Edward Snowden over Corona Monitoring: “Maak een architectuur van onderdrukking”

Edward Snowden over Corona Monitoring: “Maak een architectuur van onderdrukking”

15 april 2021 0 Door Indignatie redactie

De Amerikaanse klokkenluider waarschuwde opnieuw voor de maatregelen die momenteel worden genomen om de verspreiding van het virus in te dammen.

Er worden momenteel allerlei maatregelen overwogen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Steeds weer ligt de focus op monitoring. Deskundigen betwijfelen of deze suggesties kloppen. NSA-klokkenluider Edward Snowden waarschuwde eind maart ook dat er momenteel een bewakingsstaat wordt vastgesteld die het coronavirus zou overleven.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registreren“Architectuur van onderdrukking”

In een interview met Vice vond de Amerikaan , die in ballingschap in Rusland leeft, nog duidelijkere woorden. Snowden zei dat regeringen over de hele wereld het virus gebruiken om een ​​”architectuur van onderdrukking” te bouwen. “Autoritarisme verspreidt zich momenteel snel door middel van noodwetten. Tegelijkertijd geven we onze rechten op en glijden we af naar een minder vrije en liberale wereld. Denk je echt dat al deze mogelijkheden zelfs na het einde van het virus vergeten zullen worden? ‘Zei de Amerikaanse klokkenluider verderop.

Monitoring blijft langer

Snowden herhaalde zijn waarschuwing dat de bewaking is komen te staan. De Amerikaan ontkent het gevaar van het virus niet, maar ziet de oplossing in kudde-immuniteit en vaccinaties. Je moet denken aan de wereld waarin we leven als het coronavirus wordt verslagen. (rood, 10 april 2020)Lees ook:  Geheimen en Leugens: Klokkenluiders zijn de helden van onze tijd

Comments

comments