“The Great Reset” : machtsgreep van de elite(deel 2)

“The Great Reset” : machtsgreep van de elite(deel 2)

21 maart 2021 0 Door Indignatie redactie

Op 7 december publiceerde we het eerste column over “The Big Reset”: https://indignatie.nl/2020/12/08/the-big-reset-2021-machtsgreep-van-de-elite/ Een machtsgreep van de elite die zich geheel volgens hun openbare agenda zou moeten voltrekken. Het artikel is veel gelezen wat zou betekenen dat velen zich interesseren in deze materie. Het materialisme heeft de elite volledig in z’n greep. Eenmaal in bezit van geld en eigendommen blijft de mens streven naar meer. Wanneer daar de factor macht bij komt dan zal de zucht naar meer alleen versterken. Macht vergroot de invloedsfeer van de materialist. Filosofisch beschouwd is het een menselijke eigenschap waar iedereen over beschikt. Bij een groot deel van de wereldbevolking komt dat niet tot uitdrukking omdat velen in armoede leven.

De machtige institutionele beleggers

We zien de inkomens- en vermogensongelijkheid in ras tempo toenemen. We weten al een poosje dat deze ongelijkheid wordt gefaciliteerd door de centrale banken die met hun stimuleringsbeleid het goedkope geld de financiële markten op jagen. Daar blijft het buiten bereik van de massa en verdwijnt het in de zakken van de grote institutionele beleggers. Insiders die ons financiële systeem bestuderen weten dat er een slechts een paar machtige institutionele beleggers zijn die biljoenen aan belegd kapitaal beheren. De andere beleggers doen mee voor het spek en de bonen. Dat zijn u en ondergetekende die zelf beleggen of het laten doen door het pensioenfonds waar ondergetekende 48 jaar lang z’n premie in heeft gestort. Pensioenfondsen beleggen puur voor de aangesloten groep belanghebbenden terwijl de machtige institutionele beleggers in handen zijn van een kleine club superrijken.

Lees ook:  Farmer Bill en de grote reset

Het web van internationale organisaties

In deze column wil ik een video aankondigen die ik de avond voor het schrijven van deze column heb bekeken. De maker van de video bevestigt mijn gedachten dat we in deze fase van de 21ste eeuw volledig worden ingepakt door elitaire families die zijn verbonden aan het WEF. De video toont heel mooi hoe de lijntjes lopen. Het is een  verstrengeling van belangen die m.i. mogelijk is gemaakt door de jaren geleden ingezette globalisering. Van kleinschaligheid naar grootschaligheid. Van autonomie naar verbondenheid in unies. Van NL naar EU, Van NL naar VN, van NL naar diverse supranationale organisaties. Het IMF, WHO en al die andere interstatelijke organisaties maken het mogelijk dat onze politieke leiders en CEO’s van multinationale bedrijven zich begeven in een web van internationale organisaties die weer onderling zijn verbonden aan het almachtige WEF.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenTV kijken of Youtube

De komst van het internet en daarna de sociale media maakten het mogelijk om via supersnelle verbindingen overleg te voeren waardoor de vriendschappelijke elitaire banden strakker konden worden aangehaald. Dit decennium staat in het teken van de NWO, de Nieuwe Wereld Orde, waarvan de grote lijnen ruim van te voren zijn uitgezet. De discussie die via sociale media wordt gevoerd gaat over het feit dat de NWO een complot zou zijn, of juist niet. Dat is het grote dilemma. Worden we inmiddels aangestuurd door Big Tech(en Big Farma?) of is het de tijdgeest die onze wereld transformeert. Soms denk ik, waarom verdiep ik mij hierin. Dan ga ik TV kijken, naar onze (staats)omroepen en de Nationale Propaganda Omroep(NPO). Dat duurt maar even omdat ik al snel de indruk krijg erg eenzijdig te worden geïnformeerd. Ik switch dan naar de alternatieve mediakanalen op Youtube, waar onafhankelijke onderzoeksjournalisten hun bevindingen presenteren. Je moet beschikken over een portie gezond verstand en ook zelf de ingebrachte thema’s via google analyseren om tot een eigen conclusie te komen. Zonder het vooropgezette oordeel van de staatsomroepen.

Lees ook:  Van wetenschapper-politici tot een anti-wetenschappelijke demagoog: Amerika's tragische afdaling in waanzin

Bekijk de video

Omdat andersdenkenden steeds meer hun eigen geluid verkondigen via het medium Youtube schrikken de eigenaren van de sociale media de laatste tijd van de aantallen volgers die de video’s delen. Dat zou de Agenda 2030 van het WEF in diskrediet kunnen brengen als burgers zich er mee bemoeien. Daarom vrees ik dat het filmpje waar ik naar verwijs straks weg gecensureerd wordt. Een hoogst kwalijke zaak en een brutale ondermijning van de vrijheid van meningsuiting. De aantallen verwijderde video’s stijgen verbazingwekkend snel. Vervolgens duiken ze opnieuw op via de alternatieve kanalen ‘Vimeo,’ ‘Vice’ enzovoort. Onderzoekende burgers worden de mond gesnoerd. De Agenda 2030 van het WEF is openbaar, iedereen kan lezen wat ons te wachten staat. Griezelig om te zien dat de WEF-agenda uiteindelijk wijst naar een totale controle van de samenleving door de technologie die is gecreëerd door Big Tech. In eigendom van machtige institutionele beleggers die samen borrelen in Davos. Mijn intro naar de video is al te lang. Ik nodig je uit om deze helemaal af te zien. Niet zo moeilijk want de maker weet je te boeien tot het einde:

GWComments

comments