De toespraak van Poetin tot het Russische parlement, afgelopen week, veroorzaakte paniek in het westen.

De toespraak van Poetin tot het Russische parlement, afgelopen week, veroorzaakte paniek in het westen.

26 april 2021 0 Door Indignatie redactie

Vorig jaar pakte Poetin uit met een presentatie van tal van nieuwe geavanceerde wapens, superieur aan wat de NAVO-landen er tegenover kunnen zetten. Althans, voorzover publiek bekend. De Amerikanen met name hebben een adembenemend ‘Black Budget voor verscheidene departementen, en wie weet wat ze nog verborgen houden voor ons. Iets in de sfeer van ‘Alien Technology‘ wellicht, ‘Reverse Engineered‘ vanuit vliegende schotels die ze in ‘Groom Lake‘ uit elkaar hebben gehaald? Maar dit jaar ging het helemaal niet over ons. Niet over de NAVO. Alsof we er niet meer toe doen. En dat deed pijn in ‘Washington‘ en ‘Brussel‘.

Niet alleen dat, maar alle investeringen en aandachtspunten die Poetin aankondigde leken verdacht veel op wat in ons deel van de wereld wordt nagestreefd door ‘Links‘, maar dan zonder de ‘gekkigheid‘. Voor Poetin blijft het gezin de hoeksteen van de samenleving, en zijn leerkrachten er om onderwijs te geven, en artsen en verplegers om mensen te genezen. En de politie en justitie zijn er om de rust te bewaren en criminelen in te rekenen. Maar daarnaast wemelt het van de ‘Groene‘ voornemens, en opperde hij dat er gekeken moest worden naar de invoering van een ‘Basisloon‘ in de strijd tegen de armoede. Er moest geld en aandacht naar het onderwijs, met inbegrip van het muziekonderwijs. En de gestegen levensverwachting was mooi, maar in de regio’s buiten de grote steden was nog een hoop werk te verzetten.

Je kreeg bijna medelijden met de ‘Kremlin-koekeloerders‘ die hoopten op munitie voor hun eigen kostbare agenda, op jacht naar een ‘wit voetje‘ in ‘Washington‘ en het NAVO-hoofdkwartier, waardoor wij geen geld overhouden voor lotsverbetering, en het moeten stellen met meer ‘gekkigheid‘ en ‘Maatregelen‘ die ons worden verkocht als ‘voor ons eigen bestwil‘. Maar onder de streep wordt het er alleen maar beroerder door. Voor de ‘Koekeloerders‘ viel er weinig te halen. Poetin verwees cryptisch naar de karakters in ‘Jungle Book‘, en hij had het over ‘Rode Lijnen‘, en dat je die beter niet kon negeren, omdat je daar spijt van zou krijgen. Maar concreet werd het niet.

Lees ook:  De incompetentie van het Witte Huis houdt kennelijk "miljoenen" COVID-vaccins in de weg

Hoe groot de armslag is van Rusland om die plannen in te vullen terwijl het land door het westen in toenemende mate wordt geïsoleerd, en nu ook openlijk economisch onder vuur wordt genomen door de Amerikanen, is iets wat de toekomst uit zal wijzen. Maar als we ons verrekenen, dan hebben we een angstaanjagend groot probleem. Dat probleem is niet dat we op enig moment onder de voet gelopen zullen worden door Russische militairen, en ‘Trollen‘ die onze goedgelovige parlementariërs, die bezorgd zijn over het lot van de rechts-extremistische Navalny, in het ootje nemen. Maar dat we in de steek gelaten worden, en onze op oorlog en marktmanipulatie gestoelde economie implodeert. En wij als een genetisch gemanipuleerde aap in een roestig horloge zitten te kijken op zoek naar het antwoord op de vraag waar het mis is gegaan met ons.

In dat roestige horloge vinden we het antwoord niet. Het is niet maar één vergissing. Het is een breed spectrum aan fundamentele fouten. Wij hadden in het westen allang kunnen realiseren wat ze in China en Rusland nu op het programma hebben staan. Een ‘BasisLoon‘-vangnet, en hoogstaande wetenschappelijke (inplaats van ‘wetenschappelijke‘) ontwikkelingen, met een adembenemend intergalactisch perspectief, alles ‘duurzaam‘, vreedzaam en veilig, met respect voor het individu. Maar we moesten zo nodig oorlog voeren en ‘BullShit‘-banen creëren waardoor mensen afhankelijk werden, en angstig lurkend aan hun fopspeen naar elkaar loeren om te zien of de ander niet meer subsidie krijgt. Wat een tragiek!

Lees ook:  Kabinet Rutte 4 of Kaag 1 : Liegen heet voortaan verkeerd herinneren

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenInmiddels zijn we zo ver afgedwaald dat we, tot aan de korpsleiding van het politiekorps en de politieke leiding in ons deel van de wereld aan toe, menen dat een ‘Goede‘ agent ‘niet blank’ is, jong en lesbisch, en loert op een kans om haar collega’s onderuit te schoffelen in de pers, zonder acht te slaan op criminele segmenten in de samenleving als aandachtsgebied. Terwijl ‘Den Haag‘ en ‘Brussel‘ het drukker hebben met zichzelf dan met het land, en Europa. En met ‘Maatregelen‘ die in niets afwijken van de dystopische toekomstvisie van Orwell en anderen uit die ‘Complot-Hoek‘, die toen nog niet zo werd aangeduid, omdat men het beleefde als nuttige waarschuwingen voor mogelijk onheil. Wie had ooit kunnen bedenken dat we het als een script voor een ideale samenleving zouden omarmen, onder het uitroepen van verwensingen aan het adres van landen waar ze ons voorbeeld niet willen volgen?

Zou ik een jonge, ‘niet blanke‘, lesbische politieagente zijn, dan zou ik niet zo geïdentificeerd willen worden, en op zoek gaan naar de optimale strategie om criminelen in de kraag te vatten, samen met mijn collega’s. Daarbij zou ik niet ‘gedogen‘, en niet ‘discrimineren‘, en volop ‘profileren‘ om de pakkans zo groot mogelijk te maken. Tevens zou ik contacten met de pers schuwen, waar hedendaagse journalisten slechts uit zijn op het creëren van schandalen en het opkloppen van ergernissen tot het een uitslaande brand is. Ik zou, als jonge, ‘niet blanke‘, lesbische politieagente totaal ongeschikt zijn voor wat er nu van agenten wordt verwacht.

Lees ook:  De achtbaanrit van het Oxford / AstraZeneca-vaccin gaat door, maar de laatste resultaten suggereren opnieuw dat het veilig en effectief is

Zou ik regeringsleider zijn van Nederland, dan maakte ik korte metten met al dat achterbakse gedoe, en zou ik in ‘Brussel‘ bij de ‘EU‘ en de ‘NAVO‘ met de vuist op tafel slaan om ze weer aan het werk te krijgen, en te doen waarvoor ze gecontracteerd zijn, namelijk het bevorderen van de welvaart en DEFENSIE van de aangesloten landen. En niet het optuigen van eindeloze oorlogen met ‘foute vrienden‘, en de creatie van milieurampen, of het spelen met chemische wapens, en participeren in demonstraties in andere landen, of het censureren van ‘geluiden‘ die ‘Big Pharma‘ niet bevallen.

Daarnaast zou ik exact zulke plannen willen realiseren als Poetin aan de Russische volksvertegenwoordiging heeft voorgelegd. En ik zou raddraaiers en nihilisten dreigen met ‘Rode Lijnen‘. Zonder daar verder iets over los te laten. Je houdt je fatsoen, en anders zul je het merken. Ik vrees dat Tjeenk Willink mij niet gaat bellen omdat er grote behoefte is aan iemand die zo tegen het landsbelang aankijkt, en dat ik een ‘functie elders’ zal houden. Maar ik hoop dat u begrijpt waarom ik onze kansen in de concurrentie met Rusland en China niet hoog inschat, tenzij we ergens die ‘Alien Technology‘ al klaar hebben staan om ons lot een handje te helpen. Maar waarom zouden de ‘Aliens‘ juist ons helpen dan? In elk geval houdt dat soort fantasieën mij niet bezig, en schrijf ik ook niet om een ‘wit voetje‘ bij Poetin en Xi te halen, maar zou ik zo dolgraag zien dat we weer terugkeren op aarde, en doen wat goed is voor Nederland, Europa en de mensheid.Comments

comments