AstraZeneca Covid-19-vaccin opgeschort in heel Europa. “Mogelijke auto-immuunreacties, bloedstolling, beroerte en inwendige bloedingen”

AstraZeneca Covid-19-vaccin opgeschort in heel Europa. “Mogelijke auto-immuunreacties, bloedstolling, beroerte en inwendige bloedingen”

15 maart 2021 0 Door Indignatie redactie

Verschillende Europese landen hebben het mRNA AstraZeneka-vaccin nu stopgezet, waaronder Denemarken, Noorwegen, IJsland, Oostenrijk en Bulgarije. En meer recentelijk: Duitsland, Nederland, Ierland, Frankrijk, Italië, Estland, Litouwen, Luxemburg en Roemenië. Thailand en de Democratische Republiek Congo (DRC) hebben ook het AstraZeneka-vaccin opgeschort.

Op 10 maart 2021 werd een open brief ingediend door een collectief van vooraanstaande artsen en wetenschappers aan het Europees Geneesmiddelenbureau (EME):

Dringende open brief van artsen en wetenschappers aan het Europees Geneesmiddelenbureau over bezorgdheid over de veiligheid van COVID-19-vaccins   door

Artsen voor COVID-ethiek , 10 maart 2021

De brief (gepost op Global Research) beschrijft:

“Ernstige mogelijke gevolgen van COVID-19-vaccintechnologie, waarschuwing voor  mogelijke auto-immuunreacties, afwijkingen in de bloedstolling, beroerte en inwendige bloedingen”, ook in de hersenen, het ruggenmerg en het hart “.

Zie ook het  persbericht van de Doctors for COVID Ethics

In recente ontwikkelingen (15 maart 2021) heeft het Duitse ministerie van Volksgezondheid de “tijdelijke schorsing” van het AstraZeneca COVID-19-vaccin bevestigd:,

“Het  Europees Geneesmiddelenbureau  moet in afwachting van een onderzoek beslissen” of en hoe de nieuwe informatie de goedkeuring van het vaccin zal beïnvloeden “. (Deutsche Welle).

Het mRNA-vaccin

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenEr zijn twee andere grote farmaceutische conglomeraten, namelijk Pfizer en Moderna, die betrokken zijn bij het op de markt brengen van de mRNA-vaccintechnologie, die in de VS wordt gecategoriseerd als een “experimenteel” medicijn.

Tot dusver zijn de schorsingen alleen van toepassing op AstraZeneca.

In de VS werd in december 2020 het “groene licht” om het experimentele Pfizer-BioNTech-mRNA-vaccin op de markt te brengen verleend,  ondanks het feit dat het vaccin volgens de FDA een  “niet-goedgekeurd product” is.

De FDA heeft in haar dubbelzinnige verklaring  een zogenaamde Emergency Use Authorization (EUA) verstrekt aan het Pfizer-BioNTech-vaccin, namelijk ” om het  noodgebruik van het  niet-goedgekeurde product toe te staan, …  voor actieve immunisatie …” ( zie hieronder )

 Comments

comments