Nederlandse Topviroloog waarschuwt: vaccinatie maakt corona tot biologisch massavernietigingswapen


In bijna alle landen zijn grootschalige vaccinatiecampagnes gestart. Nu waarschuwt een internationaal gerenommeerde viroloog en infectie-expert: vaccinaties maken van het relatief onschadelijke coronavirus een biologisch massavernietigingswapen met een enorme vernietigende kracht!

De Nederlandse top viroloog Dr. Geert Vanden Bossche werkte voor de internationale vaccinatiealliantie GAVI en de Bill & Melinda Gates Foundation. Hij was hoofd van het vaccinontwikkelingsbureau van het Duitse Centrum voor Infectieonderzoek en heeft een internationale reputatie. Nu heeft de wetenschapper zich uitgesproken over de coronavaccinatie – en waarschuwt hij er dringend voor. Vanden Bossche stelt:

“Geen enkele pandemie heeft langer dan twee jaar geduurd, zelfs niet de Spaanse griep of de Mexicaanse griep. Zodra de immuniteit van de kudde is vastgesteld, wordt de heropleving van het virus gecontroleerd door ons immuunsysteem dankzij herinneringen aan eerdere ontmoetingen met het virus. Een vaccin moet daarom de immuniteit van de kudde versnellen. Dit is echter precies het tegenovergestelde van wat we momenteel zien: de vaccins kunnen de verspreiding van virussen niet voorkomen door ontvangers van vaccins die worden blootgesteld aan de opkomende zeer besmettelijke stammen. Dit voorkomt dat kudde-immuniteit zich ontwikkelt. “

Volgens de deskundige zal de vaccinatie de pandemie dramatisch verergeren. De mens verandert een relatief onschadelijk virus in een ontembare monster. “Hoe lang kunnen we nog de andere kant op kijken als er binnenkort massale uitsterving komt?”, Vraagt ​​Vanden Bossche.

De reeds gevaccineerde populatie wordt in toenemende mate geconfronteerd met virusvarianten waartegen de zeer specifieke vaccinantistoffen steeds minder bescherming bieden. Hoe meer besmettelijke mutanten er waren, hoe minder ineffectief de antilichamen zouden worden.

Na een paar gerichte mutaties wordt het virus volledig resistent tegen antilichamen van het coronavirus – ongeacht of deze zijn gegenereerd door een natuurlijke infectie of een vaccinatie. Dan zouden gevaccineerde mensen alle immuniteit tegen Corona hebben verloren, zegt Vanden Bossche. De viroloog waarschuwt:

“Er zijn maar weinig manieren om van een relatief onschadelijk virus zo snel en effectief een biologisch wapen met zo’n enorme vernietigende kracht te maken. Evolutie heeft ervoor gezorgd dat de schade bij een natuurlijke epidemie beperkt blijft. Menselijke tussenkomst heeft het natuurlijke verloop van deze pandemie vanaf het begin grondig verstoord. “

Vanden Bossche vreest dat de coronamaatregelen in combinatie met massale vaccinatiecampagnes de situatie ‘uit de hand lopen’.

Massale infectiepreventie en massale vaccinatie met lekkende Covid-19-vaccins tijdens de pandemie kunnen alleen zeer besmettelijke varianten voortbrengen.

Lees de volledige open brief aan de WHO

Sleuteldocument over massale vaccinatie en ontsnapping aan het immuunsysteem. Reactie op critici. Waarom bevorderen massale vaccinatiecampagnes de dominantie van selectieve immuun-ontsnappingsvarianten? Ik herhaal met de grootste urgentie mijn oproep voor een openbaar wetenschappelijk debat met de WHO, gekwalificeerde experts en autoriteiten over de hele wereld.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.