MUST SEE: De Corona.Film 2021 – nu nog meer

MUST SEE: De Corona.Film 2021 – nu nog meer

1 april 2021 0 Door Indignatie redactie

Na de lastercampagne van onder meer de door de farma gefinancierde Tagesspiegel in Berlijn, hebben veel instellingen in Duitsland tijdelijk afstand genomen van Oval Media en haar directeur en Spiritus-rector Robert Cibis. In eerste instantie was u onzeker over de vreemde uitspraken in de Berlijnse krant. De gerenommeerde en meervoudig bekroonde filmproducent Cibis heeft de afgelopen 22 jaar tal van uitstekende films geproduceerd en voor veel grote televisiebedrijven werken in opdracht uitgevoerd. De film “Pianomania” (2009), opgenomen in 2009, won de “Semaine de la Critique” -prijs, de “Golden Gate Award” in San Francisco en de Duitse filmprijs voor geluid in Locarno.

Robert Cibis is vertegenwoordigd op de Berlinale 2021 als coproducent van de film “A pas aveugle”. Het is de geschiedenis van fotografie in nazi-concentratiekampen. Hoewel ze hun leven waagden, maakten gevangenen foto’s in concentratie- en vernietigingskampen. Ze slaagden er zelfs in om de filmblikken naar buiten te smokkelen. De hoop om het wereldwijde publiek wakker te schudden, werd echter niet vervuld. Een film die je aan het denken zet en – volkomen onbedoeld – een verwijzing krijgt naar ons heden, waarin de Verlichting onder de wielen dreigt te vallen van een centraal voorgeschreven verhaal.

Ondanks de humanistische houding die terug te vinden is in zijn hele oeuvre, de geleefde solidariteit over sociale, etnische en nationale grenzen heen, was Robert Cibis het doelwit van niet-objectieve aanvallen die werkten met impliciete insinuaties. Tagesspiegel-schrijver Sebastian Leber, eigenlijk een expert op het gebied van vermakelijke feitelijke en lachende verhalen over de verveelde welvarende samenleving (” 33 mannen melden hartverscheurende rebounds, beschamende nederlagen en onbeantwoorde gevoelens “, evenals ” ‘s Nachts zijn alle katten blauw: feesten voor gevorderden” ), voldeed aan zijn Tagesspiegel-uitspraken in de reeks journalistieke vervolgers van andersdenkenden die momenteel de kranten bederven met gruwelijke teksten als een taalkundige fascistische plaag.

Lees ook:  De "geheime agenda" van de zogenaamde elites voor de eindstrijd!

De motieven van Leber zijn niet te doorgronden. De door hem gekozen tekstvorm komt ook niet overeen met enige journalistieke dictie en kan niet worden geïdentificeerd. Wat echter zichtbaar is, is het pure plezier in laster en het oprechte verlangen om de grootst mogelijke schade toe te brengen aan het voorwerp van zijn toewijding. Het feit dat de redactionele leiding van de voorheen gerespecteerde Berliner Zeitung deze man daartoe in staat stelt, is al tot nadenken stemmend. De soms vaak getoonde advertenties van farmaceutische bedrijven zoals Janssen / Johnson & Johnson (reclame voor het nieuwe vaccin) zouden kunnen suggereren dat er in ieder geval een bereidheid is om een ​​bepaalde, zeg maar ‘tendentieuze’ berichtgeving te geven.

Het is niet duidelijk of de relatie tussen Tagesspiegel en zijn voormalige partner Sebastian Turner, die eind 2020 zijn aandelen verkocht, ook ontslag nam als uitgever en zich nu meer zou willen concentreren op de “media-tech” business, een rol speelt. . Sebastian Turner heeft een belang van 25% in het opinieonderzoeksinstituut Civey, dat ook regelmatig enquêtes ontwerpt over de coronacrisis. Tegelijkertijd speelde Sebastian Turner als partner een sleutelrol bij het vormgeven van het lot van het wereldwijd actieve reclamebureau Scholz & freinds, dat onder andere de coronacampagne van meerdere miljoenen dollars uitvoerde “#We stay at home ”Voor het federale ministerie van Volksgezondheid.

Lees ook:  Linkse extremisten Antifa pleiten voor plunderingen op internet

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDe aanvallen op Oval Media en Robert Cibis zouden gericht kunnen zijn op zijn documentaires en zijn filmproject CORONA.FILM. Als technische dienstverlener zendt Oval Media de vergaderingen van de buitenparlementaire Coronacommissie uit. Met de hulp van honderden experts van over de hele wereld maakt deze commissie de achtergronden van de huidige crisis helder en bereidt ze de juridische afhandeling van de gebeurtenissen voor. Een team van Oval Media streamt de vergaderingen van de commissie voor internet en documenteert de activiteiten van de verhelderende advocaten buiten de wekelijkse expertinterviews om.

Een andere – misschien wel de belangrijkste – reden voor de campagne tegen Oval Media zou het filmproject CORONA.FILM kunnen zijn. Het is een meerdelige documentatie van de gebeurtenissen die ons betoveren sinds de nieuwe ziekteverwekker verscheen. Kort voordat het eerste deel in het Duits en Engels verscheen, verwijderde de streamingprovider VIMEO de volledige Oval Media filmbibliotheek van zijn servers. Hierdoor kwam de herfinanciering van het project tijdelijk in gevaar.

De film ging sowieso online en laat maar weer eens zien dat Oval Media niet voor niets zijn vele prijzen heeft gewonnen.

CORONA.FILM – de proloog – is nu gratis te zien. Het levert een zeer goede bijdrage aan de meningsvorming in een tijd dat de oude media nog maar één richting van denken en communiceren kennen, namelijk de verspreiding van angst en afschuw en de systematische desinformatie van de bevolking, in lijn met de panieknota van de Bondsministerie van Binnenlandse Zaken. In dat document en de bijbehorende instructies staat een gedetailleerde beschrijving van hoe angst in de bevolking moet worden overgedragen en hoe paniek moet worden geënsceneerd.

Lees ook:  President Trump zoekt een ander slachtoffer

CORONA.FILM is kalm en krachtig. Het is een verhalende documentatie. We leren veel mensen kennen en leren over hun perspectieven, persoonlijke behoeften, analyses en verwachtingen. De proloog is hier beschikbaar:

parijs
Na de censuur op andere kanalen en de demonetisering door VIMEO, is de proloog van het CORONA.FILM-project nu gratis te bekijken. Iedereen die het zich kan en wil veroorloven, moet het Oval Media-team steunen – zij zullen aanvullende delen van deze documentatie produceren en zo een onafhankelijke bijdrage leveren aan de vrije meningsvorming.Comments

comments