Welkom in het nieuwe Normaal

Welkom in het nieuwe Normaal

25 april 2021 0 Door Indignatie redactie

Op niet al te lange termijn gaan we kennis maken met een digitale munt en kunnen we alleen nog maar digitaal betalen. We krijgen een digitaal betaalsysteem waarbinnen alles aan elkaar wordt gekoppeld. Je medische gegevens, je financiële gegevens, eventuele overtredingen/bekeuringen, je politieke voorkeur, je vaccinaties, je locatie etc.

Het oude financiële systeem is failliet en zal vervangen worden door een systeem waarbinnen iedereen nog meer afhankelijk wordt van de overheid.

De overheid gaat bepalen dat je alleen nog maar kan handelen als je klimaatbewust zaken doet, als je diversiteit op de werkvloer serieus neemt.

Iedereen krijgt een basisloon. Dat is natuurlijk te weinig om van te leven. Mensen die zich niet gedragen zoals de overheid het wil, bijv. omdat u zich niet laat vaccineren, zullen gekort worden op het basisloon. Door het basisloon zullen de gemiddelde uurlonen die werkgevers betalen naar beneden gaan en dat zullen vooral de multinationals toejuichen want de belastingen worden toch opgehoest door de middenstand.

De centrale bank heeft complete controle over u. U kunt geen belasting meer ontduiken. De bank weet altijd waar u bent en wat u koopt. Als u zich misdraagt kan de bank u saldo blokkeren. De bank kan er ook voor zorgen dat u bepaalde zaken niet meer kunt kopen. Zoals sigaretten, wapens, vuurwerk, drugs, drank, vet, suiker of goud.

Lees ook:  Deskundige spreekt duidelijke taal: het Duitse volk wordt diep veracht door de federale overheid en arrogantie Merkel

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenVia biotechnologie zullen de overheid en multinationals alles over u te weten komen en zij gaan zich met uw levensstijl bemoeien.

Uw menstruatiecyclus, uw seksuele activiteit, gebruik van rookwaar, alcohol en medicatie, uw hartslag, uw ademritme, uw zuurstofgehalte, fysieke beweging, uw humeur, de inhoud van uw koelkast, uw eetpatroon en natuurlijk ten allen tijde uw locatie.

De overheid gaat uw immuunsysteem overnemen. Doordat mensen zich meer en meer laten inenten zal het natuurlijke immuunsysteem steeds zwakker worden. Mensen zullen daardoor afhankelijk worden van meerdere jaarlijkse vaccinaties.

Er zal meer en meer conformiteit van u geëist worden. Het individu zal minder belangrijk worden en China zal meer en meer als voorbeeld gaan dienen.

U kunt zich alleen nog begeven in grote groepen als u kunt aantonen dat u gezond bent en niet besmettelijk.

Al deze regels gelden alleen voor normale burgers…niet voor illegalen, die kunnen gewoon de hele wereld over en hoeven nergens aan te voldoen. Zij dienen namelijk het verdeel en heers doel, zorgen voor afbraak van vakbonden en lage lonen.

Landbouwgrond wordt meer en meer onteigend. Mensen moeten in mega steden gaan wonen waar ze makkelijker te controleren zijn en goederen, diensten en energie makkelijker te centraliseren zijn.

Lees ook:  Facebook heeft een Trump-post verwijderd die ten onrechte beweerde dat de griep dodelijker kan zijn dan Covid-19

Hitler, Stalin en Mao hadden de techniek niet om u compleet te controleren. Die techniek is er nu wel.

Welkom in het nieuwe Normaal.Comments

comments