Alles wat het Westen beweert te waarderen, wordt ongeldig verklaard door de behandeling van Assange

Alles wat het Westen beweert te waarderen, wordt ongeldig verklaard door de behandeling van Assange

8 april 2021 0 Door Indignatie redactie

De westerse wereld heeft een zeer hoge dunk van zichzelf en haar vermeende waarden, en de manier waarop WikiLeaks-oprichter Julian Assange omgaat, liegt er allemaal over.

Waarheid. Justitie. Vrijheid. Democratie. We hebben van jongs af aan geleerd dat dit de heilige waarden zijn die onze samenleving met de grootste eerbied hoog houdt, en dat we het geluk hebben geboren te zijn in een deel van de wereld dat zo’n deugd bezit.

Je ziet dit arrogante self-ri g hteousness pop-up op een dagelijkse basis in de meest invloedrijke kringen op aarde, van de manier waarop Amerikaanse presidenten zijn  nog steeds aan deze dag  als de “leider van de vrije wereld” genoemd, aan de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Tony Blinken  babbelde onlangs  over de ‘gedeelde waarden’ van de ‘vrije en open, op regels gebaseerde orde’, tegen  Magnitsky Act-manipulator  Bill Browder die onlangs naar de door de VS gecentraliseerde machtsalliantie verwees als ‘ de beschaafde wereld ‘ in een poging om Australië op de been te krijgen om gelijke tred te houden met de rest van de Chinese agressie van het rijk.

Bill Browder on Twitter: “Australia is under pressure to pass its own version of a Magnitsky Act after it failed to join the civilized world in sanctioning Chinese officials over the Uyghur concentration camps https://t.co/H0c7J4En4b / Twitter”

Australia is under pressure to pass its own version of a Magnitsky Act after it failed to join the civilized world in sanctioning Chinese officials over the Uyghur concentration camps https://t.co/H0c7J4En4b

Dit is allemaal onzin. Dit is allemaal nep. Alles wat de westerse wereld over zichzelf en haar waarden gelooft, wordt ongeldig verklaard door de behandeling van Julian Assange.

De westerse wereld hecht geen waarde aan de waarheid.

Als de westerse wereld de waarheid zou waarderen, zou er geen journalist zijn die wegkwijnde in de Belmarsh Prison voor het publiceren ervan.

WikiLeaks on Twitter: “11 years ago today WikiLeaks published Collateral Murder. It was a defining moment in our understanding of the Iraq war. The publisher, Julian Assange, faces a 175 year sentence for publishing evidence of such crimes, government abuses & corruption https://t.co/7ZquWpnImm pic.twitter.com/cgXkjouO02 / Twitter”

11 years ago today WikiLeaks published Collateral Murder. It was a defining moment in our understanding of the Iraq war. The publisher, Julian Assange, faces a 175 year sentence for publishing evidence of such crimes, government abuses & corruption https://t.co/7ZquWpnImm pic.twitter.com/cgXkjouO02

Julian Assange zit volledig in de gevangenis  vanwege  zijn authentieke publicaties over de Manning-lekken van 2010. Hij blijft opgesloten om geen andere reden dan de pogingen van de regering-Biden  om in beroep te gaan tegen  de afwijzing van het uitleveringsverzoek van een Britse rechtbank om hem in de Verenigde Staten te berechten voor die volkomen waarheidsgetrouwe publicaties.

Als de westerse wereld de waarheid zou waarderen, zou Julian Assange vrij zijn. Hij zou überhaupt nooit in de gevangenis hebben gezeten. Hij zou een gevierde held zijn.

De westerse wereld hecht geen waarde aan gerechtigheid.

Rotkehlchen on Twitter: “Join our Protests 11th April 2021 Marking two years of #Assange in HMP Belmarsh https://t.co/kY0t22k4aQ via @greekemmy / Twitter”

Join our Protests 11th April 2021 Marking two years of #Assange in HMP Belmarsh https://t.co/kY0t22k4aQ via @greekemmy

Als de westerse wereld gerechtigheid waardeerde, zou Julian Assange jarenlang niet in willekeurige detentie zijn  gedwongen  om een bekende  (en  sindsdien bewezen ) campagne om hem uit te leveren aan de Verenigde Staten te vermijden  . Hij zou niet  met geweld uit de Ecuadoraanse ambassade zijn  gesleept , en hij zou dan ook niet nog eens  twee jaar hebben  vastgezeten. Hij zou geen Kafkaesque showproces hebben doorstaan, met als   hoogtepunt dat de rechter  hem geestelijk ongeschikt verklaarde,  maar hem toch opgesloten hield in Belmarsh in afwachting van een Amerikaanse uitlevering aan een land waarin hij  geen schijn van kans heeft op een eerlijk proces  . volledig het zwijgen opgelegd en verdween  onder speciale maatregelen van de VS.

De westerse wereld hecht geen waarde aan vrijheid.

Jacob Silverman on Twitter: “This former NSA lawyer thinks journalists should be prosecuted for receiving classified info. Cites Assange as precedent. That’d send a couple dozen natsec reporters to jail on day one. https://t.co/LG4sEdXYQj / Twitter”

This former NSA lawyer thinks journalists should be prosecuted for receiving classified info. Cites Assange as precedent. That’d send a couple dozen natsec reporters to jail on day one. https://t.co/LG4sEdXYQj

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenAls de westerse wereld vrijheid zou waarderen, zou dat de persvrijheden  over de hele wereld niet  ernstig in gevaar brengen door  een openbaar voorbeeld te geven  van wat er gebeurt met een  bekroonde journalist  die ongemakkelijke waarheden over het rijk onthult, en door te werken aan het versterken van een juridisch precedent dat door  sommige imperialisten wordt betoogd.  is al klaar voor de toekomstige vervolging van ongehoorzame pers.

De westerse wereld hecht geen waarde aan democratie.

Caitlin Johnstone ⏳ on Twitter: “Humanity Is Making A Very Important Decision When It Comes To Assange”We are collectively being asked a question here, and our answer to that question will determine the entire course we will take as a species.”https://t.co/KHlcCOLr5w / Twitter”

Humanity Is Making A Very Important Decision When It Comes To Assange”We are collectively being asked a question here, and our answer to that question will determine the entire course we will take as a species.”https://t.co/KHlcCOLr5w

Als de westerse wereld democratie zou waarderen, zou het geen journalist vervolgen omdat hij probeerde een beter geïnformeerde stemgerechtigde bevolking te creëren. Zonder een geïnformeerde bevolking heeft democratie geen echt bestaan. Zolang de publieke perceptie wordt gemanipuleerd en verduisterd door overheidsgeheimen en propaganda, brengen mensen hun stem niet uit op basis van een duidelijke en goed geïnformeerde perceptie van de realiteit, maar stemmen ze op basis van het gemak van de machtigen.

De afhankelijkheid van de democratie van een geïnformeerde stemgerechtigde bevolking is de enige reden waarom de pers het enige beroep is dat expliciet wordt genoemd in de Amerikaanse grondwet, maar toch wordt een lid van de pers vervolgd omdat hij precies dat probeert te doen.

De westerse wereld verzet zich niet tegen de tirannieke onderdrukking van politieke dissidenten.

Mohamed Elmaazi on Twitter: “Two related bombshell revelations following today’s hearing: 1) US prosecutors are arguing the 1st amendment doesn’t apply to foreign journalists;2) #JulianAssange will be under Special Administrative Measures if extradited.@JohnWRees, @DEAcampaign, reacts to both: pic.twitter.com/m6WBoaaNqo / Twitter”

Two related bombshell revelations following today’s hearing: 1) US prosecutors are arguing the 1st amendment doesn’t apply to foreign journalists;2) #JulianAssange will be under Special Administrative Measures if extradited.@JohnWRees, @DEAcampaign, reacts to both: pic.twitter.com/m6WBoaaNqo

Als de westerse wereld zich zou verzetten tegen de tirannieke onderdrukking van politieke dissidenten, zou dat geen journalist straffen omdat hij de machtigste regering ter wereld in verlegenheid bracht.

De westerse wereld verzet zich niet tegen het martelen van politieke dissidenten.

John Pilger on Twitter: “How Julian #Assange was stitched up by the corrupt Swedish state, Britain and the US. Read this interview with the UN Special Rapporteur on Torture, Nils Melzer. It’s a lesson for every journalist who challenges power and why #Assange must be freed.https://t.co/KWTFILoHKV / Twitter”

How Julian #Assange was stitched up by the corrupt Swedish state, Britain and the US. Read this interview with the UN Special Rapporteur on Torture, Nils Melzer. It’s a lesson for every journalist who challenges power and why #Assange must be freed.https://t.co/KWTFILoHKV

Als de westerse wereld zich verzette tegen de foltering van politieke dissidenten, zou de speciale VN-rapporteur voor foltering Nils Melzer niet hebben ontdekt dat Assange  tekenen van psychologische foltering vertoonde , en ze zouden niet werken om hem naar een martelend gevangenissysteem te sturen.

Melzer  rapporteert :

“De zaak valt op drie verschillende manieren binnen mijn mandaat: Ten eerste publiceerde Assange het bewijs van systematische foltering. Maar in plaats van degenen die verantwoordelijk zijn voor de martelingen, is het Assange die wordt vervolgd. Ten tweede is hij zelf zo slecht behandeld dat hij nu symptomen van psychologische marteling vertoont. En ten derde moet hij worden uitgeleverd aan een land dat mensen zoals hij vasthoudt in gevangenissen die Amnesty International heeft omschreven als marteling. Samengevat: Julian Assange heeft martelingen ontdekt, is zelf gemarteld en zou in de Verenigde Staten tot de dood kunnen worden gemarteld. “

De westerse wereld beweert waarheid, gerechtigheid en vrijheid te waarderen en zich te verzetten tegen tirannie en onderdrukking, maar als je kijkt naar hoe diezelfde westerse wereld een journalist behandelt wiens enige bewezen ‘misdaad’ ongemakkelijke waarheden over de machtigen publiceert, dan zie je dit is een leugen.

We geloven dat onze samenleving nobele waarden hooghoudt, want dat is wat we zijn opgeleid om te geloven door onze onderwijssystemen en door onze media, maar diezelfde informatiesystemen hebben ons ook getraind om een ​​heersend model te accepteren waarin een journalist wordt gestraft voor het vertellen van de waarheid .

Er is tegen ons gelogen.

We zijn bedrogen.

Assange heeft dit zonder enige twijfel bewezen. Met zijn publicaties, ja, maar vooral met de brute en tirannieke reactie op die publicaties.

We zijn hem allemaal een grote schuld verschuldigd voor het blootleggen van de leugen van de westerse wereld.Comments

comments