Drastische toename van sterfgevallen na coronavaccinatie

Drastische toename van sterfgevallen na coronavaccinatie

23 maart 2021 0 Door Indignatie redactie

Als gevolg van de wereldwijde coronavaccinaties neemt het aantal sterfgevallen hierdoor snel toe. Een medicijn mag niet gevaarlijker zijn dan de ziekte zelf, maar de coronavaccinaties zijn allang buiten dit kader gevallen. De media bedekken het met een mantel van stilte.

Een medicijn mag niet gevaarlijker zijn dan de ziekte zelf Deze vuistregel wordt door medische professionals over de hele wereld gebruikt. Maar de coronavaccinaties zijn allang buiten dit kader gevallen. Na slechts een paar weken lijken deze volledig nieuwe en volledig onvoldoende geteste vaccins qua gevaar te concurreren met het virus dat ze moesten bestrijden. Als je zowel de doden als de (langdurig) gewonden extrapoleert naar de totale bevolking – als er daadwerkelijk een “vaccinatie” zou moeten komen – zijn de cijfers beangstigend! Met het oog op een sterk verkorte testprocedure, komt het verontrustende besef bij me op: wij zijn de proefdieren.

Als journalist met 40 jaar professionele ervaring ben je veel gewend. Maar toen ik de ietwat gecompliceerde database van vaccinbijwerkingen doorzocht op vaccinatiegerelateerde sterfgevallen, huiverde ik. Van 2000 tot 2020 rapporteerde het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) tussen 44 en 184 sterfgevallen na vaccinatie, gemiddeld 117 per jaar.

Voor januari en februari van dat jaar werden 992 doden gemeld. Als men dit aantal extrapoleert naar de waarde die tegen het einde van het jaar verwacht kan worden als de sterftefrequentie gelijk blijft, verkrijgt men het nauwelijks te begrijpen aantal van 5952 sterfgevallen “na” vaccinatie, 51 keer de vorige waarde. Hier het logboek van de databasequery van 8 maart, de geselecteerde zoektermen en de parameters van de evaluatie.

Het is zeer waarschijnlijk dat dit aantal zal worden overschreden, aangezien de vaccinatiegraad in de VS nog ver weg is en de rapportageperiode voor het lopende jaar slechts twee maanden bedraagt. Dit is exclusief eventuele sterfgevallen als gevolg van een vaccinatie in januari of februari.

De stijging heeft niets te maken met het feit dat er ineens veel meer gevaccineerd zouden worden. In de Verenigde Staten, die bereid zijn te vaccineren, wordt jaarlijks 45 tot 60 procent van de bevolking tegen de griep ingeënt. De stijging moet verband houden met de experimentele genvaccins tegen Covid-19.

Omwille van de journalistieke zorg moet deze ontstellende figuur in perspectief worden geplaatst. VAERS is gebaseerd op rapporten die niet alleen medisch personeel en farmaceutische bedrijven, maar ook getroffenen, dwz hun familieleden, zelf in de database kunnen komen. De Centers for Disease Control CDC en de Food and Drug Administration (FDA) wijzen erop dat “de rapporten informatie kunnen bevatten die onvolledig, onnauwkeurig, incidenteel of niet verifieerbaar is”. Maar het was hetzelfde in de afgelopen jaren; dus de cijfers zijn vergelijkbaar.

De cijfers geven ook expliciet geen aanwijzing voor een bevestigd verband tussen vaccinatie en overlijden. Ook dat is de afgelopen jaren niet veranderd. Bovendien is het aantal niet-gemelde gevallen in het systeem extreem hoog. Een studie van de Harvard Medical School uit 2009 stelt het op 99 procent op basis van een vergelijking met een groep van 376.452 mensen die meerdere keren waren gevaccineerd! Het is echter waarschijnlijk lager voor sterfgevallen. Maar ook hier moet eerst een vermoeden bestaan ​​voordat er aangifte kan worden gedaan. (Meer hierover: Ross Lazarus et al.: Elektronische ondersteuning voor volksgezondheid – Meldsysteem voor ongewenste voorvallen van vaccins)

Hoe is het in Zwitserland? Op 26 februari meldde Swissmedic 16 sterfgevallen “met verschillende tussenpozen tussen vaccinaties” in zijn tweewekelijkse update over de bijwerkingen van Covid-19-vaccinaties, die het onlangs publiceerde. Dit geldt alleen voor de gevallen die door deskundigen zijn beoordeeld – overigens allemaal “zonder concreet bewijs” van de vaccinatie als oorzaak. Er zijn er ongeveer evenveel gemeld maar nog niet geëvalueerd, legt mediawoordvoerder Lukas Jaggi desgevraagd uit. Nog eens 95 meldingen op een totaal van 364 werden als ernstig aangemerkt. De proefpersonen werden ofwel in het ziekenhuis opgenomen of de reacties werden om andere redenen als medisch belangrijk geclassificeerd.

Zijn deze 30 sterfgevallen “na” vaccinatie veel of weinig? Er zijn geen concrete vergelijkende cijfers. De “Vaccinovigilantie” van Swissmedic werkt traag en volgens een ander systeem. Alleen bevestigde gevallen met vaccinatie als oorzaak worden gepubliceerd. Een online zoekopdracht is niet mogelijk en de gegevens worden met vertraging gepubliceerd. Het rapport voor 2019 is pas in september 2020 gepubliceerd. In 2019 zijn 273 gevallen van bijwerkingen gemeld, waarvan “77 (28,2 procent) medisch belangrijke voorvallen en 19 (7 procent) voorvallen met ernstige gevolgen”. De twee sterfgevallen komen in geen enkele tabel voor, maar worden vermeld in de tekst aan het einde van het rapport.

Wat meteen opvalt: Alleen al in de eerste twee maanden van dit jaar werden er vijf keer meer “ernstige” gebeurtenissen gemeld dan in heel 2019. Over het hele jaar geprojecteerd resulteert dit in een toename van dertig keer. Swissmedic kan hieruit alleen “geen bewijs van nieuwe veiligheidsproblemen” afleiden, omdat niemand onder de reguliere journalisten de wiskunde doet.

Hoe zit het met de doden? Het is moeilijker om een ​​vergelijking te maken omdat alleen de bevestigde gevallen worden gerapporteerd in het jaarlijkse “Vaccinovigilantie” -rapport, maar alle geëvalueerde gevallen in de nieuwe Swissmedic-update over bijwerkingen. Zoals gezegd zijn dit er 16 en aangezien er geen oorzakelijk verband met de vaccinaties kon worden vastgesteld, zullen ze niet worden vermeld in het rapport voor 2021 dat komend najaar verschijnt.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Punten van kritiek op de PCR-test voor coronavirus:

Zelfs als je appels met sinaasappels moet vergelijken, blijft het verschil opvallend: twee sterfgevallen als gevolg van vaccinatie in 2019, 30 sterfgevallen – geëvalueerd en gerapporteerd – in de eerste twee maanden van 2021.

Als de trend zich voortzet, zullen er tegen het einde van het jaar 180 doden vallen – een hyperinflatoire toename van de vaccinatierisico’s. De beoordeling “veilig” die Swissmedig het genvaccin van Pfizer / BioNTech heeft gegeven, verdient onder deze omstandigheden een dubbel vraagteken, met andere woorden: onmiddellijke en serieuze onderzoeken, idealiter door een onafhankelijke autoriteit.

De Swissmedic verklaring van geen bezwaar in de “eerlijk proces”, zoals het schrijft in zijn druk vrijlating over de goedkeuring van het vaccin van Pfizer / Biontech, is gebaseerd op slechts 20.000 mensen gevaccineerd in de testfase. Zo’n kleine testgroep biedt geen statistisch betrouwbare informatie over de frequentie van zeldzame gebeurtenissen. In Groot-Brittannië werden 42.131 vaccinaties met het Pfizer / BioNTech-vaccin gevolgd door één sterfgeval en één op 33.659 gevaccineerd met het Astra-Zeneca-product.

Een enkel overlijden in de oorspronkelijke testgroep van 20.000 zou het risico met bijna 100 procent hebben overschat, en geen enkel overlijden zou het onmogelijk hebben gemaakt om uitspraken te doen over het risico. Statistisch betrouwbare uitspraken over de kans op zeldzame gebeurtenissen vereisen testgroepen van minimaal een half miljoen. Pfizer heeft daarom een contract getekend met de Israëlische regering voor de exclusieve evaluatie van de gegevens van de vaccinatiecampagne.

Pfizer CEO Albert Bourla, die Israël omschreef als het “laboratorium van de wereld”, bevestigde onlangs dat de brede vaccinatie met het mRNA-vaccin meer op een veldproef lijkt . Het enige verschil tussen Israël en de rest van de wereld is dat daar meer gegevens worden verzameld.

Als de nieuwe genvaccins experimenteel zijn, moet de gevaccineerden duidelijk worden verteld dat ze deelnemen aan een veldproef. Het positieve effect van een vaccin kan worden bepaald in een serieuze statische evaluatie met 20.000 proefpersonen, de risico’s van ernstige gebeurtenissen niet. “Volwassen of minderjarige patiënten die in staat zijn om te oordelen, moeten vrijelijk instemmen met behandeling na uitgebreide informatie.” Dit is wat de Federale Dienst voor Volksgezondheid registreert onder de titel ” Gratis toestemming voor behandeling of zorg na uitgebreide informatie “.

Onder de gegeven omstandigheden zou “uitgebreide informatie” ook de informatie moeten bevatten dat de kans op ernstige bijwerkingen tot en met overlijden op dit moment niet betrouwbaar kan worden aangegeven en dat volgens de huidige stand van de kennis significant meer sterfgevallen zijn. optreden “na” vaccinatie dan ervoor.

Het is bekend dat vaccins de dood veroorzaken. Daarom hebben de meeste landen ook meldingssystemen. Ondanks de sterfgevallen wegen de voordelen van vaccinaties zwaarder dan de risico’s, is het standaardargument van de farmaceutische industrie, omdat ze veel meer sterfgevallen hebben voorkomen.

Er zijn geen relevante grenswaarden voor het aantal sterfgevallen bij de goedkeuring van vaccins, zoals Lukas Jaggi desgevraagd uitlegt. De reden is dat de veiligheidsfactor ook wordt afgewogen tegen het verwachte voordeel. Hoe meer ziekten en sterfgevallen kunnen worden voorkomen, hoe gevaarlijker een vaccin kan zijn.

Hoe wankel de risico-batenverhouding is met de nieuwe Covid-19-vaccinaties, is vooral te zien in Israël, waar de beste gegevens beschikbaar zijn. Volgens een studie van Hervé Seligmann , senior onderzoeker aan de medische faculteit van de Universiteit van Aix-Marseille, en door Haim Yativ, is de kans op overlijden na een genvaccinatie van Pfizer / BioNTech 40 keer hoger dan van Covid-19. Dit geldt voor 65-plussers. Bij mensen onder de 65 jaar is de kans op overlijden na vaccinatie zelfs 260 keer groter.

Hun bevindingen bereikten een brede verspreiding in alternatieve media en werden onmiddellijk het doelwit van factcheckers. Een van de slimmere Debunks is hier te vinden. Maar zelfs dit bekritiseert slechts ongeveer 80 procent van het feit dat het nieuws werd verspreid door complottheoretici, excentriekelingen en de roddelbladen. Per slot van rekening: “Volgens wat ik heb gezien, zijn de statistieken die in de oorspronkelijke post op Nakim werden gepresenteerd echt”, aldus de recensie.

Hoe moeten de aantallen geaccumuleerde sterfgevallen “na” genvaccinatie worden geclassificeerd, als ze worden bevestigd? In Groot-Brittannië sterven ongeveer 25 mensen per miljoen gevaccineerde mensen. Als deze waarde ook geldt voor de Duitse bevolking van 83 miljoen, zijn er 2075 doden te verwachten.

Dat zijn er bijna evenveel als de 2400 Contergan-slachtoffers die volgens de Federale Vereniging van Contergan-slachtoffers in Duitsland wonen. Uiteindelijk was de website notrecht-referendum.ch duidelijk niet zo verkeerd toen hij afgelopen zomer waarschuwde voor de versnelde goedkeuring van vaccins en voor de dreiging van een herhaling van het thalidomide-schandaal. Maar dat was meer dan een schandaal. Dat was een tragedie.Lees ook:  De onvoorbereide staten van Amerika

Comments

comments