Mark Rutte, meer diefstal en fraude ten gunste van ‘koning’ Willem-Alexander

Mark Rutte, meer diefstal en fraude ten gunste van ‘koning’ Willem-Alexander

18 maart 2021 0 Door Indignatie redactie

Ons land is verworden tot een bananen-monarchie. En dan bedoel ik de monarchie van de ‘oranjes’ met VVD-er premier Mark Rutte aan het hoofd. Rutte danst volledig naar de pijpen van de absolute nep-‘koning’ Willem-Alexander.

Rutte stopt de tientallen miljoenen stelende en frauderende ‘koning’ niet maar werkt daaraan juist mee. Zie uitgebreide info daarover op deze website. Hoe is dat mogelijk in een rechtstaat? Dat is geld van de belastingbetalende Nederlandse burgers.

Rutte is de stroman van de ‘Oranjes’ en spant zich tot het uiterste in om deze enge elite met hun misdaden uit de wind te houden en het lukt hem ook nog. Als Nederland een republiek was geweest met een president, dan had hij allang achter slot en grendel gezeten met Rutte erbij.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenOver al dat ‘wegkijken’ bij o.a. fraude goedpraten, van alles regelen voor de ‘oranjes’, daar wordt hij ruim voor beloond. Hij poetst zijn premier-imago al jarenlang op met de ‘oranjes’, mag met ze pronken, en daar trapt helaas nog een groot deel van het Nederlandse volk maar ook het buitenland in.

 Pas nadat ik bovenstaand artikel had geschreven en gepubliceerd op mijn site, las ik het onthutsende Volkskrant-artikel d.d. 14 maart 2021: ‘Kiezer, maak een eind aan tien jaar ruttocratie’, klik hier

Lees ook:  Wat hebben het coronavirus en Greta Thunberg gemeen? Ze zijn allebei geweldig voor de planeet


Comments

comments