Epstein en Maxwell vertelden het slachtoffer dat ze haar aan ALLIGATORS zouden voeren, en verkrachtten haar in het bijzijn van haar 8-jarige zoon

Epstein en Maxwell vertelden het slachtoffer dat ze haar aan ALLIGATORS zouden voeren, en verkrachtten haar in het bijzijn van haar 8-jarige zoon

2 april 2021 0 Door Indignatie redactie

Een jonge vrouw werd ontvoerd en herhaaldelijk verkracht door seksroofdier Jeffrey Epstein en vermeende mevrouw Ghislaine Maxwell terwijl de zoon van het slachtoffer toekeek en onder ernstige bedreigingen verhandeld werd naar de machtige vrienden van Epstein, beweert ze.

De Turkse makelaar in onroerend goed heeft het landgoed van Epstein aangeklaagd vanwege de bizarre martelingen die ze beweert te hebben geleden onder zijn opsluiting, volgens een rechtszaak die vorige week is aangespannen en dinsdag openbaar is gemaakt door de Miami Herald.

Alleen genoemd als Jane Doe in de juridische documenten, werd ze voorgesteld aan Epstein en zijn vermeende partner-in-crime, Ghislaine Maxwell, door haar werkgever, blijkbaar een goede vriend van Epstein die haar vertelde dat de financier een huurwoning nodig had – snel, contant betaald, geen vragen gesteld. Toen ze succes had, stelde de beruchte zedendelinquent voor dat ze voor hem zou kunnen werken op een meer permanente basis, door haar te voorzien van dure geschenken en de belofte van een ” hooggeplaatste baan ” voor haarzelf en haar toenmalige echtgenoot.

Helaas was de makelaar nogal succesvol, en na zes maanden van ” aanhoudende inspanningen ” van de kant van Maxwell, die haar paspoort had gestolen voor ” bewaring ” en het ergens in zijn uitgestrekte landgoed in Palm Beach had opgeborgen in een kluisje. stemde ermee in terug te komen en nog wat werk voor Epstein te doen, dit keer werd hem gevraagd zijn haar te knippen.

Lees ook:  Geheime onderzoekers leggen massa-gedwongen orgaanoogsten bloot in communistisch China

Het aanbod van een baan was een valstrik. Doe arriveerde bij het huis van het roofdier om een ​​naakte Epstein en Maxwell te vinden die als een gewillige medeplichtige dienden, en het paar ging verder met haar seksueel misbruiken, beweert de rechtszaak. Zwaaiend met de wapens van Epstein voor intimidatiedoeleinden, bedreigde het paar haar met een prostitutiearrest (Maxwell had haar tenslotte $ 200 betaald voor het kapsel). Ze werd ook bedreigd met deportatie en met het wegvoeren van haar zoon.

Als klap op de vuurpijl werd Doe meegenomen voor een ritje in de auto van Epstein en Maxwell. Ze stopten bij haar huis om haar zoon op te halen en stopten toen naar de kant van de weg, waar het roofzuchtige paar een groep alligators in het water wees. Volgens de rechtszaak vertelde Epstein ” [Doe] in expliciete details dat ze – zoals in het verleden met andere vrouwen was gebeurd, volgens het paar – in dit water zou eindigen en zou worden verslonden, mocht ze ooit onthullen wat Epstein haar had aangedaan . ”

Doe werd verder onderworpen aan meerdere dagen verkrachting door Epstein en Maxwell in het bijzijn van haar zoon in een hotel in Napels, beweert de rechtszaak, eraan toevoegend dat ze ook werd verhandeld aan andere mannen, waaronder een plaatselijke rechter die niet in de procedure wordt genoemd. Ze beweert dat ze werd ook onderworpen aan vaginale chirurgie in een poging om haar te presenteren als een “ maagd ” om een “ high-profile ” client – “een procedure die naar verluidt liet haar verminkte en permanent beschadigd .”

Lees ook:  Onhebbelijkheid is in deze tijd een verkoopargument

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenNaast de dreiging van deportatie en het verlies van haar zoon, werd Doe herhaaldelijk naakt gefilmd tijdens het uitvoeren van seksuele handelingen, wat bijdroeg aan de cache met chantage-materiaal dat Epstein en Maxwell hadden verzameld. Ze kreeg ook een afgesloten doos om voor Epstein te bewaren – om nooit te openen, op straffe van dood – samen met brandertelefoons en andere elektronica die op dezelfde manier verborgen moest worden gehouden voor wetshandhavers en andere autoriteiten.

Het duo suggereerde ook dat ze haar man een baan bij de FBI konden bezorgen, waarin ze in detail Epsteins ‘ invloed op de FBI, het Department of Immigration and Customs Enforcement van het Amerikaanse Office of Homeland Security en de staats- en lokale wetshandhaving in Florida’ in detail beschrijven. van bedreigingen die opliepen tot mei 2008 – rond dezelfde tijd dat Epstein de liefje deal sloot van de toenmalige Amerikaanse advocaat voor Miami Alexander Acosta, die – op dat moment onverklaarbaar, gezien de tientallen minderjarige meisjes die bereid waren te getuigen dat Epstein seksueel had misbruikt en / of hen verhandeld – laat de pedofiel weg met een klap op de pols.

Lees ook:  7 onbeantwoorde vragen over de dood van Jeffrey Epstein waar de mainstream media over moet praten

Tegen de tijd dat Doe aan de klauwen van Epstein en Maxwell ontsnapte, beweerde ze zo getraumatiseerd te zijn door de bedreigingen die het paar tegen haar en haar familie had geuit – samen met de mogelijke schaamte die hen als vrome moslims zou kunnen overkomen – dat ze niet zocht hulp van de autoriteiten. Epstein had gedurende deze tijd ook een aantal goedbetaalde advocaten in dienst genomen vanwege de veelheid aan zaken tegen hem.

In plaats van de 53 pagina’s tellende aanklacht onder ogen te zien die federale aanklagers tegen hem hadden voorbereid, ontving Epstein in plaats daarvan een 13 maanden durende ” straf ” waardoor hij kon komen en gaan zoals hij wilde vanuit de gevangenis in West Palm Beach, zelfs het zien (en waarschijnlijk hebben van seks) met) meer meisjes tijdens zijn ” straf ” voor “het vragen om een ​​minderjarige prostituee “.

Acosta’s excuus voor de milde behandeling, naar verluidt gegeven terwijl hij werd doorgelicht voor zijn positie als minister van Arbeid voor de Trump-regering, was dat Epstein ‘ tot de inlichtingendienst behoorde. “De veroordeelde zedendelinquent stierf in de gevangenis in 2019, in afwachting van zijn proces wegens verdere beschuldigingen van sekshandel, en Maxwell zelf wordt beschuldigd van sekshandel in een gevangenis in Brooklyn, haar proces gepland voor juli 2021.Comments

comments