De lockdown is veel dodelijker dan de pandemie

De lockdown is veel dodelijker dan de pandemie

25 maart 2021 0 Door Indignatie redactie

De wereld telt meer dan 2,5 miljoen coronadoden, en sinds het begin van deze “pandemische hysterie” is er geen dag verstreken zonder dat het aantal doden naar het hoofd wordt gegooid. De eenzijdige en enige focus op de “corona-sterfgevallen” en het gebrek aan differentiatie tussen “die stierf met en aan Covid-19” leidt niet alleen tot desinformatie voor grote delen van de samenleving, het tast ook een holistische kijk op de situatie aan.

Door gastauteur Andrés Gislop

Feit is dat Covid-19, net als andere virussen, mensen met een zwak immuunsysteem aanvalt en soms tot de dood leidt. Het is echter ook een feit dat de door de overheid voorgeschreven “beschermende maatregelen” niet alleen enorme bijkomende schade veroorzaken, maar ook minstens evenveel doden veroorzaken als Covid-19. Vreemd genoeg (en excuseer mijn taal) is er geen varken in geïnteresseerd.

Een artikel van Sebastian Rushworth MD dat het lezen waard is, vat het samen: ” Lockdowns hebben miljoenen gedood “.

Aangezien dit artikel voornamelijk gaat over een documentaire die op SVT is verschenen en alleen in het Zweeds beschikbaar is, wil ik hier een paar details doorgeven die Rushworth (helaas) slechts oppervlakkig noemt

Vetenskapens värld – Coronakampens prijs | SVT Spelen

Hoogleraren Anna-Mia Ekström en Stefan Swartling Peterson van het Zweedse Karolinska Instituut (dat de Nobelprijs voor Geneeskunde uitreikt) analyseerden de gegevens van UNICEF en UNAIDS en concludeerden dat de wereldwijde beperkingen in de strijd tegen Covid-19 minstens evenveel doden hebben veroorzaakt. Echter, de ziekte zelf – nd hier is het probleem – iDe verdeling is erg ongelijk. Terwijl 90% van de “corona-sterfgevallen” plaatsvond in de overwegend rijke landen (en daardoor alle media-aandacht trokken), vonden de echte massadoden veroorzaakt door Lockdown & Co. rustig plaats in de armere landen van de wereld. De redenen hiervoor zijn complex: bevalling, ondervoeding, opgeschorte vaccinatieprogramma’s en behandelingen voor andere ziekten (malaria, longontsteking, tuberculose, enz.).

De kindersterfte, die al tientallen jaren daalt, is in 2020 voor het eerst weer gestegen!

Alle veelvoorkomende armoedeziekten die door de jaren heen zo nauwgezet zijn bestreden en in sommige gevallen met succes zijn teruggedrongen, zijn plotseling terug. Kortom, er wordt geschat dat binnen een jaar tot een eeuw aan ontwikkelingswerk is weggevaagd.

Het is zo dat Covid-19 vooral dat doodt de oude, de zwakken en zieken, de zwakste van de waarheid, maar de mensen die het meest kwetsbaar zijn, die in tegenstelling tot de eerste groep nog had bijna haar hele leven voor hen, niet het virus op hun geweten, maar de staat.

Voorbeeld van Oeganda in lockdown

SVT geeft in haar programma het voorbeeld van Oeganda, met zijn circa 47 miljoen inwoners. Tot op heden registreerde Oeganda minder dan 400 sterfgevallen als gevolg van Covid-19, terwijl Zweden, met zijn 10,2 miljoen inwoners, 12.964 doden telt. Oeganda ging in lockdown, Zweden niet. Voorstanders van Lockdown kunnen voortijdig “Hoera” roepen, maar vergeet een paar details:

  • Vergelijkbaar met Zweden is het merendeel van de officiële coronadoden oud en meerdere malen ziekelijk.
  • 70% van de Oegandese bevolking is jonger dan 25 jaar en slechts 1,96% is ouder dan 65 jaar. Daarentegen is het aandeel 65-plussers in Zweden ongeveer 20% en ongeveer de helft van hen is ouder dan 75 jaar Oeganda – leeftijdsopbouw 2019 | Statista )
  • Bovendien moet ervan worden uitgegaan dat de studenten in de armere regio’s van de wereld 80 moet krijgen, heeft ofwel een robuuste gezondheid of gewoon de welvaartsmaatschappij angehör die een gezondere levensstijl en een betere medische zorg kunnen veroorloven.

Oeganda ging in maart 2020 in een schijnbaar voorzorg en volledige lockdown, hoewel er op dat moment geen Covid-19-gevallen in het land werden geregistreerd. wei maanden lang konden de mensen niet werken, naar het ziekenhuis gaan of in een kruidenierswinkel.

Het lijkt er bijna op dat de enige mensen in Oeganda die zichzelf probeerden te beschermen met de lockdown, leden van de regering zijn. De president telt 76 Lenze en de meerderheid van zijn ministers is ouder dan 65. Geen van deze “risicogroepen” hoefde zich zorgen te maken over hun medicatie tijdens de lockdown voor hun inkomen – de overgrote meerderheid van de bevolking daarentegen wel. Hoe hoog de prijs was die deze uiteindelijk moest (en nog moet betalen, staat nog niet definitief vast.

ote aanzienlijk te wijten aan Lockdown jonger

Met het oog op het sterftecijfer in Zweden voor 2020 heeft SVT een oversterfte van bijna 7.000 mensen, een absoluut aantal dat niet van elkaar kan worden geschud. De curve van het geregistreerde sterftecijfer per 1000 inwoners (sinds 1901), die in het programma wordt weergegeven, vertoont slechts een kleine piek in de algemene (en fluctuerende) neerwaartse trend, in de context van de ernstige griepepidemieën van 1957 en 1968. Geen vergelijking met de piek in de curve voor 1919-1920 veroorzaakt door de Spaanse griep. Deze afbeelding kan worden begrepen zonder enige taalvaardigheid.

In vergelijking met de lockdown-sterfgevallen in verloren levensjaren, hebben alle “corona-sterfgevallen” geen gevolgen omdat het twee basale leeftijdsgroepen zijn . Bij de meeste gevallen van lockdown-sterfgevallen zijn jonge mensen betrokken. Het grootste probleem is dat de mediabewerking van het onderwerp uitsluitend op een irrationeel niveau plaatsvindt. Al meer dan een jaar vechten we met feiten en cijfers tegen hysterie en emoties, die heel moeilijk met rationele argumenten te weerleggen zijn. (zie ook )

Wie geeft er bijvoorbeeld om de dagloner die maandenlang geen inkomen heeft kunnen verdienen omdat hij dat niet mag en wiens gezin van meerdere mensen daardoor aan de honger knaagt? Zolang hij niet huilt en schreeuwt, houd je zijn uitgehongerde kind wanhopig in zijn armen voor de camera en deze foto gaat dan de wereld rond … niemand.

chaden voor kinderen

Enerzijds wordt paniek aangewakkerd in de media dat de grootouders (die eerder naar het bejaardentehuis werden gedeporteerd om te sterven ) praktisch worden ‘vermoord’ als de kinderen in de klas geen masker opzetten, aan de andere kant negeert men het feit dat het onthouden van schoollessen alleen direct en indirect is, heeft ernstige gevolgen voor de jeugd en hun toekomstige ontwikkeling.

Ongeveer 1,6 miljard kinderen en jongeren over de hele wereld waren ernstig aangetast tijdens hun opleiding Een wereldkaart die in de SVT-uitzending wordt getoond, toont slechts 4 landen waarin er geen sprake was van een beperking van de lessen. Volgens een schatting van de Wereldbank zal dit resulteren in een wereldwijd verlies aan inkomsten van maximaal $ 10.000 miljard. De economische ontwikkeling van alle landen zal de komende jaren worden belemmerd, met onvoorziene gevolgen voor alle gebieden, maakt de OESO zich daarover zorgen. De school van vandaag is de samenleving van de toekomst en geeft daarmee de economie van de toekomst invloed

Op dit punt zou ik Napoleon Bonaparte willen citeren: “ Ik kan altijd verloren terrein herwinnen, maar nooit verloren tijd! 

ie verzwakking van het immuunsysteem

Geavanceerde hygiëne en sociale afstand werken met het oog op onze gemeenschappelijke besmettelijke ziekte nits wie significante daling is overal te vinden, maar beide havens grotendeels onopgemerkt gevaren.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Duister geld dat naar Trump ruikt

We verzwakken ons immuunsysteem consequent, omdat we niet langer zelf met anderen de ziekteverwekkers blootstellen. Vooral kinderen hebben op jonge leeftijd allerlei ziektekiemen nodig om hun immuunsysteem te activeren en te trainen. Als we hen deze natuurlijke noodzaak ontzeggen, lokken we de ontwikkeling van allergieën uit. Ik ben zelf een allergielijder en ik weet hoe lang het kan duren om van de reis met therapie af te komen (ik heb het over decennia) … als je geluk hebt. Aangezien het immuunsysteem zich in het eerste levensjaar ontwikkelt en de symptomen van een allergie pas duidelijk worden vanaf de leeftijd van 5 jaar, zullen we vanaf 2025 zien of onze nakomelingen geluk of pech hebben gehad in deze nalatige loterij van het leven.

pus we provoceren het massale gebruik van ontsmettingsmiddelen, niet alleen huidziekten, maar ook resistente ziektekiemen. Dit laatste wordt niet genoemd in het programma, maar wordt hier heel expliciet beschreven: Waarom handdesinfecterende middelen meer kwaad doen dan goed – Lockdown-sceptici

Grote delen van de bevolking degenereren lichamelijk en geestelijk door de coronamaatregelen, gebrek aan sport, gebrek aan sociale contacten … Lichaam en geest vormen een eenheid, beide moeten in harmonie zijn om van gezondheid te kunnen spreken. Al het andere is slechts bestaan, zonder enige kwaliteit van leven.

Hoeveel van de opgesloten oude mensen zouden de laatste maanden van hun leven liever bij hun familie hebben doorgebracht (d.w.z. om een ​​bezoek te krijgen) dan in volledige afzondering, ondanks de dreiging van Covid-19, ondanks de dreiging van Covid-19-zieken ? Hun leven wordt genomen om hen “in leven” te houden.

En hoe zit het met roken?

De uitzending verwijst naar de dodelijkheid van roken, helaas zonder concrete cijfers. Ik vul hier daarom het gat op en verwijs naar de volgende links:

Snelle feiten | Feitenbladen | Gebruik van roken en tabak | CDC (merkwaardig genoeg vind je op de CDC-pagina het woord epidemie in relatie tot tabaksgebruik)

Roken – statistieken en cijfers | Statista

Opbrengsten uit tabaksbelasting in Duitsland 2010-2019 | Statista

Jaarlijks sterven wereldwijd ongeveer 7 miljoen mensen, direct en indirect, als gevolg van tabaksgebruik. In de VS zijn dat er ongeveer 480.000, in Duitsland ongeveer 120.000. De directe en indirecte schade veroorzaakt door tabak bedraagt ​​300 miljard in de Verenigde StatenDollar, in Duitsland is dat 78 miljard euro. Daarentegen zijn er belastinginkomsten van 27,2 miljard dollar en 14,3 miljard euro. Niettemin verbiedt geen enkel land ter wereld roken of neemt maatregelen die vergelijkbaar zijn met die tegen Covid-19. Even ter vergelijking, want ik haat de eenzijdige afweging van absolute en relatieve getallen. 26,2% van de Duitse bevolking rookt, laten we het maar 25% noemen. Als alle Duitsers zouden roken, zou Duitsland moeten klagen over 480.000 tabaksdoden per jaar, wat natuurlijk niemand iets kan schelen. Niemand geeft in ieder geval om de 120.000, vreemd genoeg, 71.711 coronadoden.

Stemmen rokers ineens niet, of zijn het tweederangs mensen zonder enige mediawaarde, of komt het doordat de sigaret niet is uitgevonden door een fictieve Chinese vleermuis?

ovid-19 is een gevaar voor de democratie

Op de lange termijn vormt Covid-19 minder een gezondheidsrisico dan een politiek risico. Covid-19 wordt wereldwijd gebruikt als voorwendsel om de bestaande democratie in te perken, zo werd in Polen de verkiezingscampagne van de oppositie tijdens de pandemie ernstig gehinderd .

Het democratieonderzoeksinstituut V-Dem in Göteborg constateert dat in veel landen over de hele wereld de coronamaatregelen de mensenrechten beknotten. Sinds maart 2020 heeft 60 tot 68% van de landen beperkingen opgelegd die onverenigbaar zijn met fundamentele democratische principes van vrijheid en rechtvaardigheid. Op de vraag waarom zoveel landen dezelfde onzinnige maatregelen hebben genomen, heeft V-Dem de volgende verklaring:

Het is in de OESO-landen gebruikelijk om te kopiëren uit buurlanden om politieke macht om op te treden aan te tonen.

Het probleem met dit kopieer- en plakproces is dat meestal de verkeerde sjabloon wordt geselecteerd. Men had zich bijvoorbeeld kunnen oriënteren op Taiwan of Zuid-Korea in plaats van op China. De volgende keer dat de wereld wordt getroffen door een pandemie en dat een ielfaches dodelijker zou moeten zijn, welke maatregelen zullen de landen van de wereld dan nemen en wat zal er bereid zijn om de mensen dan te laten doorgaan?

Angst is echt een gevaarlijke kracht, dat weten we uit de jaren dertig en dat is echt zorgwekkend.

o som

Dat is grofweg de documentatie van de SVT-show, die, zoals ik al zei, alleen in het Zweeds beschikbaar is. Het is tragisch dat dit geen mondiale taal is, maar voor degenen die niet bang zijn voor tijd en moeite: de bijdrage heeft een omschakelbare ondertitel, typ deze in en vertaal deze met behulp van online beschikbare programma’s (bijvoorbeeld Google translate).

Om de holistische visie af te ronden, zijn hier twee referenties die te vinden zijn op Lockdown Skeptics. Groot-Brittannië, bijvoorbeeld, verspilt £ 400 miljard om 50.000 doden te “redden”, dat is maar liefst £ 8 miljoen per “karkas” .. elke staatsbegrafenis is goedkoper. Waar is de economische zin, waar is het een tastbaar voordeel?

Een terugblik op de COVID-19-insluitingsstrategie van het VK: hebben we het verkeerd begrepen en tegen welke prijs? – Lockdown-scepticus

In vergelijking met Covid-19 was de Aziatische griep 1957/58 aanzienlijk besmettelijker en dodelijker. Naar schatting 2 tot 4 miljoen mensen stierven op een wereldbevolking van 3 miljard. Vandaag de dag is de wereldbevolking 7,8 miljard .. “Ik rust mijn zaak” … Ik zal er niets meer over zeggen.

De grieppandemie heeft binnen 8 maanden de hele wereld rondgereisd, ook al is het aantal reizen niet te vergelijken met dat van nu. Het verschil tussen toen en nu zit hem in de mediabewerking van het onderwerp. In de loop van een jaar zijn er ongeveer evenveel persberichten over dit onderwerp verschenen als er vandaag op een dag zijn. De toon maakt de muziek, toen was de tenor stoïcijns en rustgevend, laten we de verslaggeving van vandaag nogal hysterisch gekrijs noemen.

De Aziatische grieppandemie van 1957-58: waarom reageerde het VK zo anders ? – Lockdown-sceptici

Tot slot, en om terug te komen op de echte kwestie, het totale aantal doden. Wereldwijd geschat hebben we het over 5 miljoen. Arme en rijke landen elk aandeel 2,5 miljoen van die in de rijke 0% van / met Covid-19 en 0%, die van lockdown overleden. De meerderheid van degenen die stierven aan Covid-19 waren meer dan 70 jaar oud en meerdere keren ziek. In de arme landen daarentegen stierf 90% van de 2,5 miljoen mensen op overwegend jonge leeftijd als gevolg van de lockdown en andere coronamaatregelen.

Slechts 10% van de sterfgevallen werd veroorzaakt door Covid-19 (en de meerderheid hiervan was oud en ziekelijk, zoals overal).

Dit is nu mijn persoonlijke mening, want ik ben zeer kritisch over de officiële telling van de “coronadoden”. De verhouding tussen corona- en lockdown-sterfgevallen is waarschijnlijk niet 50:50 maar eerder 25:75 – of 1:10 zoals andere auteurs schrijven. Bovendien is dit slechts de huidige overweging; op de lange termijn zal de relatie aanzienlijk verslechteren omdat het tijdsverloop tussen lockdown en overlijden niet in weken wordt gemeten, maar in maanden en jaren.

De “lange covid”, die zo populair is in de media, kan niet worden ontkend, maar veel ziekten hebben gevolgen op de lange termijn. Het is tijd voor de media om af te stappen van hun emotioneel geladen hysterie en bangmakerij en eindelijk hun aandacht te richten op de echte gevolgen (en consequenties op de lange termijn) van de coronamaatregelen – laten we het eerlijkheidshalve ‘long lockdown’ noemen. , omdat deze vele malen meer wegen dan wie dan ook.

De omroep SVT was zo dapper met zijn bijdrage om dingen in het echte licht te brengen, anderen zouden dit voorbeeld zo snel mogelijk moeten volgen.Lees ook:  De vernietigingsdreiging van Trump aan Iran en WWI Déjà Vu

Comments

comments