De heersers rechtvaardigen de lockdowns met misleidende cijfers door gezonde mensen als besmettelijk te classificeren

De heersers rechtvaardigen de lockdowns met misleidende cijfers door gezonde mensen als besmettelijk te classificeren


“Elke persoon met een positieve PCR-test is besmettelijk (besmettelijk).”

Dit is een hoax. “De PCR-test detecteert SARS-CoV-2-gensegmenten; het zegt niets over de vraag of het een infectieus virus is of een virusresidu na infectie ”, zegt prof. René Gottschalk, hoofd van de gezondheidsafdeling van Frankfurt / Main (1).

De groep experts rond prof. Matthias Schrappe stelt ook: “Een relevant deel van de mensen met een positieve PCR-uitslag is niet besmettelijk” (2).

“Dit heeft voornamelijk invloed op de tweede week van de infectie nadat de symptomen zijn verdwenen” (3).

Wanneer virussen het lichaam binnendringen, vallen ze hen aan. Als dit lukt, is er geen infectie meer. PCR-tests laten echter ook positieve resultaten zien voor virusresten na een infectie. In dit geval is er geen (huidige) infectie. Een infectie veronderstelt dat virussen zich kunnen vermenigvuldigen. Als ze zich kunnen vermenigvuldigen, is de viral load bepalend voor de vraag of iemand besmettelijk is. De viral load is de doorslaggevende factor of iemand besmettelijk is. Het kan worden bepaald met de PCR-test. Volgens de heersende mening detecteert de PCR-test (polymerasekettingreactie) genfragmenten van het SARS-CoV-2-virus (virus-RNA).

Omdat de monsters uit neus en keel te klein zijn om het virus te detecteren, wordt het afgenomen virus-RNA gedupliceerd. De zogenaamde Ct-waarde (cycle drempel) geeft aan hoeveel cycli, d.w.z. duplicaties, nodig zijn voordat het virusgenoom wordt ontdekt. Volgens Christian Drosten zouden een miljoen exemplaren per uitstrijkje de detectielimiet kunnen zijn. Afhankelijk van het laboratorium komt dit overeen met een Ct-waarde van 27, 28 of 30.

Hoe vaker de detectie moet worden herhaald, hoe lager de viral load. Vanaf een Ct-waarde van 30 kan het Robert Koch Institute niet langer een viral load detecteren die voldoende is om besmettelijk te zijn (4). Veel laboratoria melden echter positieve gevallen met Ct-waarden boven de 30 en stoppen de analyse pas na 37 of 40 cycli. Alleen als het virus niet detecteerbaar is, is de test negatief.

De laboratoria bepalen zelf tot welke grens een test positief is. U hoeft de Ct-waarden van de positieve tests niet door te geven aan de gezondheidsautoriteiten.

In een onderzoek van NDR , WDR en SZ leverden slechts drie kantoren cijfers: 20 tot 60 procent van degenen die positief testten, had een Ct-waarde van meer dan 30. Ze konden waarschijnlijk niemand infecteren, maar werden toch in quarantaine geplaatst (5) .

“We konden (…) lang geleden weten wie besmettelijk is en hoe sterk”, zegt Jürgen Windeler, hoofd van het Instituut voor kwaliteit en efficiëntie in de gezondheidszorg (6). Maar “wij” – wie is dat? – ik wil het natuurlijk niet weten.

Al in september 2020 adviseerde prof. Drosten de gezondheidsautoriteiten om de besmettelijkheid van testpositieven te controleren en hiervoor de Ct-waarden te gebruiken. Dat zou veel mensen uit hun isolement halen en hun families en vrienden uit quarantaine. De kantoren zouden worden ontlast, aangezien contacten van niet-besmettelijke personen niet zouden moeten worden opgevolgd (7). Drosten’s hints werden genegeerd.

Daarnaast:

“De besmettelijke periode begint twee dagen vóór het begin van de symptomen en eindigt, realistisch gezien, vier of vijf dagen na het begin van de symptomen. Dit betekent dat de dag waarop de bevindingen worden overgedragen meestal de laatste of voorlaatste dag is waarop men nog besmettelijk zou zijn. En ook daar is de viral load vrij laag. En onder deze premisse is het bijna zinloos om tegen deze persoon te zeggen: ‘Blijf 14 dagen thuis’. Het is bijna niet meer besmettelijk ” (8).

Volgens een metastudie van de Universiteit van Oxford melden zes van de acht onderzoeken dat virusfragmenten langer dan 14 dagen detecteerbaar waren, hoewel het infectiepotentieel na acht dagen al merkbaar was afgenomen (9).

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) stelde in een informatienota van 20 januari 2021 dat als er een positieve PCR-test aanwezig is, maar geen of slechts zwakke klinische symptomen, een grondige controle moet worden uitgevoerd om te bepalen of de patiënt besmettelijk is (10 ). Een positieve test alleen is dus geen bewijs van besmettelijkheid.

De WHO had in juni 2020 al verklaard dat transmissies door asymptomatische personen zeer zeldzaam waren.

Een Chinese studie gepubliceerd in november 2020 met 10 miljoen deelnemers vond:

“Er was geen bewijs dat de geïdentificeerde asymptomatische positieve gevallen besmettelijk waren” (11).

Het volledig negeren van de besmettelijkheid heeft ernstige gevolgen die SARS-CoV-2 in een nachtmerrie kunnen veranderen.

Vele honderdduizenden in quarantaine zonder risico op infectie

Olfert Landt is de eigenaar van TIB Molbiol, dat de PCR-tests heeft ontwikkeld en miljoenen PCR-tests produceert. Hij schat dat de helft van al degenen die positief testen, niet besmettelijk zijn. Om gevaarlijk te zijn voor derden, moet u “100 keer meer viral load dragen dan de detectielimiet van de tests”.

Landt adviseerde de gezondheidsautoriteiten om de testresultaten te publiceren met een beoordeling van de besmettelijkheid, quarantaine te vermijden als de virale lading laag is en alleen een vermindering van het aantal contacten op te leggen. “Helaas durf je dat niet in het openbaar te doen”, zegt hij en hij zou graag zien dat het Robert Koch Institute in dit opzicht “meer moed” heeft (12).

Waarom heb je moed nodig voor de waarheid? De RKI heeft het niet.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registreren“Volgens het RKI mogen patiënten met milde symptomen of patiënten zonder symptomen ook bij hoge Ct-waarden niet ‘de-geïsoleerd’ worden. Als rechtvaardiging wijst de RKI erop dat Ct-waarden kunnen variëren afhankelijk van de bemonsterings- en testmethode ” (13).

Volgens § 28 van de Infection Protection Act (IfSG) kunnen zelfs degenen die ervan worden verdacht besmet te zijn, in quarantaine worden geplaatst. “Een persoon die ervan wordt verdacht besmet te zijn, is iemand waarvan kan worden aangenomen dat hij ziekteverwekkers heeft ingenomen zonder ziek te zijn, ervan wordt verdacht ziek te zijn of deze te hebben geëlimineerd” (Paragraaf 2 Nummer 7 IfSG). Niet-besmettelijke mensen worden bewust in quarantaine geplaatst.

Op 15 maart 2021 waren er 2,575 miljoen gevallen van positieve tests opgetreden sinds het begin van de pandemie; de helft van hen kon niet besmettelijk zijn geweest. Ongeveer 1,3 miljoen mensen hadden zonder enig punt in quarantaine of huiselijk isolement kunnen worden gebracht. Om infectieketens te doorbreken, volgen de gezondheidsautoriteiten ook contactpersonen voor testpositieven. Voor elke testpositieve persoon kunnen er gemiddeld vijf nauwe contactpersonen zijn (14). Miljoenen meer mensen hadden in quarantaine kunnen worden geplaatst, ook al konden ze niemand infecteren.

Federale en deelstaatregeringen vergroten de angst voor infectie met behulp van honderdduizenden tests die geen risico op infectie aantonen. Ook hier wordt het gevaar van het virus overdreven, aldus de schoktherapie van het ministerie van Binnenlandse Zaken.

De incidentie en R-waarden gaan uit van de infectiviteit van alle testpositieven.

De positieve testen, “nieuwe besmettingen” genoemd, vormen de basis van de 7-daagse incidentie waarden per 100.000 inwoners (zie 3.3). Deze waarde is bedoeld om de dreiging aan te geven, d.w.z. het risico op infectie door het virus. De ernst van de lockdown-maatregelen is afhankelijk van de hoogte van de 7-dagenwaarde.

Niet-besmettelijke mensen proberen contact van iedereen te voorkomen om infectie te voorkomen. Wat is het punt? Het verhoogt in ieder geval de angst. Als een dergelijke waarde alleen zou zijn gebaseerd op het aantal testpositieven dat anderen zouden kunnen infecteren, zou deze mogelijk kunnen worden gehalveerd, d.w.z. tot onder de 50 medio maart.

De reproductiewaarde, de R-waarde, is ook gebaseerd op de valse aanname dat elke positieve test andere mensen zou kunnen infecteren (zie 3.8).

Als de helft van degenen die positief testten niet besmettelijk is, zou een R-waarde van 1 niet langer betekenen dat 100 mensen 100 mensen meer kunnen besmetten. Je kon maar 50 mensen besmetten. Een R-waarde van 2 wordt teruggebracht tot een van 1, een van 1 tot 0,5. Het wekt verbazing hoe infecties zich kunnen voortplanten waarvan de virale lading daarvoor onvoldoende is. De wetenschap speelt in ieder geval geen enkele rol.

Het negeren van echte besmettelijkheid is de basis van harde lockdowns. Vergrendelingen voorkomen miljoenen contacten waarvan geen risico op infectie bestaat. Het sociale leven wordt grotendeels stilgelegd onder valse omstandigheden. De beschreven feiten zijn volledig bekend bij de heersers en hun experts. Ze gebruiken de resulterende buitensporige angst om zichzelf af te schilderen als redders van rampen en om lockdowns te rechtvaardigen.


Bronnen en opmerkingen:

(1) www.laekh.de/heftarchiv/ausgabe/artikel/2020/oktober-2020/die-covid-19-pandemie-in-frankfurt-am-main-was-sagen-die-daten
(2) Scriptiepaper 2.0 , Hoofdstuk 2.1.2; https://www.bmcev.de/wp-content/uploads/thesenpapier2_corona_200503_endfass.pdf
(3) https://www.bundestag.de/resource/blob/790740/6b29a70b28ff5519ebb3fa7275f15bc8/19_14rappe_197-11-19-_ESV-SIDch .pdf
(4) www.doccheck.com/de/detail/articles/29845-coronatest-die-krux-mit-dem-ct-wert
(5) Irene Habich https://www.rnd.de/gesundheit/ corona -test-positief-maar-niet-besmettelijk-wat-doet-de-ct-waarde-T24MONDJMNHSDGF5HNQYGVL2LU.html vanaf 9 december 2020.
(6)https://www.zeit.de/2020/50/juergen-windeler-coronavirus-test-pcr-iqwig-gesundheitsforschung/komplettansicht?print vanaf 3 december 2020.
(7) https://www.tagesschau.de/ researchativ / ndr-wdr / Gesundheitsaemter-corona-tests-101.html vanaf 6 september 2020.
(8) Drosten Coronavirus-update, aflevering 54, 1 september 2020, https://www.ndr.de/nachrichten/info/ 54 – Een aanbeveling voor de herfst, audio739306.html
(9) https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciaa1764/6018217
(10) www.who.int/news / item / 20-01-2021-who-information-notice-for-ivd-users-2020-05
(11) https://doi.org/10.1038/s41467-020-19802-w van 20 november 2020.
(12 )https://2020news.de/drosten-partner-landt-viele-infierter-nicht-infektioes/ van 23 december 2020.
(13) Melanie Weiner, https://www.t-online.de/gesundheit/krankheiten- symptomen / id_88904670 / corona-test-was-verraet-der-ct-Wert-ueber-die-contagion-risk-.html vanaf 13 november 2020.
(14) www.tagesschau.de/investigativ/ndr-wdr/gesundheitsaemter -kontaktdienstleistungen -101.htmlComments

comments

Lees ook:  Een week geleden Er waren 547 gevallen van Coronavirus in China. Nu zijn er 7.711.