Gisteren nog verwarde complottheorie: Pentagon ontwikkelt implanteerbare chip tegen corona

Gisteren nog verwarde complottheorie: Pentagon ontwikkelt implanteerbare chip tegen corona

14 april 2021 0 Door Indignatie redactie

Amerikaanse militaire wetenschappers hebben een implanteerbare microchip ontwikkeld die het SARS-CoV-2-virus kan detecteren, kondigde een legerarts aan op de Amerikaanse televisie. Bovendien zou er een filter zijn ontwikkeld dat het bloed van SARS-CoV-2-virussen kan reinigen.

Wetenschappers van het militaire onderzoeksbureau DARPA (Defense Advanced Research Agency) van het Amerikaanse ministerie van Defensie hebben een implanteerbare microchip ontwikkeld die het SARS-CoV-2-virus in het lichaam kan detecteren, zoals gepensioneerd legerarts voor infectieziekten Matt Hepburn in een interview met de TV-station CBS heeft aangekondigd . De chip is ingebed in een weefselachtige gel en onder de huid geïmplanteerd. Daar filtert het continu het bloed van de drager en geeft het een signaal wanneer het virus wordt gedetecteerd. Hepburn legt het als volgt uit:

“Je legt de sensor onder je huid en hij vertelt je wanneer er chemische reacties plaatsvinden in het lichaam. En dit signaal betekent dat je morgen symptomen zult hebben. “

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenIn principe is dit als een motorwaarschuwingslampje. De technologie wordt al gebruikt door zeilers bij de Amerikaanse marine. Als ze een bijbehorend signaal van hun chip kregen, zouden ze een bloedmonster nemen en zichzelf ter plaatse testen. Vorig jaar testten ruim 1.200 mensen positief op het coronavirus op het vliegdekschip USS Theodore Roosevelt. Dit gaf de aanzet voor de ontwikkeling. Anders is het echter geen “regeringschip die uw bewegingen volgt”, zoals Hepburn beweerde.

Daarnaast heeft DARPA een filter ontwikkeld die het SARS-CoV-2 virus volledig uit het bloed kan verwijderen. Het is een soort opzetstuk voor een dialysemachine. In deze context rapporteert Hepburn over “Patiënt 16” – de vrouw van een militair die ziek is van COVID-19. Ze heeft al last van orgaanfalen en septische shock. Nadat de nabestaanden haar toestemming hadden gegeven, werd ze opgenomen in een COVID-onderzoek van het Amerikaanse ministerie van Defensie en werd ze ook behandeld met het filter. Een arts die verantwoordelijk is voor de patiënt werd op nau.ch als volgt geciteerd:

‘Ze hoeft geen bloedverdunnende medicijnen meer te slikken. En haar septische shock is weg. Hun ontstekingswaarden zijn ook verbeterd. “

Volgens Der Standard had ze zelfs binnen een paar dagen volledig hersteld moeten zijn. De behandelmethode is nu goedgekeurd door het Amerikaanse drugsagentschap voor gebruik in noodgevallen, zo schrijft de krant. Het is echter nog niet te beoordelen of en wanneer de technologie ook door brede lagen van de bevolking zal worden gebruikt.Comments

comments