VERSOEPELINGEN BETEKENEN NIET HET EINDE VAN DE CORONA DICTATUUR

VERSOEPELINGEN BETEKENEN NIET HET EINDE VAN DE CORONA DICTATUUR

28 april 2021 0 Door Indignatie redactie

Hier en daar is wat opluchting te bespeuren, want eindelijk na een lange winter, worden sommige Corona maatregelen wat versoepeld. Deze week kunnen de terrassen weer open, en de spertijd verdwijnt. Ook wordt winkelen weer iets makkelijker. Natuurlijk is het mee genomen dat we ons weer wat meer vrij kunnen bewegen, maar we moet niet vergeten dat het maar tijdelijk zal zijn. Een paar kruimels die Rutte naar het volk gooit om de meerderheid nog een poosje rustig te houden. Dat het onder de oppervlakte steeds meer begint te borrelen had hij intussen ook wel begrepen. En dat is nog niks als we het vergelijken met het verzet in andere landen. Rutte en zijn handlangers beweren dat ze de maatschappij stap voor stap weer open willen gooien. Goed nieuws? Waarschijnlijk niet.

Net als een jaar eerder zal het gaan om een beetje stilte voor de storm. Tegen het einde van de zomer zal men de Corona cijfers weer opdrijven door eindeloos testen, en dan zullen er nieuwe maatregelen volgen die de Corona dictatuur niet alleen compleet, maar ook permanent zullen maken. Ook het zogenaamde vaccinatieprogramma zal daar niets aan veranderen. Er wordt gezegd dat er wat meer vrijheden zullen zijn voor hen die de “prik” hebben ontvangen. De vraag is alleen steeds of je die prik wel zal overleven. Het aantal slachtoffers van de verschillende vaccines is moeilijk te achterhalen, maar het zijn er duizenden in Europa alleen al. Wereldwijd zijn het er nog veel meer. De machthebbers schudden dit alles af als een lastige bepakking, en zeggen dat de voordelen opwegen tegen de nadelen van de vaccines. Als je een van de slachtoffers bent kijk je daar natuurlijk heel anders tegen aan. Als je het al overleeft. Maar dit soort verhalen is niet populair en worden dan ook uit de media gehouden.

Lees ook:  American bloodlands: In een diep gepolariseerd land is massaal geweld niet ver weg

Zelfs als we er van uit gaan dat de vaccines veilig zijn, wat niet het geval is, brengt het vaccinatieproces weinig verandering. Nog steeds moeten er muilkorven gedragen worden, en ook de afstandregels blijven. Veel andere regels ook trouwens. Maar het gaat nog verder. Steeds meer wordt duidelijk dat de vaccines geen volledige bescherming bieden, dat mensen nog steeds het virus kunnen krijgen, er aan kunnen sterven, en ook aanstekelijk zijn. Wat is dan het nut, moet  je je afvragen, als het gaat om een virus waar 99% van de slachtoffers gewoon weer boven op komt. Net als bij een griep of zware verkoudheid. Net als altijd draait het ook in dit geval niet om de gezondheid, maar om de winsten. Met andere woorden, ook op dit vlak regeren de centen.

De hele Corona situatie is een reusachtige industrie geworden, en de miljarden stromen binnen. Immers alles kost geld; de muilkorven, de PCR testen, de sneltesten, de zelftesten, en natuurlijk de vaccines. Mensen betalen als gevolg van de angst, en zelfs de dingen die gratis lijken zijn het natuurlijk niet. De overheid betaalt de vaccines met belastingcenten, dus onze centen. Door dit alles wordt een enorme schuldenberg opgebouwd die nog tientallen jaren niet verdwenen zal zijn. Een mega hypotheek waar de komende generaties nog duur voor zullen betalen. De winsten die de farmaindustrie nu maakt zijn niet te beschrijven. En daar houdt het ook nog niet op, want kijk wat bijvoorbeeld Amazon verdient omdat steeds meer mensen via internet kopen. Deze concerns zijn de echte winnaars van Corona.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDat zal ook nog lang zo blijven, want de farmaindustrie zegt nu al dat de huidige vaccinaties waarschijnlijk niet genoeg zijn. Er zal ieder jaar, of misschien zelfs ieder half jaar een nieuwe prik moeten volgen om de mutaties van het virus bij te benen. Je hoort in de verte de kassa al rinkelen. Precies om deze reden wordt er ook niet geïnvesteerd in medicijnen tegen het virus. Dit soort medicijnen is er al, en ze werken ook. Maar niemand wil daar iets van weten, want dan zijn de vaccines en veel andere onnodige rommel plotseling overbodig. Men denkt er dus niet aan om het gouden kalf te gaan slachten. De media spelen dit spel mee, en ook de meeste medici. Waarom? Precies dezelfde reden. Er wordt goud aan Corona verdiend, en voor diegenen die aan de top zitten groeien de bomen momenteel inderdaad tot in de hemel. De rekening komt natuurlijk bij ons terecht, letterlijk en figuurlijk. Want wij blijven zitten met de bijwerkingen en de doden. Als je tenminste gek genoeg bent om je het gif van de farmaindustrie te laten inspuiten.

Lees ook:  Amerikanen hebben het gehad met de kerk

En nu we het toch over verdienen hebben; wat te denken van China, het land waar het Corona virus vandaan is gekomen. China levert nu aan de hele wereld maskers en testen, en heeft hiermee een miljardenindustrie opgebouwd. Veel van het materiaal is ook nog beneden alle peil, maar dat interesseert de tussenpersonen in het westen natuurlijk niet, want zo lang de roebel rolt kijken de profiteurs gewoon de andere kant op. Je moet er maar op komen; je laat een virus ontstaan, met opzet of per ongeluk, je laat de hele wereld met grotendeels valse beelden zien hoe dodelijk het virus is, en vervolgens verkoop je zelf de producten die worden gebruikt om precies dat virus te bestrijden. Dat is het business model dat China nu met veel handigheid hanteert. De wereld elite zwijgt hier vervolgens over omdat ze de producten nodig hebben om zelf de nodige winst binnen te halen, en de Nieuwe Wereldorde voor te bereiden. Kan niet fout gaan, of toch? Het antwoord hierop zullen de meeste lezers, die de praktijk van vandaag kennen, intussen zelf wel kunnen geven.

Tot slot nog even terug naar de zogenaamde versoepelingen. Toen er over deze zaak in de Tweede Kamer werd gesproken riepen de PvdA en GroenLinks op om de versoepelingen te schrappen en de maatregelen te handhaven, inclusief de spertijd. Dat roept weer een nieuwe vraag op. Waarom vinden sociaal democraten, want dat zijn beiden partijen, het toch zo prachtig om dingen te verbieden, zaken op te leggen, te verplichten en boetes uit te schrijven? Was deze stroming niet ooit in het leven geroepen om de wereld en de mensheid vrij te maken? Had men niet als doel om alle kettingen te breken? Waarschijnlijk was dit valse voorlichting, want als het om kettingen en boeien gaat staan de sociaal democraten altijd voor aan.

Lees ook:  Ga je nog steeds naar de supermarkt? Nu nieuwe virusvarianten zich verspreiden, is het waarschijnlijk tijd om te stoppen.

We hoeven niet meer te zeggen dat de Corona dictatuur nu regeert, want dat kan iedereen zien die niet de andere kant opkijkt. Ook worden steeds meer van de maatregelen in wetten vastgelegd. Over tijdelijk wordt al niet meer gesproken. Kijk naar de zogenaamde spoedwet en de avondklokwet. Kijk ook naar de nieuwe wetten in Duitsland, die de burgers van het laatste beetje vrijheid beroven. De globalisten trekken de teugels aan. Als wij die teugels willen kappen, moeten we nu beginnen met het scherpen van de bijl. Niemand zal ons hierbij helpen, noch van binnen, noch van buiten. We zullen het gewoon zelf moeten doen. Eigenlijk net als altijd.Comments

comments