Welk deel over Mengele en de nazi’s bent u vergeten?

Welk deel over Mengele en de nazi’s bent u vergeten?

14 maart 2021 0 Door Indignatie redactie

Mensen worden overdonderd met propaganda, bangmakerij en berichten van de mainstream media dat zij “snel” kunnen (moeten) worden gevaccineerd. Politici, medici en journalisten hebben zich voor het karretje van de farmaceutische industrie en hun profiteurs laten spannen en helpen massaal mee hun (ons) land te “zuiveren”. Elk kritisch geluid op de Frankenstein-vaccins wordt (zo nodig hardhandig) de kop ingedrukt. Tijd om de meest recente informatie over het covid-19 virus overzichtelijk in kaart te brengen. De farmaceuten, de middelen, de vaccins, het grote geld. Vandaag deel 1: het “vaccin”.

Het zogenaamde COVID-19 “vaccin” is helemaal geen vaccin. Het is een experimentele gentherapie. Het Amerikaanse Center for Disease Control (CDC) geeft de definitie van de term vaccin op zijn website (link hier).

Een vaccin is een product dat het immuunsysteem van een persoon stimuleert om immuniteit tegen een specifieke ziekte te produceren. Immuniteit is de bescherming tegen een infectieziekte. Als u immuun bent voor een ziekte, kunt u eraan worden blootgesteld zonder besmet te raken.

Het zogenaamde COVID-19 “vaccin” biedt personen die het vaccin ingebracht krijgen geen immuniteit tegen COVID-19, en voorkomt ook de overdracht van deze ziekte niet. Daarom is het volgens 15 U.S. Code, Section 41 van de Federal Trade Commission een misleidende handelspraktijk voor farmaceutische bedrijven die deze experimentele gentherapie produceren, om te beweren dat dit een vaccin is.
Deze farmaceutische bedrijven liegen tegen het publiek. De gezondheidsbureaucraten van de overheid liegen ook tegen het publiek door deze behandeling een vaccin te noemen. Deze injectietherapie met COVID-19 is alleen bedoeld om uw symptomen te minimaliseren als u besmet zou zijn met het COVID-19-virus.

We willen dus nogmaals benadrukken dat deze COVID-19 experimentele gentherapie niet voldoet aan de eigen definitie van een vaccin door de CDC. Het biedt geen immuniteit en voorkomt geen overdracht van de ziekte. Door naar deze therapie te verwijzen als een “vaccin” proberen de farmaceutische bedrijven zichzelf te beschermen, omdat verwondingen of sterfgevallen als gevolg van vaccins in de Verenigde Staten bij wet zijn vrijgesteld van rechtszaken over productaansprakelijkheid. Dat is in de Europese Unie niet het geval, maar daar hebben de farmaceutische bedrijven de Europese Commissie gek genoeg gekregen hen dezelfde vrijstelling te geven (anders zou men het “vaccin” niet leveren).

Kijk eens naar een print-screen van Wikipedia (zoekterm: vaccins) van resp. 12 juni vorig jaar en 14 maart 2021:

wiki

Zelfs op de Wikipedia (maar ook in andere naslagwerken (bijv. woordenboeken) wordt “gentherapie” sinds de introductie van de nieuwe westerse covid-19″vaccins” gezien als een vaccin. Hier wordt dus ook de indruk gewekt dat gentherapie zo goed als hetzelfde is als de  ouderwetse vaccinatie. Maar zoals we vaker betoogden gaat het hier om een massa experiment met een volkomen nieuwe techniek die tot vóór het uitbreken van covid-19 verboden was te gebruiken op mensen. Het “vaccin” is in feite niet goedgekeurd (door FDA en EMA) maar het Frankenstein-middel is slechts onder voorwaarden toegelaten.

Deze stiekeme praktijk zagen we eerder bij de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO): daar heeft men inmiddels het begrip groeps-immuniteit ook anders gedefinieerd heeft. De oorspronkelijke definitie luidde: “Groeps-immuniteit is de indirecte bescherming tegen een infectieziekte die optreedt wanneer een populatie immuun is, hetzij door vaccinatie, hetzij door immuniteit die is ontwikkeld door een eerdere infectie.”
De nieuwe definitie luidt echter: “Groeps-immuniteit, is een concept dat wordt gebruikt voor vaccinatie, waarbij een populatie kan worden beschermd tegen een bepaald virus als een vaccinatiedrempel wordt bereikt. Groeps-immuniteit wordt bereikt door mensen te beschermen tegen een virus, niet door ze eraan bloot te stellen. Vaccins trainen ons immuunsysteem om eiwitten te maken die ziekten bestrijden, ook wel bekend als “antilichamen”, net zoals dat zou gebeuren wanneer we worden blootgesteld aan een ziekte, maar – cruciaal – vaccins werken zonder ons ziek te maken. Gevaccineerde mensen worden beschermd tegen het krijgen van de ziekte in kwestie en het doorgeven, en het doorbreken van eventuele transmissieketens.”

Lees ook:  Bob Woodward maakte zichzelf medeplichtig aan Trump's Coronavirus Crime Against Humanity

Wie zich verdiept in de wereld van vaccins weet dat groeps-immuniteit niet alleen te bereiken is via vaccinatie. Immuniteit, ontwikkeld via eerdere infectie, is de manier waarop het altijd is gegaan in de geschiedenis van de mensheid. Het menselijk immuunsysteem is niet ontworpen om vaccins te krijgen. Het is ontworpen om zowel externe als interne ziekteverwekkers zèlf te bestrijden.

Het wijzigen van deze definitie wekt de indruk dat alléén via grootschalige wereldwijde vaccinatieprogramma’s virussen te beheersen zijn, een definitie die zó van de farmaceutische industrie industrie zou kunnen komen. Vaccins zijn namelijk een fantastisch verdienmodel – Bill Gates is er namelijk een nòg grotere miljardair van geworden dan hij al was – en sinds het covid-19 “vaccin” zelfs over de lijken van mensen.

Die WHO (grootste netto-betaler: Bill Gates) heeft eerder ook de definitie van het begrip pandemie gewijzigd. Was eerst de belangrijkste graadmeter het aantal doden en zieken, daarna ging het slechts om de mate van verspreiding. Deze wijziging maakte het mogelijk om bijvoorbeeld de varkensgriep als pandemie te bestempelen (wat gebeurde nadat slechts 144 mensen aan de ziekte waren overleden). Het is ook de reden waarom Covid-19 nog steeds wordt beschouwd als een pandemie. Zelfs de WHO geeft in officiële documenten toe dat de mortaliteit van Covid-19 vergelijkbaar is met een zware griep (!).

Tijdens wat bekend staat als de pandemie zwegen volksgezondheids-functionarissen over de stappen die mensen zouden moeten nemen om een gezonde immuunrespons op de infectie op te bouwen. Nu weten we waarom deze volksgezondheids-functionarissen de mensen vertelden te wachten op een vaccin. De mensen achter de menselijke mRNA-experimenten creëren een psychologische rechtvaardiging en een wetenschappelijk precedent voor het onbekwaam verklaren van het menselijke immuunsysteem. Op deze manier zullen mensen hun lichaam onderwerpen aan de nieuwste mRNA-programma’s terwijl ze afhankelijk worden van de biologische software die voor hen is gemaakt. Dit is een open toegangspoort tot transhumanisme (één van de doelstellingen van het WEF) en miljoenen mensen geven zich daar aan over. Lees hierover ons uitvoerige artikel van 6 januari “De Pfizer en Moderna injectie is geen vaccin maar een besturingssysteem“.

De Amerikaanse gezondheidsbureaucraten hebben Operatie Warp Speed geïnitieerd om het zogenaamde COVID-19 “vaccin” te versnellen. Op 11 december 2020 keurde de toezichthouder FDA het Pfizer-BioNTech-vaccin goed en een week later werd Moderna’s “vaccin” goedgekeurd. Deze “vaccins” werden goedgekeurd zonder enige gepubliceerde dierstudies en zonder enige langdurige studies bij mensen. Dit betekent dat de personen die hun “vaccins” toegediend krijgen hun proefkonijnen zijn. Inderdaad: mensen worden de proefkonijnen voor de farmaceutische industrie.

Deze “vaccins”, die zijn vervaardigd met bewerkte cellen die zijn afgeleid van menselijke baby’s die in de jaren zeventig zijn geaborteerd, kunnen veel beter een experimentele gentherapie worden genoemd. Ze zijn een niet-geteste, onbewezen genbehandeling die een veel groter gevaar voor uw gezondheid vormt dan COVID-19 virus zelf.

De theorie achter conventionele vaccins is om een kleine hoeveelheid van het infecterende virus of bacterie-eiwit in uw lichaam te injecteren, waardoor uw immuunsysteem antilichamen tegen dat infecterende organisme aanmaakt en u immuniteit krijgt.

Het nieuwe COVID-19 “vaccin”’ is een experimentele gentherapie met synthetisch messenger ribonucleïnezuur (mRNA) en het werkt heel anders. De theorie erachter is dat wanneer dit synthetische mRNA in uw lichaam wordt geïnjecteerd, het zichzelf in uw cellen zal invoegen en coronavirus-spike-eiwitten gaat produceren. Van uw immuunsysteem wordt op zijn beurt verwacht dat het antilichamen aanmaakt tegen het coronavirus-eiwit dat door uw eigen cellen wordt aangemaakt.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenEr is geen manier om te weten hoelang uw cellen deze viruseiwitten zullen produceren, of dat ze ooit zullen stoppen met de productie ervan. Uw immuunsysteem zal overbelast zijn en zal in de toekomst overdreven reageren wanneer het wordt blootgesteld aan elk type coronavirus. Dit gebeurde toen in 2005 en 2012 experimentele gentherapie met mRNA bij dieren werd toegepast tegen andere soorten coronavirussen. De dieren stierven door een hyperreactie van het immuunsysteem toen ze later werden blootgesteld aan het coronavirus waartegen ze eerder waren ingeënt. Deze hyperreactie wordt een antilichaamafhankelijke versterkingsreactie genoemd.

Lees ook:  'Neo-kolonialisme' en hoe de wereld echt werkt

Omdat dit de eerste mRNA-“vaccins” zijn die ooit bij mensen zijn gebruikt, zou je denken dat ze eerst getest en veilig zouden zijn in dierstudies en dat ze minstens twee jaar lang getest zijn op mensen, wat routinematig vereist is. In plaats daarvan werd het COVID-19 mRNA “vaccin” maar een paar maanden op mensen getest. Zou het niet verstandig zijn om langetermijnstudies bij mensen te hebben gedaan voordat massale vaccinatie wordt aanbevolen?

Bijwerkingen zijn onvermijdelijk. In de eerste maand van gebruik waren er meer dan 40.000 gedocumenteerde bijwerkingen in de VS, waaronder duizenden gevallen van anafylactische shock en ernstige neurologische problemen. Omdat slechts 10% van de bijwerkingen routinematig wordt gemeld, hebben waarschijnlijk honderdduizenden personen schade geleden. Dat is alleen in de eerste 30 dagen! Op 14 februari waren er ook 934 sterfgevallen onder personen die dit experimentele “vaccin” hadden gekregen, waaronder de in de VS welbekende  honkbal-grootheid Hank Aaron.

Nog zorgwekkender zijn vertraagde en langdurige bijwerkingen. Het synthetische mRNA-“vaccin” activeert de productie van COVID-19-eiwitten, maar heeft geen uit-schakelaar. Het blijft maar repliceren en het immuunsysteem blijft een immuunrespons opbouwen. Dat is de reden waarom sommige onderzoekers zich zorgen maken dat het auto-immuunreacties zal uitlokken, waardoor u voor de rest van uw leven lang opgezadeld zit met een ernstige ontstekingsziekte.

Een andere grote zorg is de mogelijkheid dat het COVID-19 “vaccin” infecties kan verergeren. Er is overtuigend bewijs dat deze experimentele gentherapie een antilichaamafhankelijke versterkingsreactie kan veroorzaken en het vermogen van het virus om uw cellen te infecteren kan vergroten. Met andere woorden, als u de infectie oploopt nadat u bent gevaccineerd, kunt u een veel erger geval hebben dan wanneer u nooit het “vaccin” had gehad. Veel experts voorspellen een golf van levensbedreigende infecties, ontstekingsaandoeningen en sterfgevallen in de komende maanden en jaren voor degenen die zijn gevaccineerd.

Natuurlijk zal de schuld worden gelegd bij een mutante, bijzonder virulente stam van het virus, in plaats van bij een slecht geteste experimentele gentherapie. Zelfs als het zou worden erkend, zou de Amerikaanse regering, die tot nu toe $ 12,4 miljard aan COVID-19-vaccins heeft uitgegeven, de rekening betalen voor de geleden schade. En het draait er misschien nog op uit dat de overheid uiteindelijk vaccinatie ook nog verplicht gaat stellen (bij een te lage opkomst), ondanks de beloften die politici maken dat dat niet het geval zal zijn. Maar ja, in hoeverre moet je een belofte van politici serieus nemen?
Zoals we hierboven schreven kunnen farmaceutische bedrijven wettelijk niet worden vervolgd voor enig letsel veroorzaakt door een vaccin. Ze oogsten dus enorme winsten zonder neerwaarts risico op productaansprakelijkheid.

Niet alleen bagatelliseren de mainstream media de bijwerkingen van het “vaccin”, maar ze lijken ook tevreden met het herhalen van de overdreven optimistische beweringen van de medicijnfabrikanten over de werkzaamheid.

U hebt waarschijnlijk gehoord dat zowel het Pfizer- als het Moderna-vaccin voor zo’n 95% effectief is. Dit is een onjuiste bewering. Toch hebben het medische establishment en de overheidsbureaucraten de woorden van deze farmaceutische bedrijven gewoon als waarheid aangenomen en moedigen ze iedereen aan om in de rij te gaan staan voor hun “vaccins”.

Moderna schept op dat “honderden wetenschappers en ingenieurs uitsluitend gericht zijn op het bevorderen van de platformtechnologie van Moderna.” Deze wetenschappers proberen mensen te “hacken” met bio-informatie en de bevolking afhankelijk te maken van de technologie. Moderna heeft zijn mRNA-platform zelfs de “software van het leven” genoemd (zie hieronder).

De wetenschappers zoeken naar manieren waarop het vreemde mRNA aan immuunherkenning kan ontsnappen. Ze experimenteren ook met manieren om de ribosomen van de cel het mRNA te laten verwerken alsof het natuurlijk is. Ze zoeken ook naar manieren om menselijke cellen op de lange termijn de kunstmatige eiwitten te laten produceren. Moderna is opgericht omdat het mogelijk was om de functie van een menselijke stamcel te herprogrammeren met gemodificeerd RNA en deze dus genetisch te veranderen.

Lees ook:  Greta Thunberg: Generatie belangrijk-belangrijk

Aangezien deze RNA “besturingssystemen” in het menselijk lichaam zijn geïnstalleerd, wordt het nog duidelijker dat de farmaceutische bedrijven erop uit zijn menselijke eiwitten genetisch te modificeren en tot hun feitelijke bezit te maken, terwijl ze biologische processen beheersen voor de komende generaties. Op zowel psychologisch als fysiologisch niveau worden mensen gebrandmerkt als vee wanneer ze zich onderwerpen aan deze mRNA-softwareprogramma’s.

Dit systeem heeft niets met medicijnen te maken enis ook geen vaccinatie. Dit systeem is een complete cellulaire manipulatie waarbij vreemde biologische moleculen worden gebruikt om de fysiologische instructies bij mensen te coderen, decoderen, reguleren, wijzigen en veranderen.

moderna

Toen de producten van Pfizer-BioNTech en Moderna werden goedgekeurd, hadden deze farmaceutische reuzen de meeste ruwe gegevens van hun vaccinproeven niet vrijgegeven. In feite houden ze er nog steeds veel van achter. Nu er echter meer van beschikbaar komt voor beoordeling, komt er een ander beeld naar voren.

Peter Doshi, hoofdredacteur van het British Medical Journal (BMJ), die de gelegenheid had om de beschikbare gegevens te bekijken, wees op de inconsistenties en zwakheden van de onderzoeken voorafgaand aan de goedkeuring. Hij concludeerde dat in plaats van het algemeen bekende effectieve percentage van 95%, deze “vaccins” op zijn best 19% effectief zijn. Bij dit lage percentage zouden ze nooit zijn goedgekeurd!

Er zijn nog veel onduidelijkheden over deze experimentele gentherapie. Er zijn geen aanwijzingen dat het levens redt of de verspreiding van de infectie naar anderen verhindert, daarom blijven gezondheidsbureaucraten mondkapjes en sociale afstand nemen aanbevelen. Niemand heeft enig idee van de nadelige effecten op de lange termijn van deze experimentele gentherapie, maar toch zijn ze bezig met het uitvoeren van de plannen om de hele bevolking te vaccineren.

Deze experimentele gentherapie zal het coronavirus dat COVID-19 veroorzaakt evenmin uitroeien als het griepvaccin de griep heeft geëlimineerd. COVID-19 is hier om te blijven. Zelfs zonder dit zogenaamde “vaccin” zullen infecties vertragen naarmate meer mensen een natuurlijke groepsimmuniteit ontwikkelen.

Waarom zou u in vredesnaam alle bekende en onbekende bijwerkingen op de korte en lange termijn riskeren van een experimentele gentherapie die onvoldoende is getest, het goedkeuringsproces met “warpsnelheid” heeft doorlopen en toch veel minder effectief en gevaarlijker blijkt te zijn?

COVID-19-infectie vormt geen significant gezondheidsrisico, behalve voor zieken, ouderen en mensen met ernstige reeds bestaande aandoeningen, vergelijkbaar met de griep of enige andere luchtweginfectie. De meeste mensen die COVID-19 oplopen, hebben gedurende een paar dagen milde tot matige symptomen, vergelijkbaar met griep, en het totale overlevingspercentage van degenen die geïnfecteerd zijn, is 99,95%.
Uiteraard is het belangrijk om uw immuunsysteem te versterken met vitamine- en mineralensupplementen, vooral vitamine D, gezond eten,  lichaamsbeweging, een goede nachtrust en het op peil houden van uw ideale lichaamsgewicht. Afgezien daarvan, laten we het virus zijn gang laten gaan, zodat we groeps-immuniteit kunnen ontwikkelen, die veel veiliger en effectiever is dan deze experimentele gentherapie-injectie ooit zou kunnen zijn.

De paniek en massahysterie veroorzaakt door gezondheidsbureaucraten van de overheid, mainstream media en politici heeft alles te maken met controle, macht en geld. We hebben eerder uitgebreid geschreven over de ondoelmatigheid en gevaren van het dragen van mondkapjes, sociale afstand nemen, bedrijven sluiten en lockdowns.

We moeten weer aan het werk, kinderen naar school en genieten van de vrijheid (zolang we die nog hebben). De gezonde buitenlucht in. Zonder proefkonijn te zijn voor de farmaceutische industrie.Comments

comments