De sloopkogel Angela Merkel

De sloopkogel Angela Merkel

24 maart 2021 0 Door Indignatie redactie

Heb gelijk, pest, pestkop. Wie observeert wat Duitse regeringskringen momenteel te bieden hebben, zou kunnen betekenen dat het niet Corona was die uitbrak, maar hondsdolheid. In Noordrijn-Westfalen komt na slechts anderhalf uur een rechterlijke uitspraak binnen waarin de sluiting van de detailhandel wegens ongelijke behandeling onwettig wordt verklaard. Motto: Wat, je durft je aan te klagen en in tegenspraak te zijn met je rechten? Nou, dan zijn alle winkels gesloten! Laten we je nu laten zien waar de hamer hangt. Iedereen die de waanzin in de richting van Mallorca durft te ontvluchten, wordt gebrandmerkt als vijand van het volk (met de actieve hulp van vele media), die men na zijn terugkeer alle denkbare pesterijen in de nek wenst.

Angela Merkel zweeft over dit alles in een ver traject naar het binnendringen in de atmosfeer van de aarde. Een Angela Merkel, wiens beleid allang in het openlijk destructieve is terechtgekomen. Eerst begon het langzaam, maar toen, maar toen. En Merkel gebruikte altijd schijnbare of feitelijke noodtoestanden om uiteindelijk verwoesting en vernietiging achter zich te laten. Hier zijn slechts een paar bijzonder flagrante gevallen:

  • De eerste oefening vond plaats na de tsunami in Japan die de kerncentrale van Fukushima verwoestte. In Japan was er geen enkele stralingsdood, maar in Duitsland was er een black-out van de rede achter de zeven bergen. De vermeende noodtoestand werd door mevrouw Merkel gebruikt om  illegaal een einde te maken aan  het leven van de kerncentrales en om de eens zo voorbeeldige en veilige stroomvoorziening te vernietigen. Kerncentrales die elders worden geëxploiteerd of zelfs nieuw worden gebouwd, zijn in dit land niet beschikbaar als reserve, maar worden demonstratief opgeblazen   – zoals de kerncentrale van Phillipsburg. Nu zijn ze weg.
  • Dit werd gevolgd door de noodtoestand voor migratie , die de bondskanselier zelf gedeeltelijk produceerde door selfie  , waarbij ze de Duitse grenzen, die momenteel naar believen kan worden gesloten, open hield als een schuurdeur omdat controle zogenaamd onmogelijk is. Volgens de wijdverbreide mening is dit ook een  illegale praktijk . Merkel vernietigde de veiligheidssituatie en de binnenlandse vrede in het land op korte termijn en de sociale systemen op lange termijn. Nu zijn ze er gewoon.
  • Tegelijkertijd leidden grenswaarden die fysiek niet konden worden gehaald en politieke vereisten tot de  de facto vernietiging van de binnenlandse auto-industrie , en daarmee een centrum van Duitse welvaartsopwekking.
  • De federale regering gaat dezelfde weg in met de  vernietiging van de moderne landbouw .
  • In beide gevallen zal een veroorzaakte klimaat- of ecologische noodsituatie in de verre toekomst als voorwendsel dienen om een ​​in wezen destructief beleid zonder weerstand te voeren, uiteraard in dienst van het redden van de mensheid. Iedereen die tegenspreekt, is daarom van meet af aan amoreel. Waarom ook niemand dit doet: De betrokken verenigingen en belangengroepen schuwen open confrontaties, vertrouwen op verzoening en vertrouwen op tactieken die inherent zijn aan het systeem om het ergste te voorkomen. Alleen om dan door de ring op de neusring te worden geleid.

En dat is precies hoe het werkt met de huidige vernietigingsdaad in de slipstream van de Corona-crisis. Angela Merkel zag onmiddellijk haar kans en riep nu dankbaar de permanente noodsituatie uit (“We zijn al in de volgende pandemie”). Ze blijft trouw aan haar patroon.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Trump belooft "absoluut schokkende" onthullingen

Volgens de beproefde manier geeft Merkel een shit over basisrechten en de grondwet , die in feite vervroegd met pensioen zijn gegaan. De vernietigende grote finale van Angela Merkel wacht op het verbaasde publiek, je zou bijna kunnen denken dat de sloopkogel van de Uckermark gewoon stof wilde achterlaten.

De hernieuwde lockdown heeft helemaal niets te maken met rationele politiek of schadebeperking, de leidinggevenden van het Merkel-systeem schieten nu verbaal rond als een stoned soldaat. Alsof het een aanval van hondsdolheid is, wordt het hele culturele leven van het land vermoord en worden de zelfstandigen in dit land gedegradeerd tot ontvangers van een aalmoes. Na vernietiging en onteigening vindt de demoralisatie van deze zelfverantwoordelijke middenklasse, of wat er van over is, plaats. Op deze manier weet je zeker dat er op een gegeven moment niemand meer is om de hele winkel opnieuw op te bouwen. Dit geldt overigens ook voor de CDU.

Waarom gedraagt ​​Angela Merkel zich zoals zij doet? Waarschijnlijk weet ze dat alleen zelf.Comments

comments