of dit gaat gebeuren met een van de vaccins die we aan mensen geven “, zei James Bull van de Universiteit van Texas in Austin, de moleculaire biologie, die gespecialiseerd is in de evolutie van virussen en bacteriën … .

Om de onvolmaakte vaccinhypothese bij mensen te testen, zou u de vaccinrespons voor een grote of geïsoleerde populatie gedurende lange tijd moeten volgen. Door dit te doen, zou een onderzoeker kunnen peilen hoe het vaccin interageert met het virus en of die relatie evolueert. Vermindert het vaccin alleen de symptomen, of zorgt het er ook voor dat patiënten niet besmet raken en het virus overdragen? ” ​

Daar is het in zwart-wit. Als u een “lek vaccin” creëert dat “slechts de symptomen vermindert” maar NIET “voorkomt dat patiënten besmet raken en het virus overdragen”, dan “zou u de vaccinrespons voor een grote of geïsoleerde populatie gedurende lange tijd moeten volgen. “

Met andere woorden, om een ​​gruwelijke ramp te voorkomen waarbij miljoenen mensen om het leven zouden kunnen komen, zijn langdurige beproevingen absoluut essentieel.

Het is absoluut noodzakelijk dat de mRNA-vaccins worden beëindigd totdat er verifieerbaar bewijs is dat ze veilig zijn.Lees ook:  Frankrijk wordt steeds meer een islamitisch bolwerk

Comments

comments