Europese plannen voor ‘vaccinpaspoorten’ waren twintig maanden vóór de pandemie van kracht. Toeval?

Europese plannen voor ‘vaccinpaspoorten’ waren twintig maanden vóór de pandemie van kracht. Toeval?

29 april 2021 0 Door Indignatie redactie

Nu de wereld te horen krijgt dat zogenaamde ‘vaccinpaspoorten’ nodig zullen zijn voor alle internationale reizen in de toekomst, en in veel landen zelfs om winkels, restaurants, bars, sportscholen, hotels, theaters, concerten en sportevenementen te betreden, is de indruk dat we wordt vermeld dat de maatregel een direct gevolg is van de coronaviruspandemie.

In Europa, dat 8 van de 10 grootste farmaceutische exporterende landen herbergt  , begon de planning voor vaccinpaspoorten ten minste 20 maanden vóór het uitbreken van de COVID-19-uitbraak.

Blijkbaar bood de pandemie de Europese politici gemakshalve het ‘excuus’ dat ze nodig hadden om het idee te introduceren.

De ‘Europese Commissie’ – het uitvoerend orgaan van Europa – publiceerde op 26 april 2018 voor het eerst een voorstel voor vaccinpaspoorten. Diep begraven in een document over ‘ Versterkte samenwerking tegen door vaccinatie te voorkomen ziekten ‘, werd het voorstel in wezen genegeerd door de reguliere media.

Een  roadmapdocument dat begin 2019 werd gepubliceerd, bevatte  vervolgens specifieke plannen voor de implementatie van het voorstel van de Europese Commissie.

De primaire actie die in de routekaart werd opgesomd, was “de haalbaarheid onderzoeken van de ontwikkeling van een gemeenschappelijke vaccinatiekaart / paspoort” voor Europese burgers die “compatibel is met elektronische immunisatie-informatiesystemen en erkend is voor grensoverschrijdend gebruik”.

Het plan was bedoeld om tegen 2022 in Europa een wetsvoorstel uit te brengen.

Interessant is dat de roadmap verschillende termen gebruikt die, hoewel relatief ongebruikelijk in de meeste landen voorafgaand aan de pandemie, sindsdien dagelijks in de reguliere media zijn beluisterd.

Misschien wel de meest opvallende hiervan is ‘aarzeling om te vaccineren’.

Het ondersteunen van Europese landen bij het “tegengaan van terughoudendheid in vaccins” wordt in het document genoemd als een van de belangrijkste actiepunten.

In de roadmap wordt ook verwezen naar de mogelijkheid van pandemieën en “onverwachte uitbraken”.

Het is opmerkelijk dat er specifiek wordt verwezen naar de ondersteuning van de goedkeuring van “innovatieve vaccins, ook voor opkomende gezondheidsbedreigingen”.

De routekaart stelt dat de “vaccinproductie-industrie” een “sleutelrol” speelt bij het verwezenlijken van de in het document beschreven doelstellingen, en noemt “verbetering van de productiecapaciteit in de EU” en het aanleggen van vaccins als verdere actiepunten die in overweging moeten worden genomen.

Om “bestaande partnerschappen” en “samenwerking met internationale actoren en initiatieven” te versterken, verwijst de routekaart ook naar een wereldwijde vaccinatietop die plaatsvond in september 2019.

Een nauwkeurig onderzoek van de aanwezigen en het onderwerp van deze bijeenkomst is onthullend.

De wereldwijde vaccinatietop van 2019

Niet gemeld door de meeste reguliere media , werd op 12 september 2019 een ‘ Global Vaccination Summit ‘ georganiseerd in Brussel, België.

De bijeenkomst werd georganiseerd door de Europese Commissie in samenwerking met de Wereldgezondheidsorganisatie en vond plaats slechts drie maanden voordat de uitbraak van het coronavirus begon.

Veelbetekenend was dit ook slechts 36 dagen vóór de nu beruchte  simulatieoefening van de uitbraak van coronavirus , ondersteund door de Bill & Melinda Gates Foundation, het World Economic Forum en de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, die plaatsvond op 18 oktober 2019.

De deelnemers aan de vaccinatietop waren alleen op uitnodiging beschikbaar en omvatten politieke leiders, hooggeplaatste vertegenwoordigers van de Verenigde Naties en andere internationale organisaties, ministeries van volksgezondheid, vooraanstaande academici, wetenschappers en gezondheidswerkers, de particuliere sector en niet-gouvernementele organisaties.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Brexit is zelf een zelfmoordaanslag op het VK

De top was gestructureerd rond drie ronde tafels met de titel ‘In Vaccines We Trust’, ‘The Magic Of Science’ en ‘Vaccines Protecting Everyone, Everywhere’.

Opmerkelijke panelleden voor deze ronde tafels waren onder meer Nanette Cocero, Global President van Pfizer Vaccines; Dr. Seth Berkley, CEO van GAVI, de Global Vaccine Alliance – een organisatie die enorme bedragen heeft ontvangen van de Bill & Melinda Gates Foundation; en Joe Cerrell, algemeen directeur van de Bill & Melinda Gates Foundation voor wereldwijd beleid en belangenbehartiging.

Pandemische planning was duidelijk aanwezig tijdens deze topbijeenkomst. Belangrijke documenten verspreid onder de deelnemers waren verslagen over de ‘ draaiboek voor een influenzapandemie planning ‘, ‘ A influenzapandemie oefening voor de Europese Unie ‘, ‘ Aviaire Influenza en Influenza Pandemic Preparedness Planning ‘, ‘ Pandemic influenzapandemie planning ‘, ‘ Towards toereikendheid van Pandemische griepvaccins in de EU ‘, en’ Een “publiek-privaat partnerschap” voor Europese pandemische griepvaccins ‘.

In al deze documenten wordt herhaaldelijk het doel van het versterken van de samenwerking met de farmaceutische industrie benadrukt, evenals de boodschap dat een wereldwijde pandemie nu onvermijdelijk was.

Vaccinpaspoorten: wie heeft er echt baat bij?

Wie heeft er echt baat bij vaccinpaspoorten? Zeker geen gewone mensen, voor wie het delen van hun gezondheidsdossier en andere persoonlijke gegevens binnenkort verplicht zou kunnen worden alleen voor deelname aan de samenleving.

In plaats daarvan zal de multinationale farmaceutische industrie de belangrijkste begunstigde zijn. Nu de  wereldwijde verkoop van geneesmiddelen en vaccins  dit jaar al naar verwachting 1,5 biljoen dollar zal bedragen, kwijlen farmaceutische bedrijven en hun investeerders bij het vooruitzicht dat vaccinpaspoorten wereldwijd verplicht worden.

De  totale markt voor COVID-19-vaccins  zal naar verwachting $ 100 miljard aan omzet en $ 40 miljard aan winst na belastingen waard zijn.

Jaarlijkse vaccinaties tegen mutaties van het coronavirus kunnen dit aantal nog verder doen stijgen.

Tenzij we ons verzetten tegen vaccinpaspoorten en in plaats daarvan ‘ stemmen voor de rede ‘, kunnen medicijn- en vaccinproducenten de wereld dwingen tot langdurige economische en politieke afhankelijkheid.

Ons dringende doel moet daarom zijn om de hebzuchtige farmaceutische ‘ handel met ziekten ‘ te vervangen door een gezondheidszorgsysteem dat gebaseerd is op echt  preventieve benaderingen .

Het is gewoon ondenkbaar om het alternatief hiervoor van de farmaceutische industrie te aanvaarden.

 

Lees ook:  Revolutie uit het midden

***

Opmerking voor lezers: stuur dit artikel door naar uw e-maillijsten. Crosspost op uw blogsite, internetforums. enz.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op Dr. Rath Health Foundation .

Uitvoerend directeur van de Dr. Rath Health Foundation en een van de coauteurs van ons explosieve boek, ” The Nazi Roots of the ‘Brussels EU’ ”  , Paul is ook onze expert op het gebied van de Codex Alimentarius Commissie en heeft ooggetuigenervaring gehad, als officieel waarnemer-afgevaardigde, tijdens zijn vergaderingen.Comments

comments