Pas op voor dictatuur! Merkel transformeert Duitsland in een totalitaire onrechtvaardige staat

Pas op voor dictatuur! Merkel transformeert Duitsland in een totalitaire onrechtvaardige staat

15 april 2021 0 Door Indignatie redactie

Het sterftecijfer daalt, de pandemie verliest zijn kracht – en de federale regering besluit de Corona Enabling Act opnieuw aan te scherpen, die nu bedoeld is om alle landspecifieke of gemeentelijke voorschriften landelijk te schrappen. In Duitsland heersen ondertussen de omstandigheden zoals in een totalitaire onrechtvaardige staat.

Zelfs de ernstigste publieke zorgen van constitutionele advocaten, constitutionele advocaten en de voormalige voorzitter van de Duitse Vereniging van Rechters weerhielden de regering-Merkel er niet van haar totalitaire plan voort te zetten. In haast, ondanks de ernst van de gevolgen en een democratie onwaardig, keurde het federale kabinet het Merkel-document goed. De Duitse bevolking wordt nu blootgesteld aan willekeur en onderdrukking van de staat die anders alleen bekend waren van tirannieke regimes zoals de communistische dictatuur in China.

Terwijl de systeemconforme reguliere media alle critici van de Corona-dwangmaatregelen proberen te belasteren als “Covidiotes” en “complottheoretici”, verbergen ze voor de bevolking de vernietigende beoordeling van het Corona-beleid van de federale regering door gerenommeerde advocaten en politici. President Reinhard Sager van de districtsvergadering sprak duidelijke woorden tot het regeringsdistrict van Berlijn:

“De Duitse districtsvereniging beschouwt de nieuwe Infectiebeschermingswet (InfSchG) als een” motie van wantrouwen in de deelstaten en gemeenten “.

Ook de voormalige voorzitter van de Duitse vereniging van rechters, Jens Gnisa, sprak zich nadrukkelijk uit:

“Alleen vertrouwen op de incidentie is bij zulke drastische maatregelen arbitrair, omdat de pure incidentie afhangt van hoeveel er wordt getest. Dit kan worden gemanipuleerd. “

Gerenommeerde constitutionele advocaat Ulrich Vosgerau nam geen blad voor de mond, hij bekritiseerde met krachtige woorden voor het introduceren van de PCR-test als basis voor drastische maatregelen, juist omdat de incidentie-waarde 100 volkomen willekeurig is, »vooral omdat de massa-PCR-test nauwelijks geschikt is, relevant Om uitspraken te doen over de toestand van de volksgezondheid «. Bovendien classificeerde hij Merkels federale lockdown als een “grondwettelijk ongereguleerde noodtoestand”. En ook de bestsellerauteur en topeconoom Max Otte legde een duidelijke verklaring af op zijn Twitter-account :

“Als dat doorgaat, is de dictatuur compleet en zijn de klassieke burgerrechten verdwenen, dat zou voor iedereen duidelijk moeten zijn. ​

Waardeert u dit kritische geluid? help ons want de bank dreigt onze rekening te sluiten omdat er geen donaties meer komen. Aarzel niet en doe een donatie aan Indignatie wij zijn jullie zeer dankbaar

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Uw kans om symptomen te ontwikkelen of te sterven aan het dreigende coronavirus is 0,0000017482% symptomen / 0,0000001137% overlijden

Corona en de architectuur van onderdrukking

In juli 2020 verscheen het boek Caution Dictatorship van de auteur. – Hoe een totalitaire staat wordt opgebouwd in de schaduw van de coronacrisis, klimaathysterie, de EU en haatzaaiende uitlatingen. Helaas werden de angsten en waarschuwingen in het boek niet in de mainstream gehoord. Integendeel, het boek werd verzwegen en geboycot door grote boekhandelsketens. Zoals we allemaal op deze zwarte dinsdag moesten weten, is het boek nog steeds zeer actueel, omdat het Corona-regime zich niet alleen steeds dieper in het privéleven van de burger gaat mengen, maar vandaag ook heeft besloten dat zijn eigen mensen opgesloten blijven. een permanente lockdown wordt. Het betekent niets anders om de lage incidentie waarde van “100” volledig willekeurig in te stellen.

Tegelijkertijd heeft de federale overheid verplichte tests voor de industrie besteld en verplichte tests op scholen ingevoerd. Voor vakantiegangers en nu in steeds meer steden is nu een negatieve test die niet ouder is dan 24 uur nodig om winkels, autoriteiten en gemeentehuizen te bezoeken die nog niet gesloten zijn, zoals in Keulen.

De federale overheid dwingt miljoenen gezonde en symptoomvrije burgers om zich aan permanente tests te onderwerpen. Alleen al de vals-positieve testresultaten die op deze manier worden geproduceerd, bedreigen een permanente lockdown.

Coronacrisis als de spijker in de kist van de democratie

In de schaduw van de coronavirus-pandemie zijn de burgers van dit land vrijwel al hun rechten ontnomen. Terwijl de staat zich jarenlang heeft overgegeven aan het geweld in no-go-gebieden, zijn er nu honderden gemarcheerd om avondklok en contactverboden af ​​te dwingen en om demonstraties die kritiek hebben op de regering gewelddadig te verbreken. Afrikaanse drugsbendes in Görlitzer Park daarentegen worden door politici en politie zelfs tijdens de Corona-crisis getolereerd, maar burgers die een boek lazen op een bankje in het park vonden het staatsapparaat op volle kracht. Sinds de coronapandemie heeft de federale regering, met medeplichtigheid van de media, geprobeerd aan te sporen dat de permanente noodtoestand het “nieuwe normaal” is.

Niet alleen de voormalige NSA-medewerker en klokkenluider Edward Snowden waarschuwt voor het reële gevaar dat regeringen ook na de coronacrisis bewakingsmethoden kunnen handhaven die ooit zijn ingevoerd. De federale overheid zou de gevaarlijke situaties onnodig kunnen verlengen, met als gevolg dat de noodmaatregelen in allerijl besloten om te muteren in een permanent monitoringsysteem.

Niet alleen lijkt de noodtoestandcorona naadloos over te gaan in een uitgeroepen klimaatnoodsituatie bij een groene machtsovername via de federale verkiezingen in het najaar. De federale regering, de huidige, zoals de nieuw gekozen, zou ook heel snel vrienden kunnen worden met de nieuw verworven macht en met tegenzin of helemaal niet de macht opgeven die ze heeft gecreëerd. Het handhaven van maatregelen zou voortaan als absoluut noodzakelijk aan de bange bevolking kunnen worden verkocht, zoals zonder alternatief voor de nu eeuwige oorlog tegen het virus of daarna de klimaatapocalyps.

En precies dit scenario maken we al maanden mee. Na de allesomvattende censuur door de anti-constitutionele NetzDG-wet, de afschaffing van de rechterlijke macht met een harmonisatie van alle niveaus van justitie en de systematische vernietiging van de politie en de interne veiligheid, heeft de regering-Merkel vandaag haar grootste schurk doorgedrukt. in een snelle vlucht. Maar de soeverein van dit land zal het totalitaire gedrag van de arrogante Berlijnse elites en hun ZeroCovid-ideologen niet voor altijd verdragen. Duitsland staat voor een stormachtige zomer.Lees ook:  Zou u zich laten vaccineren met Janssen of AstraZeneca? Acht experts zijn duidelijk over het antwoord

Comments

comments