Ook in Nederland is de democratie ten einde

Ook in Nederland is de democratie ten einde

20 april 2021 0 Door Indignatie redactie

Na een jaar lang overheidsterreur in de vorm van bizarre maatregelen en verplichtingen onder bedreiging van geweld, zou je toch denken dat mensen inmiddels steeds beter zijn gaan snappen dat je je hier niets te zeggen heeft. Toch blijven mensen het heilig geloof houden in dat wat ze ‘democratie’ noemen. Democratie, wat in de praktijk betekent dat een meerderheid bepaald waar een minderheid zich aan moet houden. Dat noemen we dan ‘eerlijk’.

Ook staan mensen nog steeds te trappelen om naar een stemhokje te rennen omdat ze denken dat wanneer ze maar een andere tiran op de troon zetten, het dan wel beter wordt. Ook op dat punt zit geen enkel voortschrijdend inzicht. Ook dat is nog nooit gebeurt. Daarnaast moet jouw favoriete smaakje zich ten alle tijden blijven mengen met andere smaakjes, waardoor je altijd een soort kots overhoud waar je het dan maar mee moet doen. Een slap aftreksel van iets wat jou beloofd werd. Fantastisch systeem, ahum.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenNu kunnen mensen wel steeds weer zeggen dat anarchie geen oplossing is, maar democratie is dat al heel helemaal niet, zo blijkt. Dus zo’n sterk argument is dat niet. Als mensen ook maar iets anarchistischer hadden gedacht de afgelopen tijd, dan hadden ze zichzelf niet zo laten kwellen en kapot maken door de tirannen die dit allemaal bedacht hebben en in stand houden. Als anarchist neem je namelijk gewoon de verantwoordelijkheid over je eigen leven, en je doet daarnaast je uiterste best de vrijheid van een ander te beschermen, omdat dat ook jouw vrijheid is.

Lees ook:  Verboden voor niet-gevaccineerden

Wat ik vooral zie zijn mensen die nog steeds denken dat er binnen dit systeem iets nog iets te halen of te veranderen valt. Door de spelregels te volgen verlies je. Zo zijn de spelregels namelijk bedacht. Het hele spel is bedacht door mensen die weten dat je het nooit zal winnen als je volgens de regels speelt. Je had dan ook allang op moeten houden om alles volgens de regels te willen spelen. Het brengt je nergens, en 12 maanden van bewijs liggen achter je.

Je hebt een keus. Je hebt de keus te stoppen met gehoorzamen, en dat is de enige juiste keuze als gehoorzamen betekent dat je mee moet doen aan het onderdrukken van jezelf en anderen. Als je mee moet doen aan het slopen van alles wat met vrijheid te maken heeft, om in een wereld terecht te komen waar alleen nog onvrijheid en controle bestaat, dan is het je plicht om te stoppen met gehoorzamen. We verliezen namelijk de menselijkheid. En dat betekent het begin van onze ondergang.Comments

comments