Premier Rutte en Sigrid Kaag


De Chinese genocide mag ongehinderd voortgaan, aldus Antonio Guterres, een Portugese ‘hardline’ communist cum secretaris generaal van de VN en grote vriend van het duo Rutte & Kaag.

Ubent inmiddels bekend met hun grote voorliefde voor het doodenge, ideologische gedrocht van ‘the great reset’, een nihilistische holle leuze uit de ‘2030 Agenda’ van de VN die in Davos jaarlijks van de daken geschreeuwd wordt door hun stroman Klaus Schwab. U bent inmiddels ook bekend met het feit dat miljoenen Oeigoeren in Chinese concentratiekampen worden uitgemoord, tot slavernij gedwongen, verkracht en gehersenspoeld. Maar van onze geitenharensokken in Den Haag wordt niets vernomen. In het bijzonder niet van onze veronderstelde mensenrechtenkampioen Sigrid Kaag. Trouwens niet alleen Oeigoeren, maar ook Chinese christenen en andere moslims worden in Xinjiang uitgemoord, maar niets dan impliciete instemming met dit fascisme van haar laffe D66.

De V.N. heeft een, letterlijk en figuurlijk, ‘rijke collectie’ van extreemlinkse ex-politici op goudgerande baantjes zitten, vraag het aan Sigrid Kaag. Niet alleen voornoemde communist Guterres, haar lichtend voorbeeld, maar zo is er ook een ‘U.N. High Commissioner for Human Rights’, de Chileense ex-president Michelle Bachelet. Als kind vluchtte zij tijdens de Pinochet jaren, keerde later terug en werd uiteindelijk president, terend op haar status als slachtoffer. Maar over de simultane Chinese massamoord genaamd ‘culturele revolutie’ op miljoenen onschuldigen in naam van Karl Marx heeft niemand haar, noch enige andere linkse activist ooit gehoord, terwijl Pinochet vergeleken met de Chinese fascisten een héél kleine jongen was. Globale linkse activisten, waaronder destijds onze Joop den Uyl, hebben de rol van de communistenhater Pinochet toentertijd weten te verheffen naar het wereldtoneel, terwijl de honderd keer grotere communistisch Chinese slachting naar de achtergrond werd verbannen. Zo werkt het communisme, dat handig verpakt zit in het ‘globalisme’, maar zoals Julia al tegen Romeo zei ‘what’s in a name’?

Het is zelfs tot Bachelet doorgedrongen op welke schaal dezelfde wrede uitwassen van de culturele revolutie wederom worden aangezwengeld door de moordenaar Xi Jinping, maar nu komt de aap uit de mouw, de V.N. heeft besloten met een nader onderzoek te wachten tot de Chinese Communistische Partij daar toestemming voor geeft …  De nietsnut Bachelet, een op schaal vergrote versie van Sigrid Kaag, is al sinds februari ‘in gesprek’ met de CCP, maar het wil niet erg vorderen en of de Oeigoeren intussen bij bosjes worden afgeslacht doet haar niet veel in haar verwende luxeleventje in New York.  Om die bittere pil iets te verzachten kwam Guterres afgelopen zondag met deze openbaring: ‘visitation was currently being negotiated with Chinese authorities but no permission has yet been given. I hope that they will reach an agreement soon and that the human rights commissioner will be able to visit China without restrictions or limitations’. China, dat ‘de facto’ de scepter zwaait in de VN,  zei dat het de bezoekers aan Xinjiang welkom heet, maar zij zullen niet als een vorm van ‘political manipulation’ mogen dienen om China onder druk te zetten. ‘The purpose of this visit should be to promote interaction and cooperation, and not to carry out so-called investigation on the presumption of guilt’, aldus Zhao Lijian van het Chinese Ministerie van BuZa op maandag.

Dat China enkele dagen geleden sancties aankondigde tegen hoge Britse politici, advocaten en campagnevoerders als wraak voor sancties tegen moordlustige communistische hoge ambtenaren in Xinjiang, is uiteraard puur toeval. China ontkent iedere vorm van mishandeling en benadrukt dat ‘all ethnic groups in Xinjiang and the Tibetan region enjoy wide-ranging freedoms and can live lives of peace and religious fulfillment under the watchful auspices of the Chinese Communist Party’.

Maar als u van Rutte’s en Kaag’s ‘building back better’ eens rustig terugbouwt – via de nutteloze terreur met de lockdowns, de avondklok en hun potentieel riskante vaccinaties – langs Davos en de Verenigde Naties – met hun, voor onze democratie fatale 2030 agenda – dan komt u uit in Peking. Moet de ANWB soms nog grote borden bij het torentje plaatsen die dat aangeven met de bijbehorende 7.856 km? Volstrekt overbodig, want zij zijn allang hier. Op kleinere schaal zien wij hoe de KPN, tegen beter weten in, volledig naar de pijpen danst van HuaWei zonder dat Rutte ingrijpt, hoe dezer dagen de politiek correcte rector magnificus van de R.U. te Groningen zijn goedkope ziel, letterlijk, verkoopt  aan het communistische Confucius Instituut, terwijl wij als verondersteld soevereine staat helaas nog steeds lid zijn van hun VN en de EU van Rutte & Kaag, die dat lidmaatschap te vuur en te zwaard verdedigen met geweldige argumenten over de werkgelegenheid, terwijl zij Nederland ’s soevereiniteit dagelijks verder uitleveren aan het globalisme, of communisme zo u wilt. Waar blijft ons referendum?

Om het belang van het referendum te onderstrepen moge het feit dienen dat de – notabene demissionaire – premier Rutte, tegen wie nog diverse parlementaire onderzoeken lopen, nu weer de Spaanse lef heeft om een verknipte  aanzet voor een internationaal verdrag van EU president Michel te ondertekenen voor nog méér globalisme!  Dit mikt zelfs expliciet op het verbieden van ‘nationalisme’ – met de smoes van ‘vaccin nationalisme’ onder de dekking van de WHO’s Covid-hype. Kortom, dit is precies hetzelfde achterbakse optreden als met Rutte’s ‘van het gas af’ samenzwering, dus wéér zonder dat de Nederlandse kiezer hier ook maar iets van heeft gehoord. Zie bijvoorbeeld HIER.

Premier Rutte leeft op zijn eigen planeet en leert het nooit, George Orwell’s 1984 is actueler dan ooit!

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Reacties 2

  • Wat een vitriool in dit artikel! Er is vrijwel geen info beschikbaar over Xinjiang en zijn Oeioeioeioeigoeren. Het komt voor 95% uit de bus van rabiate born-again evangelical denktanker en lobbyist Zenz met zijn vervalste academische graad. China is slechts in naam communistisch (er bestaan nauwelijks nog communisten).

    China heeft een heel andere cultuur dan wij, maar ondanks hun machtige positie leggen ze die niet aan enig land op. Wij daarentegen zijn vanuit een oud koloniaal superioriteitsgevoel en aangespoord door de pers en lobbyisten steeds geneigd ons te bemoeioeioeien met niet-westerse culturen. Gevaarlijk omdat er armoede en zelfs oorlog van kan komen.

    In Anchorage, Alaska, hebben de Chinese diplomaten zeer duidelijk gemaakt dat ze niet meer de les gelezen willen worden, en dat direct met sancties gaan beantwoorden. Daarnaast zijn (en worden) nauwere banden aangeknoopt met onafhankelijke staten zoals Venezuela, Iran, en uiteraard Rusland.

    Geen land is perfect, maar persoonlijk verheug ik me op een sterke tegenkracht tegen het door neocons beheerste onvrije westen.

Geef een antwoord