Oprah is wel erg achterbaks

Oprah is wel erg achterbaks

13 april 2021 0 Door Indignatie redactie

Sommigen van jullie hebben misschien gemerkt dat ik helemaal geen commentaar heb gegeven op de lopende soapserie en de laatste brouhaha over de Halfwit en Meghan Macbeth. Dat komt omdat ik lang geleden heb besloten dat de beste manier om hun publiciteitsmachine tegen te gaan, is om ze nooit te noemen. Maar ik heb ook iets gedaan dat de meeste hacks die over het stel schrijven niet hebben gedaan: ik ben twee keer te gast geweest in Oprah’s show, een keer door mijn oude zelf voor een heel uur. Hoewel huiveringwekkend, kronkelend, ineenkrimpend en stromend, is de Oprah-show altijd ontworpen met een thema, maar belangrijker, met een haak. De haak is wat de oren van mensen zal doen prikken, wat het verhaal relevant zal houden, bijvoorbeeld racisme in het paleis, en in dit geval, wat de haak koosjer maakte, was het verhaal van de baby Archie. “Zwart of wit, de royals wilden weten,

Vergis je er niet over, die show werd gerepeteerd, de belangrijkste punten werden overeengekomen en vervolgens beoordeeld op eventuele “gotcha” -details die het trio en een bataljon extra’s mogelijk zijn ontsnapt. Alles op de Amerikaanse televisie is een leugen: ingeblikt lachen, nep-spontaniteit, vals nieuws, misleidende advertenties. Dus waarom zouden we geen interviews repeteren? Ze verkopen miljoenen dollars aan tandenbleekmiddelen die niet werken, haargroeiende lotions die geen haar laten groeien, jeugdige huidproducten die rimpels niet stoppen – waarom verkopen ze niet een beetje racisme onder de Windsors?

Lees ook:  Brexit, Megxit, Quexit?

Hoewel mij is verteld dat ze sycofant handelde tegenover het paar, is Oprah een minitiran op en naast de set. Als een onbekende haar aanspreekt zonder Sammy Glick-achtige onderdanigheid, gedraagt ​​ze zich alsof een eenvoudige Nubische slaaf op de een of andere manier koningin Nefertiti had benaderd en haar om een ​​date had gevraagd na een duik in de Nijl. Ze weet ook hoe ze de charme moet aanzetten en is een self-made miljardair zwarte Amerikaanse vrouw, geen geringe prestatie. Hier is hoe we bij elkaar kwamen.

“Oprah is een zelfgemaakte dame die eerder dan de meesten besefte dat egocentrisme de meest gekoesterde waarde was geworden in de Amerikaanse geesten.”

Het was 1982 en ik had een anti-Amerikaans-feministisch artikel geschreven voor TASdat verscheen onder de titel ‘American Women Are Lousy Lovers’. Het trok zeker de aandacht van veel mensen, behalve dat ik niets had geschreven over de seksuele handeling, alleen de Amerikaanse gewoonte van hoog gekrijs, om nog maar te zwijgen van het granieten uiterlijk, de grote tanden, de agressieve houding en het gebrek aan vrouwelijkheid. De Phil Donahue-show betaalde voor een eersteklas ticket van Athene naar Chicago, alle kosten betaald met een terugkeer naar de geboorteplaats van selectieve democratie, gedurende een uur, dertig minuten van mijn tijd. Hoewel ik destijds trainde voor de Europese karatekampioenschappen, accepteerde ik dat. Het was eind september. De Donahue-show verliep goed omdat ik het publiek tegen hem had gekeerd en pro-me toen ik mijn zaak verdedigde om minnaressen te houden maar nooit van mijn trouwe vrouw te scheiden. ‘Anders dan jij, Phil, wisselen wij Europeanen niet elk jaar van vrouw voor een nieuw model, zoals een auto. We zetten ze op een voetstuk, aanbidden ze en hebben ons lol erbij. Ben je vorig jaar de moeder van je vier kinderen niet kwijtgeraakt voor een nieuw model? ” “Jij klootzak,” barstte Donahue uit, maar het grotendeels bejaarde vrouwelijke publiek begon me toe te juichen.

Lees ook:  Prins Harry is plakkerig en verraderlijk, maar waarom zouden we iets anders verwachten dan een lid van de Britse koninklijke familie?

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenNa de show was Oprah aan de telefoon. Het was een natuurlijk. Voordat ze de lucht in ging, vroeg ze wat ik van zwarte vrouwen vond. Ik vertelde haar. “Het publiek zal erg geïnteresseerd zijn in wat je van zwarte vrouwen vindt”, zei ze. (Dat was de haak.) Dat publiek was voor 50 procent Afrikaans-Amerikaans. Dit was tenslotte Chicago. In de ether vertelde ik haar dat ik van zwarte vrouwen hield omdat ze hoeren in bed waren, dames in de salon en geweldige koks in de keuken (het oude Duitse cliché). Ze werd wild. Ik was haar held in 1982. Vijf jaar later, niet zo veel.

Deze keer vloog ze met een vriendin en mij vanuit New York naar Chicago. Het thema was oudere mannen die jongere vrouwen daten. Mijn maatje, een Vietnam-veteraan die zeer gedecoreerd was, was boven niet al te gewiekst. “Waarom uitgaan met een oude tas als …” De vrouwen in het publiek begonnen te sissen. Een diplomatieke Taki redde de dag door aan te kondigen dat volwassen vrouwen nooit met zwervers zoals wij zouden uitgaan, terwijl onschuldige jongeren dat wel zouden kunnen. Oprah was niet erg tevreden, maar de dames wel. De haak had niet gewerkt. De volgende uitnodiging om op Oprah te verschijnen, zal in het volgende leven zijn.

Lees ook:  Meghan's asymmetrische oorlogvoering tegen het House of Windsor was een masterclass - de Britse royals kregen het pak slaag dat ze rijkelijk verdienen

Ik geloof dat het Abe Lincoln was die voorspelde dat Amerika een grote supermacht zou worden wiens ondergang zou komen door zelfmoord. Net als een geslachtsziekte die zich ongecontroleerd verspreidt, zal waakzaamheid de definitieve ineenstorting van de republiek veroorzaken. Grote publicaties van blanke miljardairs graven het graf van Amerika en verspreiden het gif dat wit slecht is en moet worden uitgeroeid, samen met blanke geschiedenis, blanke kunst, blanke literatuur en blanke films. Oprah is een zelfgemaakte dame die eerder dan de meesten besefte dat egocentrisme de meest gekoesterde waarde in de Amerikaanse geesten was geworden. Niets anders deed er toe dan ik, ik, ik, ik. Al dertig jaar geleden werd de “Oprahization” van Amerika op deze pagina’s hier besproken. H en MM waren natuurtalenten voor haar. Een disfunctioneel gezin is voor Oprah wat een Franse vestingstad is voor een pantsercommandant: vlees voor het oprapen. Narcisme is voor de tv wat Paganini was voor de viool. Meghan zal op een dag Oprah vervangen als Amerika’s tante, zal miljarden verdienen en Harry toestaan ​​vreedzaam te grazen op een boerderij in Californië. Je leest het hier eerst.Comments

comments