Moord, drugs, gedwongen prostitutie: de Nigeriaanse maffia infiltreert in Duitsland

Moord, drugs, gedwongen prostitutie: de Nigeriaanse maffia infiltreert in Duitsland

27 april 2021 0 Door Indignatie redactie

Zoals bekend werd uit een vertrouwelijk rapport van de Federale Inlichtingendienst (BND), heeft de Nigeriaanse maffia zich door de toestroom van vluchtelingen in Duitsland gevestigd en gevestigd. Er zijn nu verschillende en tegenstrijdige maffiagroepen actief in Duitsland. De bekendste van deze bendes is de “Black Axe”, de “Black Axe”, die door internationale veiligheidsexperts wordt omschreven als een van de meest brutale maffia’s ter wereld.

De special interest-zender ZDFinfo is erin geslaagd een indrukwekkend verslag te maken dat de hoofdzender deze week uitzendt. Hoewel het voelde alsof er onmiddellijk een speciale uitzending werd opgezet voor elke heer Laschet, de heer Söder of mevrouw Merkel die op ZDF sprak, werd deze documentaire over zware criminelen rond middernacht uitgezonden. Een verdere opmerking over ZDF is op dit punt overbodig. Desalniettemin is het een zeer succesvol rapport.

Nigeriaanse criminelen zijn met name actief op het gebied van drugshandel, internetfraude, mensenhandel en gedwongen prostitutie. Getroffen vrouwen beschrijven hoe ze door mishandeling, geweld en marteling tot prostitutie werden gedwongen. Andere lotgevallen vertellen over brutale groepsverkrachting, die duurde totdat de laatste wil van de vrouw om zich te verzetten, is gedoofd. Een voormalig lid van de maffia vertelt over een vrouw die weigerde als prostituee te werken en daarom aankondigde dat ze geen geld meer aan de groep zou betalen. De reacties van de maffiamannen: ze hebben de vrouw vermoord, het lichaam gehakt en de lichaamsdelen in het zand begraven.

De brute daad leidde tot het vertrek van een maffialid die naar de politie ging, het verhaal vertelde en de daders noemde. Het is onthullend waar de brute mannen nu zijn. Ze zijn naar Duitsland gevlucht vanwege de vervolging door de politie in Nigeria. Deze schokkende uitspraak van de man wordt ook bevestigd door de uitspraken van de auteur in de bestseller Die Destabilisierung Deutschlands, waar meerdere keren wordt gewaarschuwd dat niet alleen terroristen, maar ook moordenaars, verkrachters en beroepsmisdadigers de vluchtelingenstroom gericht gebruiken om naar Duitsland te emigreren. De tweede keer dat ze de grens oversteken, worden deze zware criminelen zonder enige verificatie als vluchteling verklaard en krijgen ze ook alomvattende zorg. Dit migratiebeleid sinds 2015 kan alleen worden omschreven als suïcidaal.

Italië al in de wurggreep van de “zwarte bijl”

Een blik op Italië zou voldoende zijn geweest om voorbereid te zijn op het dreigende gevaar en om geschikte verdedigingsmechanismen voor te bereiden. De Nigeriaanse maffia is daar actief sinds de vluchtelingenstroom in de jaren tachtig. Daar terroriseert ze hele regio’s en steden die zelfs de grote Italiaanse maffiagroepen gedwongen worden samen te werken met de Nigerianen. Italië, van waaruit de Afrikaanse criminelen hun Europese expansie uitoefenen, wordt momenteel beschouwd als het machtsbastion van de “Black Axe” en andere Nigeriaanse groepen.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Duitsland. Achter de schermen van de migratieramp veroorzaakt door Angela Merkel

Duitsland is al jaren het doelwit van de bendes. Maar nu hebben hun drukte en het groeiend aantal juridische procedures in Duitsland zulke proporties aangenomen dat het voor politici en de media nauwelijks mogelijk is om over dit gevaar te zwijgen. Dit was waarschijnlijk ook de belangrijkste drijfveer voor de totstandkoming van de ZDF-documentaire, om in de toekomst bij kritiek en aantijgingen in onschuld de handen te kunnen wassen en vervolgens naar die documentaire te kunnen verwijzen. Dat deze doordeweeks pas rond middernacht op het hoofdkanaal liep, is dan ook nauwelijks bekend.

De weg naar Europa leidt rechtstreeks tot gedwongen prostitutie

Een andere prostituee vertelt hoe ze door smokkelaars met valse beloften naar Europa is gelokt. In plaats van een baan als oppas of als keukenhulp, wachten vrouwen in Duitsland op een enorme geldvordering van de smokkelaars van maximaal 60.000 euro, die onmiddellijk moet worden terugbetaald. Als de enorme schuldenlast onvoldoende is om prostitutie onder druk te zetten, zal geweld worden gebruikt zoals hierboven beschreven. Gedwongen prostituees uit bordelen in Duitsland beschrijven ook omstandigheden die doen denken aan slavernij uit de afgelopen eeuw.

Inmiddels is er een Europees netwerk ontstaan ​​van deze bendes, die met elkaar in contact staan ​​en werken op basis van arbeidsdeling. Mocht een prostituee vluchten en zijn toevlucht zoeken in een ander Europees land, dan wordt haar foto getagd met een gezochte man en via de mobiele telefoon door heel Europa naar de criminele leden van de maffia gestuurd.

Bijzonder deprimerend zijn de scènes met een voormalig maffialid die niet alleen verslag doet van de brute moord op een prostituee, maar ook terloops vertelt over andere moorden waarbij de lichamen vervolgens allemaal in stukken werden gehakt en in het zand werden begraven. Veiligheidsexperts gaan ervan uit dat er ongeveer vijftig verschillende Nigeriaanse maffiabendes zijn. Alleen al bij mensenhandel zou dat jaarlijks meer dan 500 miljoen euro opleveren.

In het geheime rapport waarschuwt de BND dringend voor deze bendes en wijst ze nadrukkelijk op de enorme toename van asielzoekers uit Nigeria, die direct leidt tot een versterking van de criminele groeperingen. Een blik op de asielstatistieken van de federale overheid op de pagina Federal Agency for Civic Education toont de dimensies van de Nigeriaanse immigratie naar Duitsland.

Sinds 2016 hebben meer dan 43.000 Nigerianen asiel aangevraagd in Duitsland. Ondanks deze alarmerende achtergrond blijft de federale overheid inactief. Immigratie van criminele mannen uit Nigeria wordt niet voorkomen, noch worden ze onderworpen aan grondig onderzoek. Volgens de auteur is er ook geen automatische vergelijking met gegevens van de Nigeriaanse autoriteiten.

Hoe actief en brutaal deze bendes al in Duitsland opereren, blijkt uit de opeenstapeling van juridische procedures tegen deze groepen daders. Vooral in het Ruhrgebied hebben de bendes zich al massaal verspreid en georganiseerde structuren gecreëerd. De groepen zijn strikt militair georganiseerd met een leider voor elke duidelijk afgebakende zone en een “bord”. Ze zijn verantwoordelijk voor individuele werkgebieden zoals beveiliging, logistiek, wapens, etc.

Terwijl elke pagina op Facebook en YouTube die kritisch is over de overheid, wordt gecontroleerd door verschillende veiligheidsautoriteiten en vervolgens wordt gecensureerd, konden de Nigeriaanse bendes hun structuren vrijwel ongehinderd opzetten. De Nigeriaanse maffia dreigt de noodlijdende veiligheidssituatie van Duitsland enorm te verergeren.Lees ook:  Na terroristische aanval: Johnson kondigt "fundamentele veranderingen" aan in de omgang met islamisten

Comments

comments