Trump is van plan ‘Make America Great Again, AGAIN!’

Trump is van plan ‘Make America Great Again, AGAIN!’

30 april 2021 0 Door Indignatie redactie

Trump zal zijn razend populaire MAGA-bijeenkomsten in mei hervatten en is van plan om aan te kondigen of hij zich na de tussentijdse verkiezingen van 2022 opnieuw kandidaat zal stellen voor president.

De 45e Make America Great Again-rally’s van de president zullen volgende week al worden hervat, waarbij degenen die dicht bij president Donald Trump staan ​​de media vertellen dat hij het campagnespoor zal volgen namens kandidaten die hij al in mei van dit jaar heeft onderschreven.

Voormalig president Donald Trump is van plan zijn beroemde “Make America Great Again” politieke bijeenkomsten terug te brengen, een bron die bekend is met de discussies die aan Breitbart News zijn bevestigd.

Sinds 2015 stellen Trump’s recordbrekende politieke bijeenkomsten zijn aanhangers in staat hun enthousiasme te uiten voor zijn politieke agenda en zijn bereidheid om politiek incorrect te zijn.

De voormalige president zal naar verwachting naar voren komen als een brandpunt van oppositie tegen de radicaal-linkse agenda van president Joe Biden, en tegen leden van het Republikeinse establishment die na de verkiezingen van 2020 probeerden afstand te nemen van zijn politieke merk.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDe bijeenkomsten zullen Trump een politiek platform geven, ook al heeft hij geen plannen aangekondigd om opnieuw president te worden in 2024. “Ik kijk er heel serieus naar, verder dan serieus”, zei Trump over 2024 in een recent interview. “Juridisch gezien wil ik er nog niet echt over praten.”

Lees ook:  Het laatste argument van Trump is tegen een nep Joe Biden

Tijdens een podcast interview met Dan Bongino op woensdag, Trump bevestigd dat hij een andere politieke bijeenkomst zou doen in de toekomst. ‘We zullen er binnenkort een doen,’ zei hij. “Ze houden van de bijeenkomsten.”Comments

comments