Hoe hangt de ‘Covid-vlag’ erbij?

Hoe hangt de ‘Covid-vlag’ erbij?

18 april 2021 0 Door Indignatie redactie

Gesteggel over AstraZeneca en Janssen, nu het probleem van de stollingen, waar bepaalde medische experts vooraf voor waarschuwden, het vertrouwen ernstig hebben geschaad. Met inmiddels ook onderzoek uit ‘Oxford‘ waarin wordt gesteld dat het risico van ‘trombose‘ als gevolg van een ‘Covid-besmetting‘ hoger is dan wanneer je ‘Astra‘ of ‘Janssen‘ injecteert, terwijl ook de risico’s met een mRNA vaccin (‘Pfizer‘ en ‘Moderna‘) tot dertig keer hoger liggen dan bij ‘Astra‘ of ‘Janssen‘. Alleen is ‘Oxford‘ wel betrokken partij, uiteraard. Het gaat ook om de aard van de trombose die verschillend is. En nogmaals, ik ben geen medicus, ik geef het alleen maar door. Naast mensen die inmiddels voor geen goud nog zo’n vaccin van die leveranciers willen, zijn er ‘die-hard‘ fans die staan te dringen om de plek in te mogen nemen van de weigeraars. Pfizer kondigt daarbij aan dat een derde prik nodig zal zijn.

Ondertussen bereidt de regering in Nederland een wet voor waardoor het strafbaar wordt, met een boete van 435 Euro, als u na uw trip naar het buitenland niet minimaal vijf dagen achter de geraniums blijft zitten. Vijf dagen van je kostbare vakantie, of na een ‘weekendje weg‘, met een ‘enkelband‘ thuis, samen met de rest van het gezin, aangewezen op de ‘bezorgservice‘. Dan zijn er nog de verplichte ‘testen‘, die het autonoom al knap duur kunnen maken als je onze ‘postzegel‘ in Europa wilt verlaten.

Lees ook:  Terughalen IS-ers verdeelt Nederlandse politiek: Hoe daders slachtoffers worden

Mocht je in Nederland blijven, en je besluit de horeca te bezoeken, waar vooralsnog ook een test voor nodig is als die ergens in de toekomst weer open gaat, dan kost dat 7 Euro 50 per persoon, per keer, en vanaf juli mag je dat zelf betalen. De regering is nog terughoudend met het ‘afrekenen‘, waar ze schrikbarend veel miljarden hebben uitgegeven namens u en mij terwijl de schatkist al leeg was, en de netto schuld aanzienlijk. Die is nu nog een stuk hoger. Hoe hoog valt lastig in te schatten, waar die schuld altijd wordt gepresenteerd als een percentage van het ‘GDP‘. Sinds de drugshandel en de prostitutie daar aan zijn toegevoegd is het nóg lastiger om er iets van te zeggen. Maar gelet op het geweld dat bij die handel hoort gaat het daar voor de wind, en biedt de omzet daar nog wel enige verlichting, misschien.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenVoor het overige is het om te janken, uiteraard. Huurachterstanden, leningen die niet worden afbetaald, bedrijven en ‘instellingen die ‘technisch‘ failliet zijn, waaronder een paar érg grote werkgevers, en oplopende spanningen in de wereld die de handel geen goed doen, terwijl de ‘pandemie‘ nu pas écht op stoom lijkt te komen, ondanks, of juist dankzij alle ‘Maatregelen‘, met nieuwe ‘Varianten‘ aan de horizon, maken dat ik mijn predictie van begin vorig jaar, dat die ‘Intelligente‘ aanpak niet zo slim is, niet bij hoef te stellen. Maar voor mensen die de ‘experts‘ blind vertrouwden, is het even slikken.

Lees ook:  Heeft Bill Gates de echte reden achter de lock-downs onthuld?

Wat ons daarbij mede parten speelt, dat zijn de ‘Perverse Prikkels‘. Als de overheid goede sier kan maken met een ‘GDP‘ waar de handel in drugs en andere criminele activiteiten een belangrijk onderdeel van zijn, dan ga je dat niet bestrijden, anders dan voor de show, of om je vrienden in die wereld te helpen door lastige concurrenten uit te schakelen. En als je miljarden verdient aan de verkoop van vaccins, ben je gek als je de ‘Pandemie‘ de kop in helpt drukken. Zo wemelt het in onze wereld over de hele linie inmiddels van gesubsidieerde activiteiten die wel varen bij het in stand houden van het kwaad dat ze geacht worden te bestrijden. En dat besef voedt dan weer de meest uiteenlopende ‘complot-theorieën‘, waarvan het NCTV meent dat het ‘Borderline‘-terroristen zijn, zodat ze bij die dienst ook weer voor jaren brood op de plank hebben.

Het beleid kent maar één ijkpunt, en dat is de ‘IC-capaciteit‘, die inmiddels tweeduizend bedden zou moeten zijn, maar vijftienhonderd zit er al niet meer in, en als we op de helft zitten in de actualiteit  is het weer ‘Lockdown-feest’, omdat ‘Code Zwart’ in aantocht is, en maken de ‘Leuterprogramma’s‘ op de televisie overuren met toelichtingen van mensen die elkaar op de vierkante millimeter nog tegenspreken, of ‘routekaarten‘ presenteren die naar de afgrond leiden, maar dat blijkt later pas.

Lees ook:  Confucius wint de COVID-19-oorlog

Wel is de ‘opwarming van de aarde‘ even uit beeld geschoven nu, want het is bar koud, en oogsten van fruittelers en wijnboeren dreigen te mislukken. Wellicht als gevolg van een nieuw ‘Solar Minimum‘. En dat met al die verhitte gesprekken op de televisie en wereldwijd toenemende onrust met schietpartijen, gewelddadige demonstraties, en uitgelokte aanslagen op mensen die ogen alsof ze de ‘Covid-regels‘ aan hun laars lappen, door toch eigenwijs naar de kerk te gaan, terwijl ze thuis voor de buis horen te zitten om naar Beau, Jinek of één van de vele, vele andere ‘Covid-neuroses’ te kijken.

Alles bij elkaar genomen, is het een vlag op een modderschuit.Comments

comments