Rechtsgeleerde: “uitgaansverboden zijn dictatoriaal en ongrondwettelijk!”

Rechtsgeleerde: “uitgaansverboden zijn dictatoriaal en ongrondwettelijk!”

13 april 2021 0 Door Indignatie redactie

Juist in de tijd, waarvan de artikelen na een radicale verschuiving naar links in het verleden deels alleen antifascistisch niveau hebben, heeft de gerenommeerde rechtsgeleerde Volker Boehme-Neßler nu een vernietigend oordeel uitgebracht over de coronavirus-dwangmaatregelen van de politiek. De essentie van het artikel over dwangmaatregelen is: ongrondwettelijk, dictatoriaal, tegen de menselijke natuur.

Volker Boehme-Neßler doceert publiekrecht aan de Carl von Ossietzky Universiteit in Oldenburg, en zijn Wikipedia-artikel getuigt van een onberispelijke academische carrière. Zijn artikel “Avondklok: valt niet onder de grondwet” is des te belangrijker. Je zou dit artikel verplichte lectuur moeten maken voor alle nulcovid-ideologen.

En als het aan mij persoonlijk lag, zouden mevrouw Merkel en de heer Lauterbach moeten worden opgesloten in een detentiecentrum voor degenen die weigerden 24 uur in quarantaine te gaan – op proef om de realiteit onder ogen te zien – en dit artikel zou gespeeld via de luidspreker in een lus.

U vraagt ​​zich misschien af: “ Resident detentiecentrum in quarantaine? «Nepnieuws of journalistieke escalatie? Nee, bittere realiteit waarin volgens bondspresident Steinmeier (SPD) »het beste Duitsland is dat ooit heeft bestaan«. Nu wil ik hier niet het hele artikel van Volker Boehme-Neßler citeren, maar de beslissende passages reproduceren en classificeren:

»Avondklok is een effectief instrument in de politiek – in dictaturen en autoritaire regimes. Ze dienen om het gedrag van de bevolking te beheersen. ‘

Deze sleutelzinnen en juridische beoordelingen door de jurist ontmaskeren voor de totalitaire coronastaat. Het gaat niet langer om Corona, maar om het beheersen van de bevolking.

»Uiteindelijk vernielen ze het openbare leven en belemmeren ze contacten en communicatie tussen burgers. Daarom zijn ze zeer geschikt om autoritaire staatsmacht veilig te stellen. Ze worden in democratieën afgekeurd. Tegen deze achtergrond is het meer dan irritant dat er in Duitsland en andere Europese landen een avondklok wordt opgelegd. “

Dictatorische maatregelen zoals avondklok hebben echt niets, maar absoluut niets, in een democratie. Volker Boehme-Neßler wijst er ook op dat de empirische wetenschap niet duidelijk heeft bewezen dat uitgaansverboden überhaupt effectieve maatregelen zijn om corona te bestrijden.

Het valt nog te bezien of het zelfs mogelijk is om een ​​virus permanent te bestrijden in een open en vrije samenleving. Het vaccinatiedebacle van de federale overheid en het muteren van de – volkomen normale – reactie van het virus zijn slechts twee van de vele open complexen.

De rechtsgeleerde vervolgt: »De avondklok wil gedrag verbieden dat voortkomt uit een diepgewortelde menselijke behoefte. Mensen moeten en willen andere mensen ontmoeten en met hen communiceren. Het is een evolutionaire erfenis. “

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Globale gezondheid: The Big Pharma Covid Vaccine Marathon

Dit bewijst eens te meer dat er in Berlijn een misantropische sfeer heerst tegen de eigen bevolking. Hoewel elke etnische en seksuele minderheid zijn eigen afdeling of ministerie heeft, heeft de meerderheid in dit land, het gewone volk, geen advocaten meer in deze federale regering. En het parlement, dat bijeenkomt op een historische locatie onder de inscriptie “Dem Deutschen Volke”, heeft zichzelf afgeschaft en zag de machtsverschuiving naar de ronde van premiers (plus de kanselarij) die niet in de grondwet is voorzien.

Volgt de noodtoestand de avondklok?

Het feit dat de voormalige federale minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière ook naar voren snelt met een vreemd initiatief om de noodtoestand te regelen, leidt tot vrees voor de nabije toekomst in Duitsland.

Talrijke waarschuwingen van de auteur in de bestseller Pas op voor dictatuur! zijn al uitgekomen en de voorspellingen die nog niet zijn gedaan, dreigen binnenkort het “nieuwe normaal” te worden. Volgens de Maizière, die tegelijkertijd oproept tot een grondwetswijziging om de noodtoestand te installeren, moet tegelijkertijd worden beslist over de inzet van de federale strijdkrachten. Om exitrestricties af te dwingen met soldaten en tanks in woonwijken, lijkt dit niet langer een volkomen absurd scenario voor politiek Berlijn.

»Avondklok […] Om ze echt te kunnen handhaven, is uiteindelijk massaal staatsgeweld vereist. Staatsmacht in deze dimensie gebruiken tegen de bevolking – dat is niet mogelijk in een democratie. Daarom zijn uitgaansverboden in Duitsland een ongeschikte manier om het gedrag van de bevolking consequent te beheersen. Deze bevinding is niet alleen van politiek maar ook van constitutioneel belang. De basiswet garandeert alle burgers bewegingsvrijheid, dat wil zeggen het recht om zich vrij te verplaatsen over het hele federale grondgebied. Dat is een cruciaal onderdeel van democratische vrijheid. “

De woorden van de rechtsgeleerde Boehme-Neßler maken duidelijk waarin Duitsland in naam van Corona werd omgevormd – tot een totalitaire staat. De burger wordt niet langer behandeld als de soeverein, maar als een irritant subject. De staat kan hen, afhankelijk van de huidige politieke mening, naar believen lastigvallen: eerst wordt een maskervereiste afgewezen en vervolgens verplicht verklaard, berichten over de eerste lockdown worden aanvankelijk door het Ministerie van Volksgezondheid van Spahns ontkend als nepnieuws en vervolgens geïntroduceerd, nu neemt de dreiging toe met de aankondiging van verplichte vaccinatie (direct of indirect) en er zouden avondklok moeten volgen, die Merkel ook overdag wil handhaven. Het wordt de hoogste tijd dat de soeverein van dit land opstaat en zegt: “Nee! Tot hier en niet verder! “Lees ook:  Is de regering schuldig?: Hoe het Nederlandse valse gevoel van veiligheid het coronavirus heeft verspreid

Comments

comments