Sigrid Kaag, de vrouw met meerdere gezichten én invloed in Den Haag, nu ook voor vaccinbewijs

Sigrid Kaag, de vrouw met meerdere gezichten én invloed in Den Haag, nu ook voor vaccinbewijs

6 april 2021 0 Door Indignatie redactie

Zoals we ook in een eerder artikel schreven, scharen meer en meer (internationale) politici, na eerst vaak fel tegen te zijn geweest, zich nu achter de plannen om een vaccinatiepaspoort in te voeren. Aangezien bijna alle MKB-sectoren in zulk slecht weer verkeren klinkt steeds vaker de noodkreet om dan toch in vredesnaam dat vaccinatiebewijs maar in te voeren. Zowel de reisbranche als de evenementenbranche zijn al enthousiast en zien dit, samen met massaal testen, als dé manier om uit deze crisis te komen.

Na de eerste berichten van Premier Rutte die “geen principiële bezwaren heeft” tegen een vaccinatiepaspoort, de nonchalante hints van minister de Jonge, is nu ook D66-leider Sigrid Kaag helemaal om. “D66 wil dat ingeënte mensen weer meer vrijheden kunnen krijgen. Daarvoor moet een vaccinatiebewijs worden ingevoerd” zei mevrouw Kaag in een online partijcongres. Het is volgens haar namelijk niet eerlijk dat mensen die gevaccineerd zijn moeten wachten met leven totdat de rest ook de prik toegediend heeft gekregen.

Dit is niet alleen billijk, het is ook rechtvaardig” voegde ze tenslotte nog toe, geheel tegen de Vrijheid voor iedereen” grondbeginselen van haar eigen partij én haar eigen kabinetsbeleid in. Of zouden ze de verkiezingsslogans op de D66 websiteLaat iedereen vrij, maar niemand vallen.” en “Je bent pas vrij als iedereen dat is” op een andere manier bedoelen? Kaag wilt het hier graag net zoals in Israël. “Om de besmettingen in bedwang te houden” zoals het daar ook klinkt. Pas als iedereen gevaccineerd is, netjes het vaccinatiebewijs bij zich draagt en toestemming heeft gekregen om meer dan één kilometer van zijn woning te begeven, is iedereen vrij. Dan komt die slogan “stem voor nieuw leiderschap” op de D66-website wel in een heel ander daglicht te staan.

Lees ook:  Het oudste Amerikaanse wetenschapsmagazine roept op tot de verkiezing van democraat Biden

Voorbeeld aan Israël

We moeten volgens haar dus hierbij vooral “een voorbeeld nemen aan Israël”. Een uitspraak die niemand van haar had verwacht, aangezien zij bekend staat als pro-Palestijnsgetrouwd is en 4 kinderen heeft met een voormalige viceminister onder Yasser Arafat, Mohammad Anis al-Qaq. Deze beste man werkte mee aan het corrupte regime van Arafat, zette zich in voor een controversiële, en volgens Amerika en de EU “terroristische” partij en was hiernaast ook nog keurig Palestijns ambassadeur in Zwitserland.

Privileges

Dat er een (tijdelijke) maatschappelijke tweedeling ontstaat totdat “de laatste prik is gezet” is volgens haar nodig. Evenals bepaalde privileges voor gevaccineerden en negatief geteste mensen. Wat zij er niet bij vermeldt en waar zij zeer zeker wel van op de hoogte is, is het feit dat we steeds meer berichten horen over dat deze Corona-plandemie nooit meer zal weggaan, we met de maatregelen zullen moeten leren leven en dat de vaccinaties een jaarlijks terugkerend iets zullen gaan worden. Wat buiten kijf gelaten wordt, is dat er altijd mensen blijven bestaan die helemaal geen vaccinatie willen. De reden dat zij dit bewust weglaat is omdat het juridisch toch al mogelijk is om de niet-gevaccineerden te discrimineren, oordeelt de gezondheidsraad, dus het is je eigen keuze dat je niet meedoet, de kans is je gegeven.

Waarom Kaag hier maar al te goed weet van heeft is omdat zij, onder andere samen met de bekende Dr. Anthony Fauci en Dr. Chris Elias – (Pagina 43) president van het Global Development Program van de Bill&Melinda Gates Foundation, sinds 2018 deel uitmaakt van de Global Preparedness Monitoring Board van de WHO en de World Bank. Landen die zich bij de World Bank willen aansluiten moeten zich wel éérst even bij het zeer omstreden International Monetary Fund aansluiten. Sinds 2019 maakt Kaag tevens deel uit van de High-Level Group on Humanitarian Investing van het World Economic Forum. Een organisatie waar veel multinationals bij zijn aangesloten, met zeer veel macht en die van bovenaf regeringen beïnvloedt. Hoezo dubbele petten?

Lees ook:  Covid-19 is niet het enige virus dat Amerikanen doodt

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenVerkiezingsretoriek of andere belangen?

Zouden dit nieuwe standpunt en deze uitspraken een gevolg kunnen zijn van de laatste peiling van Maurice de Hond, waarin mogelijk D66 hard afgestraft werd voor hun draaikontengedrag wat betreft de avondklok? Om het verlies van de zetels in de peiling om te zetten in een winst naarmate de verkiezingen dichterbij komen? Misschien dat dit de reden is dat ze in haar altijd aanwezige, niet aflatende anti-Israël-houding zo snel draaide naar: “we moeten een voorbeeld nemen aan dit land”.

Deze anti-anti-Israël-oriëntatie staat haaks op de miljoenen donaties die zij vanuit haar functie maakt aan o.a. de UNRWA, een omstreden politiek VN-orgaan (link naar corruptieschandaal is niet meer te vinden of gecensureerd)gericht op de ondersteuning van Palestijnse vluchtelingen. Hierbinnen heeft Kaag ook haar politieke carrière gemaakt en vanuit die achtergrond, gecombineerd met haar man, komt haar uitspraak de moeder te zijn van een Palestijns gezin. Of zou dit een van hoger af, WEF/WHO-niveau, ingefluisterd bericht zijn?

Myanmar

Nu Myanmar met de staatsgreep, die momenteel nog steeds voortduurt, weer volop in het nieuws is, duikt er na enig onderzoek nog iets interessants op. Minister Kaag is in 2018 zowel bij de (momenteel net afgezette en opgepakte) Aung San Suu Kyi, de voormalig leidster van Myanmar op de koffie geweest als bij de weer aan de macht gekomen oorlogsmisdadiger en genocide-Generaal Min Aung Hlaing. Een generaal die volgens de Verenigde Naties vervolgd moet worden voor de verdrijving, verkrachting en genocide op de Rohingya. Die laatste afspraak had ze alleen even niet op de officiële agenda gezet. Waarom zou ze dit doen?

Lees ook:  Europa bereidt zich voor op een burgeroorlog

Miljarden donaties

Minister Kaag van ontwikkelingssamenwerking, die jaarlijks zo’n 6 miljard mag uitgeven (wat sowieso niet voor het zeer behoevende zorgpersoneel of onderwijs ter beschikking komt, maar na haar eigen toegeven “een miljoenen uitgaven aan Nederlandse subsidies aan Palestijnse terroristen is”) twittert er wel vrolijk op los over de contacten met haar hiërarchisch leiders. Hier het Twitter-bericht waarin WHO-baas Tedros haar en minister de Jonge bedankt voor de 100 miljoen die zij namens Nederland aan het WHO gedoneerd hadden. En hier het Twitter-bericht van Sigrid zelf over de meeting met de veelbesproken Bill Gates, waarin hij zijn dank uitte over het Nederlandse Ontwikkelingsbudget (zeer waarschijnlijk onder andere aan het Vaccine Alliance – GAVI) dat weer terug in “de juiste richting” begint te buigen. We weten in ieder geval zeker dat, of het D66-plan “Premier-Kaag” nu doorgaat of niet, we sowieso weer een minister-president in het torentje zullen hebben die het World Economic Forum, het WHO én de World Bank goed gezind is.

Hier rijst onverhoopt toch de vraag die velen al gesteld hebben in de loop der jaren: Wie is toch die vrouw, met ambities om de eerste vrouwelijke premier van Nederland te worden, die in al die veelbesproken internationale task-force-groups zit, die (financiële) belangen hebben in deze pandemie en de technocratisch gedreven Grote Herverdeling van het WEF? Jammer dat officieel is bepaald dat de belangenverstrengeling onder politici, het OMT, RIVM etc. niet onderzocht hoeft te worden, net nu er zulke onmetelijke winsten in de vaccinatie-business gemaakt worden.Comments

comments