De gevaarlijke alliantie van Rothschild en het Vaticaan van Franciscus

De gevaarlijke alliantie van Rothschild en het Vaticaan van Franciscus

18 maart 2021 0 Door Indignatie redactie

Holy Moly! De meest globalistische en interventionistische paus sinds de kruistochten van de 12e eeuw heeft een alliantie geformaliseerd met de grootste figuren in de wereldwijde financiën onder leiding van niemand minder dan die nobele bankfamilie, Rothschild. De nieuwe alliantie is een joint venture die ze “Raad voor Inclusief Kapitalisme met het Vaticaan” noemen. De onderneming is een van de meer cynische en gezien de acteurs, de meest gevaarlijke fraude die wordt gepromoot sinds de Davos WEF-goeroe en Henry Kissinger-protégé, Klaus Schwab, de Grote Reset van de kapitalistische wereldorde begonnen te promoten. Wat en zit er achter deze zogenaamde Raad voor Inclusief Kapitalisme met het Vaticaan?

Op hun website verkondigen ze in een typische VN-dubbelspraak: “De Raad voor Inclusief Kapitalisme is een beweging van leiders uit het bedrijfsleven en de publieke sector van de wereld die werken aan een meer inclusief, duurzaam en vertrouwd economisch systeem dat tegemoet komt aan de behoeften van onze mensen en de planeet. ” Een duurzamer, betrouwbaarder economisch systeem? Klinkt dat niet als de beruchte VN Agenda 21 en zijn Agenda 2030-dochter, het globalistische masterplan? Vervolgens beweren ze: “Inclusief kapitalisme gaat in wezen over het creëren van waarde op de lange termijn voor alle belanghebbenden – bedrijven, investeerders, werknemers, klanten, overheden en gemeenschappen.”

Ze vervolgen: “Raadsleden doen actiegerichte toezeggingen in lijn met de pijlers van het World Economic Forum International Business Council voor duurzame waardecreatie – People, Planet, Principles of Governance and Prosperity – en die de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties bevorderen.”

Bij de aankondiging van de deal met het Vaticaan, verklaarde Lynn Forester de Rothschild: “Dit concilie zal de waarschuwing van paus Franciscus volgen om te luisteren naar ‘de roep van de aarde en de roep van de armen’ en tegemoet te komen aan de eisen van de samenleving voor een rechtvaardiger en duurzamer groeimodel. “

Hun verwijzing naar het World Economic Forum van Klaus Schwab is geen toeval. De groep is nog een andere frontgroep in wat een globalistische zwerver aan het worden is om te proberen een sceptische wereld ervan te overtuigen dat dezelfde mensen die het post-1945-model van door het IMF geleide globalisering en giga-corporate entiteiten creëerden machtiger zijn dan regeringen, en traditionele zal landbouw ten gunste van giftige agribusiness, het ontmantelen van de levensstandaard in geïndustrialiseerde landen om te vluchten naar goedkope arbeidslanden zoals Mexico of China, nu de leiding nemen om al hun misbruik te corrigeren? We zijn naïef als we dit inslikken.

Rothschild en vrienden

Ten eerste is het nuttig om te zien wie de “inclusieve” kapitalisten zijn die hun krachten bundelen met de paus en het Vaticaan. De oprichtster is een dame die de naam Lady Lynn Forester de Rothschild draagt. Ze is de vrouw van de 90-jarige gepensioneerde mega-miljardair hoofd van de Londense NM Rothschilds Bank, Sir Evelyn de Rothschild. Lady Lynn is echter van ‘gewone’ afkomst, geboren in een Amerikaans arbeidersgezin in New Jersey wiens vader, zoals ze vertelt, twee baantjes had om haar en haar broers rechten en medische opleidingen te geven. Ze leek een aantal invloedrijke mentoren te hebben gehad, toen ze naar Wall Street ging en vervolgens naar telecombedrijven, waaronder Motorola, en tientallen miljoenen rapporteerde voordat ze contact opnam met Sir Evelyn en zijn gerapporteerde $ 20 miljard aan activa. Volgens berichten speelde Henry Kissinger een persoonlijke rol bij het aanmoedigen van de transatlantische unie van de twee.

Lady Lynn is ook interessanter dan haar beroemde echtgenoot. Volgens de lijst met namen van degenen die met de privéjet van de veroordeelde kindersekshandelaar vlogen en de Mossad-agent Jeffrey Epstein meldde, is een naam die verschijnt “de Rothschild, Lynn Forester”.

Het is interessant om op te merken dat dezelfde Lynn Forester in 1991, voordat ze Sir Evelyn als haar echtgenoot nam, een Britse vriend royaal gebruik liet maken van een van Lynn’s appartementencomplexen in Manhattan, na de schijnbare moord op de vader van de vrouw, Britse media tycoon en Mossad-agent, Robert Maxwell. De Britse vriend van Lynn, Ghislaine Maxwell, wacht vandaag op een proces wegens medeplichtigheid aan kindersekshandel als partner van Jeffrey Epstein. Maxwell handhaafde naar verluidt het adres van Lady Lynn in Manhattan tot voor kort om een ​​bizarre non-profitorganisatie genaamd Terramar te registreren die zij en Epstein in 2012 hebben opgericht, naar verluidt gericht op het redden van onze oceanen. Toen Epstein werd gearresteerd, ontbond ze snel de non-profitorganisatie. Een van de donateurs van Ghislaine’s TerraMar was zoiets als de Clinton Foundation, die leidt naar de volgende vriend.

Lady Lynn heeft nog een oude vriend genaamd Hillary Clinton, wiens echtgenoot, Bill, ook ongeveer twintig keer was ingelogd op de Lolita Express-privéjet van Epstein. Lynn en haar nieuwe echtgenoot, Sir Evelyn, waren in feite zo dicht bij de Clintons dat de Rothschild-pasgetrouwden in 2000 een deel van hun huwelijksreis als gasten doorbrachten in het Witte Huis van de heer en mevrouw Clinton. Lady Lynn werd daarna een belangrijke inzamelingsactie in 2008 en opnieuw in 2016 voor een mogelijk bod van Hillary op de president, een ‘bundler’ genoemd. Ze adviseerde Hillary ook over haar economische programma, een vrijemarktprogramma gebaseerd op Adam Smith, zoals ze het ooit in een interview beschreef.

Lady Lynn’s “Guardians”

De Rothschild-onderneming met het Vaticaan omvat op dit punt, naast mede-oprichter Lady Lynn Forester de Rothschild, zorgvuldig uitgekozen geldmagnaten en hun selecte stichtingen die zichzelf pompeus de ‘Guardians’ noemen. Dat is een term die meer klinkt als een bende uit South Side Chicago of een soort maffia-opperheren. Ze noemen zichzelf de morele bewakers, nu samen met hun nieuwe vrienden in het Vaticaan, voor de hervorming van het kapitalisme.

De Guardian-ledenlijst omvat Rajiv Shah, de CEO van de Rockefeller Foundation, en voormalig partner van de AGRA-zwendel van de Gates Foundation om GGO-zaden in Afrika te introduceren. De Rockefeller Foundation is sinds 2010 betrokken bij het promoten van een pandemie “lockdown” en is een kernonderdeel van de WEF Great Reset-agenda. Hij heeft zojuist een Rockefeller-rapport uitgebracht, Reset the Table: Meeting the Moment to Transform the US Food System.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Corona voorbij? Weer terug naar normaal, terug naar het menszijn

Tot Rothschild’s Guardians behoort ook Darren Walker, de CEO van de Ford Foundation. Die twee stichtingen, Ford en Rockefeller, hebben meer gedaan om een ​​imperiaal Amerikaans buitenlands beleid vorm te geven dan zelfs het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken of de CIA, inclusief de financiering van de mislukte Groene Revolutie in India en Mexico, en de oprichting door Rockefeller-fondsen van GGO-gewassen.

Het hoofd van DuPont, een ggo-gigant en chemicaliëngroep, is een andere Guardian en ook door schandalen geteisterde vaccin- en geneesmiddelenbedrijven, Merck en Johnson & Johnson. Merck loog over de risico’s van het medicijn tegen artritis Vioxx totdat meer dan 55.000 gebruikers stierven aan een hartaanval. Johnson & Johnson is de afgelopen jaren betrokken geweest bij tal van fraude, waaronder de negatieve effecten van het antipsychotische medicijn Risperdal, de illegale aanwezigheid van kankerverwekkend asbest in zijn babypoeder en mogelijk duizenden juridische acties vanwege zijn rol als toonaangevende leverancier van het opioïde in de dodelijke pijnstiller OxyContin van Purdue Pharma .

Andere Guardians zijn onder meer CEO’s van Visa, Mastercard, Bank of America, Allianz Insurance, BP. In 2016 zaten Visa samen met USAID achter het catastrofale Modi-experiment om een ​​geldloze economie in India te introduceren.

Opvallend is ook Guardian Mark Carney, voormalig hoofd van de Bank of England en ook voorstander van cashloze digitale centrale bankvaluta’s om de dollar te vervangen. Carney is nu de speciale gezant van de Verenigde Naties voor klimaatactie en financiën.

Carney is ook bestuurslid van het Davos World Economic Forum, de publieke promotor van de Global Reset of Capitalism om de dystopische Agenda 2030 ‘duurzame’ economie op te leggen. In feite zitten verschillende Guardians van Rothschild in het bestuur van het WEF, waaronder miljardair Marc Benioff, oprichter van cloud computing Salesforce, en OESO-hoofd Angel Gurria. En voormalig CEO van Credit Suisse, Tidjane Thiam, zit in de International Business Council van het World Economic Forum.

Andere beschermers van de transformatie van het inclusieve kapitalisme zijn onder meer het hoofd van Bank of America, welke bank door de Amerikaanse regering is aangeklaagd wegens fraude in verband met de Amerikaanse subprime-hypotheekcrisis in 2008, en voor het witwassen van geld voor de dodelijke Mexicaanse drugskartels en de Russische georganiseerde misdaad. . De geselecteerde Guardian-lijst bevat ook Marcie Frost, het controversiële hoofd van CalPERS, het enorme door fraude geteisterde Californische staatspensioenfonds dat meer dan $ 360 miljard beheert.

Het hoofd van State Street Corporation, een van ‘s werelds grootste vermogensbeheermaatschappijen met US $ 3,1 biljoen onder beheer, is een andere Guardian. In januari 2020 kondigde State Street aan dat het zou stemmen tegen bestuurders van bedrijven in grote aandelenindices die niet voldoen aan de doelstellingen voor veranderingen op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur. Dit heet Green Investing, als onderdeel van het zogenaamde Socially Responsible Investing. De WEF-strategie, ook gepusht door WEF-bestuursleden zoals Larry Fink van BlackRock, beloont bedrijven die zij “maatschappelijk verantwoord” achten. Dit is de sleutel tot de inclusieve kapitalistische agenda van niet alleen Rothschild’s inclusief kapitalisme Guardians, maar ook van het WEF.

Hun website beweert dat de Guardians meer dan $ 10,5 biljoen dollar beheren en bedrijven controleren die 200 miljoen werknemers in dienst hebben. Nu een korte blik op hun nieuwe Vaticaanse partner.

Vaticaanse moraal?

Ironisch genoeg, of misschien niet, is paus Franciscus, de partner die werd gekozen om Rothschild’s groep van megakapitalisten ‘morele’ geloofwaardigheid te geven, zelf verwikkeld in wat de grootste financiële schandalen, fraude en misbruik van kerkgelden in de moderne geschiedenis van het Vaticaan zouden kunnen zijn. . Dat, ondanks het feit dat paus Franciscus in 2013 tot nieuwe paus verklaarde, een van zijn belangrijkste taken zou zijn om de door schandalen geteisterde Vaticaanse financiën op te schonen. Dat is zelfs na ruim zes jaar nauwelijks gebeurd. Sommige waarnemers van het Vaticaan beweren zelfs dat de financiële corruptie is verergerd.

Het ontrafelende schandaal draait om de nu in ongenade gevallen kardinaal Angelo Becciu, die tot 2018 de facto stafchef van de paus en vaste vertrouwelinge was. Becciu was plaatsvervanger voor algemene zaken bij het staatssecretariaat, een sleutelpositie in de Romeinse curie tot juni 2018, toen de paus hem, ironisch genoeg, tot kardinaal verhief, verantwoordelijk voor de congregatie voor de heiligenzaken. Becciu, duidelijk geen heilige, was in staat om honderden miljoenen, zelfs miljarden jaren aan kerkgeld te investeren, inclusief donaties voor de armen in Peter’s Pence, in projecten die hij koos met een voormalige bankier van Credit Suisse. Projecten inbegrepen€ 150 miljoen aandeel in een luxe Londens vastgoedcomplex en $ 1,1 miljoen in een film, Rocketman, over het leven van Elton John. Dat komt aan het licht toen de aanhoudende kinderseksschandalen in het Vaticaan ervoor zorgden dat paus Franciscus kardinaal Theodore McCarrick van Washington, de eerste kardinaal die in de diepe beschuldigingen van seksueel misbruik viel, uit zijn ambt vestigde.

De Italiaanse pers meldt dat de paus op de hoogte was van de dubieuze investeringen van Becciu en ze zelfs prees voordat de diepte van de schandalen uitbrak. In november 2020 deed de Italiaanse politie een inval in de woning van Becciu’s voormalige accountant in het Vaticaan en vond 600.000 euro aan contanten en bewijs dat de Vaticaanse medewerker in de loop van jaren $ 15 miljoen aan valse facturen ontving.

Met een achtergrond als deze, verdient de nieuwe Raad voor Inclusief Kapitalisme met het Vaticaan van Lynn de Rothschild nauwkeurig onderzoek, aangezien ze duidelijk grote dingen plannen, samen met Klaus Schwab’s World Economic Forum om de wereldeconomie te ‘hervormen’, en het zal niet leuk zijn of moreel kunnen we zeker zijn.

F. William Engdahl is strategisch risicoconsultant en docent, hij heeft een graad in politiek aan Princeton University en is een bestsellerauteur over olie en geopolitiek, exclusief voor het online tijdschrift “New Eastern Outlook”Lees ook:  Minstens 547 kinderen werden misbruikt in het koor onder leiding van de broer van paus Benedictus XVI

Comments

comments