De gebruikelijke daders

De gebruikelijke daders

24 april 2021 0 Door Indignatie redactie

Pfizer “neemt” de vaccinmarkt van de EU over, voortbouwend op zijn duistere geschiedenis van winstgedreven misleiding.

“Honderden miljoenen mensen hebben een injectie gekregen waarmee een bioreactieve ‘gentherapie’-molecuul in hun lichaam kan worden geïnjecteerd vanwege angst, onwetendheid en een weigering om de mensen die dit doen te beschouwen als bijbedoelingen” (Edward Curtin , April 2021).

invoering

Op 14 april 2021 bevestigde de voorzitter van de Europese Commissie dat Brussel onderhandelde over een contract met Pfizer om 1,8 miljard doses mRNA-vaccin te produceren. Dit astronomische aantal komt overeen met 23 procent van de wereldbevolking. Het is precies vier keer de bevolking van de 27 lidstaten van de Europese Unie (448 miljoen, gegevens voor 2020).

Dit is het grootste vaccinproject in de wereldgeschiedenis, vergezeld van het opleggen van een duivelse tijdlijn aan de bevolking van de Europese Unie, bestaande uit terugkerende mRNA-vaccinaties in de komende twee jaar en daarna. Het hele proces gaat gepaard met een meedogenloze angstcampagne en het ingebedde ID-vaccinatierecord, dat slechts enkele weken voor de aankondiging van de EU door het Europees Parlement werd aangenomen.

Het door Pfizer-BioNTech te implementeren digitale vaccinatierecord van de EU maakt deel uit van het beruchte ID2020-project dat wordt gesponsord door Bill Gates ‘Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI), dat tot doel heeft universele vaccinatie te promoten als een platform voor het gebruik van digitale identiteit.

Als dit EU-contract met Pfizer, dat loopt tot 2023, wordt uitgevoerd zoals gepland, zou elke persoon in de Europese Unie binnen twee jaar vier keer worden gevaccineerd (2021 tot 2023).

En onthoud dat op het moment van schrijven het mRNA van Pfizer – evenals dat van zijn concurrenten, waaronder AstraZeneca, Moderna en Johnson & Johnson (J&J) – wettelijk geclassificeerd zijn als ongeautoriseerde en experimentele producten in de Verenigde Staten. Het zijn illegale drugs.

In de VS heeft de Food and Drug Administration (FDA, Amerikaanse autoriteit voor voedsel- en drugssurveillance) een dubbelzinnige verklaring afgegeven aan het vaccin van Pfizer-BioNTech, een Emergency Use Authorization (EUA), namelijk um het gebruik van onbevoegden in noodgevallen toestaan. product voor actieve immunisatie (zie hieronder).

pfizer

Ik heb deze verklaring gecontroleerd met een prominente advocaat. Het is ronduit illegaal om een ​​niet-goedgekeurd product op de markt te brengen – ongeacht de wettelijke goedkeuringen.

Een bonanza van meerdere miljarden dollars voor Pfizer-BioNTech

Tegelijk met het historische EU-besluit van 14 april 2021 kondigde Pfizer aan dat de prijs van zijn vaccin was verhoogd tot $ 23 per dosis. Veel geld voor grote farma. Het vaccinproject met een dosis van 1,8 miljard dollar zal 41 miljard dollar kosten, waarvan het grootste deel met schulden zal worden gefinancierd.

Het vaccinproject draagt ​​aldus bij aan de verslechterende staatsschuldencrisis, die de meeste Europese landen treft en die de afgelopen 14 maanden is ontstaan ​​als gevolg van de afscherming.

Ondertussen heeft Pfizer zijn wereldwijde markt uitgebreid, grotendeels ten koste van de concurrentie: een contract om de VS te voorzien van maximaal 600 miljoen blikjes, Brazilië, ongeveer 100 miljoen, Zuid-Afrika, 20 miljoen blikjes, de Filippijnen, 40 miljoen, en zo verder.

Middellange termijn: 2021 tot 2023 en daarna. Geen terugkeer naar normaal na vaccinatie

Wat gepland staat in de EU is een zogenaamd middellangetermijnplan dat loopt tot 2022/23. Betekent dit schema voor de middellange termijn een vierde en vijfde golf?

Het project op middellange termijn zal worden uitgevoerd in samenwerking met de Grote Reset die wordt voorgesteld door het World Economic Forum. Dit zal hoogstwaarschijnlijk gepaard gaan met lockdowns en andere beperkende maatregelen. Een terugkeer naar “normaliteit” is niet in zicht:

“Maar laat mij (voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen) ook focussen op de middellange termijn. (…) Het is duidelijk dat we, om het virus beslissend te verslaan, voorbereid moeten zijn op het volgende: (…) We hebben herhalingsvaccinaties nodig om de immuniteit te versterken en te verlengen; (…) we zullen vaccins moeten ontwikkelen die zijn aangepast aan nieuwe varianten; en we zullen ze tijdig en in voldoende hoeveelheden nodig hebben. Met dit in gedachten moeten we ons concentreren op technologieën die zichzelf hebben bewezen. MRNA-vaccins zijn hier een duidelijk voorbeeld van.

Op basis hiervan zijn we nu in onderhandeling over een derde contract met Pfizer-BioNTech. Dit contract voorziet in de levering van 1,8 miljard doses vaccin in de periode van 2021 tot 2023. En het betekent dat niet alleen de productie van de vaccins, maar ook alle essentiële componenten in de EU zullen plaatsvinden.

De onderhandelingen die we vandaag (14 april 2021) beginnen – en hopelijk zeer snel zullen afronden – zijn weer een belangrijke stap in de reactie van Europa op de pandemie. (…)

Ik wil Pfizer-BioNTech bedanken. Het heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn. Het hield zijn beloften na en reageerde op onze behoeften. Dit is van direct voordeel voor de EU-burgers ” ( voorzitter van de Europese Commissie ).

Betrouwbare partner? Pfizers strafblad

Er is nog een andere dimensie, een doos van Pandora, die de EU niet wil openen. Het grootste vaccinproject van een niet-goedgekeurd medicijn zal worden uitgevoerd door een groot farmaceutisch bedrijf dat al lang bekend staat om het omkopen van artsen en gezondheidsfunctionarissen.

Pfizer is een gewone misbruiker die zich voortdurend bezighoudt met illegale en corrupte marketingpraktijken, doktoren omkoopt en ongewenste studieresultaten onderdrukt.

Sinds 2002 hebben het bedrijf en zijn dochterondernemingen $ 3 miljard aan strafrechtelijke, civiele en juryvonnissen ontvangen (Dr. Robert G. Evans, National Institutes of Medicine).

Bovendien heeft Pfizer een Amerikaans strafblad en werd hij in 2009 door het Amerikaanse ministerie van Justitie beschuldigd van frauduleuze marketing.

“Pfizer, ‘s werelds grootste farmaceutische bedrijf, ontving de hoogste straf in de geschiedenis van de VS in een schikking van $ 2,3 miljard met het federale advocatenkantoor voor het ongepast op de markt brengen van medicijnen en het betalen van steekpenningen aan conforme artsen” (Guardian).

Pfizer Inc. pleitte schuldig aan de strafrechtelijke vervolging in een historische uitspraak van het ministerie van Justitie in september 2009. Het was de grootste vergelijking van gezondheidszorgfraude in de geschiedenis van het Amerikaanse ministerie van Justitie.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  FBI classificeert nu 'complottheorieën' als bedreiging voor binnenlands terrorisme

pfizer

Klik hieronder om de C-Span-video te bekijken .

pfizer

Hoe kun je in vredesnaam vertrouwen op een groot conglomeraat van farmaceutische vaccins dat schuldig heeft gepleit aan strafrechtelijke aanklachten van het Amerikaanse ministerie van Justitie (DOJ), waaronder ‘frauduleuze marketing’ en ‘ernstige schending van de wet op voedsel, medicijnen en cosmetica (Duits: Food, Medicines and Cosmetics Handelen) “?

In die DOJ-uitspraak uit 2009 kreeg Pfizer als het ware een proeftijd van vier jaar. Pfizer kreeg de opdracht een bedrijfsintegriteitsovereenkomst aan te gaan met de inspecteur-generaal van het Department of Health and Human Services (DHHS), die de facto reclasseringsambtenaar was. Deze overeenkomst voorzag in procedures en beoordelingen om toekomstig wangedrag van Pfizer, Inc. te helpen voorkomen en onmiddellijk op te sporen.

Het moordende “vaccin”

Bedrijfsintegriteit? Het frauduleuze marketinggedrag van Pfizer-BioNTech prevaleert boven de verwachte 1,8 miljard doses van zijn niet-goedgekeurde experimentele mRNA COVID-19 tozinameran “vaccin” dat wordt verkocht onder de merknaam Comirnaty.

We hebben hier te maken met frauduleuze marketing van een vaccin dat het beste kan worden omschreven als een dodelijk vaccin.

Maar in werkelijkheid is het mRNA-vaccin dat het menselijk genoom verandert GEEN vaccin. Het is gebaseerd op gentherapie gecombineerd met een ingebed ID-vaccinatierecord.

Sterfgevallen en verwondingen door het experimentele vaccin-mRNA

Wil de Europese Commissie AstraZeneca en J&J – namens Pfizer ??? – verdringen? Officiële aankondigingen suggereren dat Pfizer-BioNTech uiteindelijk de volledige EU-markt voor vaccins zal overnemen.

Begin maart 2021 besloten 18 Europese landen, waaronder Frankrijk, Italië, Duitsland en Spanje, het mRNA-vaccin van AstraZeneca stop te zetten. AstraZeneca was het doelwit van de nationale EU-regeringen, het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) en de Europese Commissie.

De EU heeft nu bevestigd dat ze de contracten met J&J en AstraZeneca niet zal verlengen, hoewel gegevens uit de EU en het VK aantonen dat het aantal sterfgevallen en ziekten door het Pfizer BioNTech-vaccin veel hoger is dan die van AstraZeneca.

Uit officiële EU-gegevens over sterfgevallen en ziekten door vaccins voor Pfizer, Moderna en AstraZeneca blijkt dat 3.964 doden en 162.610 gewonden zijn gevallen tussen 27 december 2020 en 13 maart 2021.

The Breakdown (AstraZeneca, Pfizer, Moderna):

  • Algemene reacties voor het experimentele vaccin AZD1222 (CHADOX1 NCOV-19) van Oxford / AstraZeneca: 451 doden en 54.571 ziekten op 13 maart 2021
  • Totaal aantal reacties voor het experimentele mRNA-vaccin tozinameran (code BNT162b2, Comirnaty) van Pfizer-BioNTech: 2.540 sterfgevallen en 102.100 ziekten op 13 maart 2021
  • Totaal aantal reacties voor het experimentele mRNA-vaccin mRNA-1273 (CX-024414) van Moderna: 973 doden en 5.939 patiënten tegen 13-2021

pfizer

Britse gegevens bevestigen ook dat de zogenaamde mRNA-bijwerkingen voor het vaccin van Pfizer-BioNTech significant hoger zijn in vergelijking met dat van AstraZeneca (zie British Government, Shocking Report on Corona Vaccine Side Effects: Strokes, Blindness, Miscarriages).

Laatste opmerkingen

Goed gedocumenteerd – het vaccin is niet vereist. Er bestaat niet zoiets als een pandemie.

En waarom zou de Europese Commissie, die 450 miljoen mensen in 27 landen vertegenwoordigt, zich ertoe verbinden 1,8 miljard doses van het mRNA-vaccin van Pfizer te kopen, waarvan bekend is dat het de dood en letsel heeft veroorzaakt, waaronder auto-immuunreacties, afwijkingen in de bloedstolling, beroerte en inwendige bloedingen ( zie het weerwoord van artsen voor COVID-ethiek aan het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA))?

Zeg NEE tegen het dodelijke vaccin.

Het door de EU gesponsorde Pfizer-vaccin moet het onderwerp zijn van een gecoördineerde basisbeweging in alle 27 lidstaten van de Europese Unie en wereldwijd. Het wetenschappelijke bewijs bevestigt voldoende dat een COVID-19-vaccin NIET vereist is. Maar integendeel.

De schattingen van zogenaamde COVID-19-positieve gevallen zijn gebaseerd op de RT-PCR-test, die volgens de laatste verklaring van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) van 20 januari 2021 volkomen onbetrouwbaar is en waarmee wordt gereden de cijfers stijgen en tegelijkertijd de noodzaak van een mRNA-vaccin rechtvaardigen dat niet echt een vaccin is (zie: WHO bevestigt dat de COVID-19 PCR-test gebrekkig is: schattingen van ‘positieve gevallen’ zijn zinloos. wetenschappelijke basis. ).

Terwijl de media het “killer-virus” belichten met schaars en tegenstrijdig bewijs, kan wat op het spel staat het beste worden omschreven als het “killer-vaccin”.

Misleidende COVID-sterfteschattingen

Bovendien zijn de schattingen van COVID-sterfgevallen die worden gebruikt om de noodzaak van een vaccin te rechtvaardigen, nep. In de VS kregen de certificeerders de opdracht om de onderliggende doodsoorzaak meestal te vermelden als COVID-19 – “vaker wel dan niet” (zie COVID-19 en de vervalsing van overlijdensakten: de CDC’s “More Often Than Not” -clausule )

pfizer

Voor een meer uitgebreide blik, zie het e-boek van Michel Chossudovsky uit tien hoofdstukken getiteld: “The 2020-21 Worldwide Corona Crisis: Destruction of Civil Society, Artificial Economic Depression, Global Coup and the Great Reset”.

Disclaimer: De inhoud van dit artikel is de exclusieve verantwoordelijkheid van de auteur (s). Het Centrum voor Onderzoek naar Globalisering aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor onnauwkeurige of onjuiste informatie in dit artikel.

Copyright © Prof.Michel Chossudovsky, Global Research, 2021

Lees ook:  Hoe de FDA het Pfizer COVID-vaccin op warpsnelheid heeft goedgekeurd


Comments

comments