Door Ollongren weet het hele land dat Omtzigt het zwarte schaap is

Door Ollongren weet het hele land dat Omtzigt het zwarte schaap is

26 maart 2021 1 Door Indignatie redactie

Bam! Kajsa Ollongren knalt de deur van de logeerkamer dicht. Ze was vanochtend nog kiplekker, maar nu voelt ze zich beroerder dan ooit en dat komt niet door die positieve coronatest.

,,Schat’’, gilt ze naar beneden: ,,Ik moet hier een paar dagen blijven zitten! Zet je straks een bordje eten voor de deur? En de chloor, want ik moet na elke douche de badkamer ontsmetten!’’ Een douche, denkt ze, wat heb ik dáár nu zin in. Even alle shit van deze rotdag van me afspoelen.

Tja, ze dacht nog wel dat ze goed bezig was. Met Mark, Sigrid en de rest had ze besloten dat niemand in quarantaine hoefde toen bleek dat Mona Keijzer corona had. Ze waren met z’n allen dan wel in één ruimte geweest, maar nauw zijn de contacten met Mona sowieso nooit, dus wat was het risico nou?

Eigenlijk idioot, bedenkt ze zich nu. Zij wél gewoon naar het werk, terwijl hele klassen naar huis worden gestuurd als één leerling zonder klachten positief test. Dat zal wel weer lekker overkomen bij het volk. Eerst die bruiloft van Ferd, toen ging Wopke in Thialf schaatsen en nu dit weer.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Tere baby Oekraïne

Sigrid, Mark en Wopke vrezen net zo hard dat Pieter in een nieuwe Tweede Kamer wéér met ziel en zaligheid aan de slag gaat en opkomt voor burgers in nood

Linda Akkermans

Pff, had ze tóch maar voorgesteld de verkenningsgesprekken voor de formatie digitaal te voeren, dan had die fotograaf haar notities niet vast kunnen leggen.

Nu weet het hele land door háár schuld dat Pieter Omtzigt het zwarte schaap is, terwijl Sigrid, Mark en Wopke hem óók liever kwijt dan rijk zijn. Zij vrezen net zo hard dat Pieter in een nieuwe Tweede Kamer wéér met ziel en zaligheid aan de slag gaat en opkomt voor burgers in nood. Dat hij geheime memo’s vindt, onrecht aan de kaak stelt en onderste stenen boven wil.

‘Functie elders’, had ze daarom opgeschreven bij zijn naam. Wie had vanochtend ooit gedacht dat deze twee woorden door haar eigen geblunder nu ook op haar zouden slaan?Comments

comments