Het spel van de machtigen

Het spel van de machtigen


In het grote virusmonopolie zijn de “elites” regelmakers, spelmeesters en medespelers tegelijk.

De regels van het spel

De regels van het spel zijn ook vrij eenvoudig: alles, echt alles, mag! In het bijzonder zijn de spelers niet gebonden aan regels of wetten!

De machtigen kunnen dit naar believen opheffen, ze kunnen diplomatieke onschendbaarheid verlenen en zichzelf bevrijden van vermoeiende belastingbetalingen. Van hun kant overladen de rijken de machtigen met “geschenken van liefde”: dit kunnen partijdonaties, villa’s, bankrekeningen in Liechtenstein en nog veel meer zijn. En nee, dit is geen corruptie!

Dus macht leidt tot rijkdom, rijkdom tot macht – en meer en meer macht en rijkdom. Zo heel simpel, het hele ding.

Er is echter een addertje onder het gras: het is algemeen bekend dat er niet alleen winnaars kunnen zijn, maar ook iemand moet de rekening betalen. En dat wordt ook eenvoudig beantwoord: het zijn gewoon de mensen – bekend van “Wij zijn de mensen”. Dit volk is de zogenaamde tegenstander, van wie zowel macht als geld moet worden weggenomen.

De “Pro” -versie van het spel biedt een speciale attractie, waarbij de mensen niets van hun eigen verlies mogen merken! En de “expert” -versie, waarin de mensen iets opmerken, maar de boosdoeners in hun eigen gelederen zoeken! Ik kan je vertellen dat dit een absoluut festival is voor de rijken en machtigen!

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten, misschien zelfs meespelen? Laten we eens kijken welke speler je zou kunnen zijn. We kijken nu naar de Duitse versie van het spel.

De spelers in Duitsland

Misschien denkt u er nu aan dat in Duitsland alle macht van de mensen komt, zodat de mensen een van de machtigen zouden moeten zijn? Nee, dat is nepnieuws – alle stroom in Duitsland komt van Merkel.

In de veel te vele jaren als bondskanselier zijn alle Duitsers óf lieve kleine Merkels geworden, óf extreem slechte zijdenkers. En dat geldt op alle gebieden, bijvoorbeeld politiek, wetenschap, media, justitie en meer. Merkel of de door haar aangewezen sub-markers zijn overal betrokken bij de selectie van sub-sub-markers en sub-sub …….. sub-markers.

Maakt u deel uit van het Merkel-team? Dan hoef je alleen maar in te schatten op welk lager niveau je je bevindt – en je kunt meespelen.

Als u niet een van hen bent, is er nog steeds de mogelijkheid om via uw vermogen aan het spel deel te nemen. In dit geval wil ik verder geen vragen stellen, want je wilt zeker anoniem blijven!

En zo kennen we nu alle spelers in Duitsland: Reich of Merkel en hun team – tegen de mensen.

Popcorn en het gordijn omhoog!

De spelers in de wereld

Laten we, voordat we de kaarten delen, even buiten de doos kijken: zoals je weet, wordt Corona niet alleen in Duitsland gespeeld. En je zult niet al te verrast zijn om vergelijkbare spelers in andere staten te vinden. De regels zijn natuurlijk overal hetzelfde, ook al wordt het af en toe een beetje moeilijk.

Er is dus eigenlijk nog steeds politieke oppositie in sommige staten – weet je nog wat dat zou kunnen zijn? Er zijn ook staten waarin de rechterlijke macht niet volledig deel uitmaakt van het team. En ook al lijkt het voor ons Duitsers bijna onmogelijk, er zijn nog steeds staten met onafhankelijke media.

Maar laten we de verschillen buiten beschouwing laten, laten we eens kijken naar een andere speler die zijn vingers in het spel over de hele wereld heeft: Bill Gates – dat is de man achter “Give Gaids geen kans”.

Dit betekent dat ten minste één speler wordt genoemd in de categorie “Rijkdom”. Hij is soms de rijkste, soms de derde rijkste persoon op aarde. Dus je zou denken dat hij er genoeg van heeft en op vakantie kan gaan. Verre van dat, hij is bijna verslaafd aan het coronaspel.

Het verloop van het spel

Nu kunnen we eindelijk in detail kijken hoe het spel werkt, hoe de rijken nog rijker worden en de machtigen nog krachtiger. En nu we de personages al kennen, laten we de mogelijke bewegingen leren. Boter voor de vis:

De stap om mensen dom te maken

Speler: Merkel, Merkelchen: massamedia – tegen de mensen

Zoals bij elk spel is het goed om de regels te kennen – en meestal een nadeel om ze niet te kennen. Het ligt dus voor de hand om de mensen niet echt te informeren.

Onze massamedia spelen een belangrijke rol in deze domheid van de mensen – allemaal kleine Merkelchen, die schrijven en aankondigen wat er bij Merkel’s bewegingen past.

En zoals we weten, worden leugens waarheid als je ze vaak genoeg hoort. En aangezien alle massamedia niets meer zijn dan Merkelchen, horen we de leugens vaak genoeg om ze te geloven.

U kunt nog een laatste keer bezwaar maken dat dergelijke shit niet eerlijk is. Maar laat me je er nogmaals aan herinneren dat dit spel geen regels heeft.

Intimidatie

Speler: Merkel, Merkelchen: massamedia, instituten – tegen de mensen.

Het vervlakken van de mensen is als het ware een basiszet; intimidatie gaat nog een klein stapje verder. Daarom heeft Merkel hier ook andere helpers nodig, bijvoorbeeld bekende professoren, wetenschappelijke instituten, etc.

En een bepaald soort waarschuwing of zelfs dreiging is nodig – omdat de mensen anders gewoon niet meer luisteren.

Hoe zit het met een “killer-virus” dat zijn meedogenloze moord gelukkig ver weg jaagt? Dus daar begin je erover na te denken, je zelfs zorgen te maken – en misschien nog een keer de massamedia te bekijken – bingo! – volgens de huidige informatie.

De spelers zijn er bijna. Laat het moordenaarvirus nu langzaam dichterbij komen – en verspreid de mantra “Alles onder controle”. Dan is deze beurt met succes afgerond.

Paniekbeweging

Speler: Merkel, Merkelchen: massamedia, instituten – tegen de mensen.

De spelers zijn langzaam opgewarmd en willen graag wat verder gaan. Alles gaat in ieder geval heel goed, de mensen functioneren zoals het hoort, de Merkel-media geven als het ware perfecte informatie. Laten we nog een stap verder gaan!

Het “killer-virus” verspreidt zich nu tegen alle verwachtingen in en tegen alle eerdere claims in Duitsland – oh mijn God, wie had kunnen denken dat een virus zich daadwerkelijk zou verspreiden? De helft van de media is gevuld met dode, geïnfecteerde, false positives, true positives – alles is zorgvuldig onderzocht en geteld door Merkel-instituten. Wie kan daaraan twijfelen?

Zogenaamde professoren geven interviews – zoals filmsterren ooit deden – en vertellen ons wat er nu moet gebeuren. Merkel kijkt bezorgd, iedereen kijkt bezorgd – dus de situatie is echt ernstig. Wat en wie kan ons überhaupt redden?

De Merkel-media geven ons het antwoord: Merkel!

Draai volledige controle

Speler: Merkel, Merkelchen: media, instituten, rechtbanken, politie – tegen het volk

Nu wordt het echt heel interessant: Merkel wil de mensen beheersen – en zo een beetje meer macht realiseren. De mensen zelf zijn in paniekmodus, dus ze laten bijna alles mee! Laten we het uitproberen:

Avondklok – werkt! Afstand tot vrienden en familie – werkt! Maskerdwang – werkt! Reisverboden – werkt! Quarantaine – werkt! Welke martelmethode Merkel ook bedenkt, het werkt als een uurwerk.

En de weinige Hansels die zich tegen de ene of de andere orde verdedigen, krijgen bezoek van de “politie”. Hun verantwoordelijkheidsgebied is veranderd van misdaadbestrijding naar het monitoren van verjaardagsfeestjes van kinderen. Bovendien moeten parkbanken nu worden bewaakt, eenzame mensen die naar een rivier kijken moeten worden verdreven – de “politie” heeft de handen vol aan de nieuwe uitdagingen die het coronaspel met zich meebrengt.

Mocht iemand zo naïef zijn en eventuele administratieve sancties op basis van gezond menselijk gedrag aanvechten, dan zal dit door de Merkeliaanse “rechterlijke macht” worden afgewezen.

Maar dat moet alles zijn om de paniek open te houden. Stel je voor dat je vrienden ontmoet, geniet van het leven en tijdens gesprekken merkt dat er geen reden tot paniek is! Of je bezoekt je oma en ontdekt dat je haar niet hebt vermoord! Of je laat kinderen spelen zonder dat ze zichzelf of anderen besmetten – dan zou je kunnen piekeren!

Dus deze weliswaar complexe beweging van volledige controle wordt gebruikt om de paniek gaande te houden – en niets anders?

Er is natuurlijk nog een reden: je komt er zelf achter als je het tweede onderdeel van het spel onthoudt: het gaat om geld, veel geld en nog meer geld!

Gouden ezel zet 1

Speler: Merkel, Merkelchen: Spahn, Pharma – tegen de mensen.

Maar nu willen we eindelijk wat geld verdienen! De koers is gezet, de mensen min of meer arbeidsongeschikt – ze kunnen nu worden gemolken.

De spelers beginnen met kleine bedragen zodat men zelfs nu niet verdacht wordt (“Pro” -versie). Zo’n virustest is niet duur – hoewel het voor niets duur is – je kunt het betalen. En je wilt het betalen, want anders kun je niet op vakantie of zo.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Er bestaat niet zoiets als een "populist"

Maar onderschat de inkomsten uit de tests niet: enerzijds worden er wereldwijd steeds meer tests uitgevoerd – en binnenkort staat er voor elke kauwgommachine een testmachine. Geen strandbezoek zonder test, geen ligstoel zonder test, geen kus meer zonder dubbele test …

En je zult je gedachten zeker heroverwegen als je binnenkort ergens op dagelijkse basis wordt getest.

Overigens hebben we het tot nu toe maar over één virus. Kunt u zich voorstellen dat de testfabrikanten binnenkort ook tests gaan aanbieden voor andere virussen en het hele gemuteerde spervuur? Een rilling liep over mijn ruggengraat.

Gouden ezel zet 2

Spelers: Gates, WHO , Merkel, Merkelchen: Spahn, Bigpharma – tegen de mensen

En nu is het zaak – en de baas speelt zelf graag mee! Het gaat gewoon om vaccinatie – en Gates heeft een paar dollar geïnvesteerd in alle vaccinatiemultinationals, die zich natuurlijk moeten vermenigvuldigen.

Om deze zet te laten werken, moeten de spelers heel nauw samenwerken – als je dat werken mag noemen. Ik zou je willen vragen om gewoon naar het duo “Gates” “Merkel” te zoeken met een ongecensureerde zoekmachine – DuckDuckGo . Het is verrassend dat de twee niet getrouwd zijn.

Je zult zien dat Merkel zojuist vijf miljard heeft opgehaald voor Gates! Hartz IV-kinderen krijgen 10 cent meer per maand, wat in de loop van de jaren oploopt, toch?

Nu zoek je misschien naar “Gates” “WHO”. Je ziet meteen dat Gates de echte baas is van de WHO. En nu kunnen we de “vaccinatie” -beweging volledig beschrijven:

In 2008 ging Gates met pensioen om zijn rol als weldoener uit te breiden. Door middel van een paar miljoen heeft hij invloed verworven in de WHO , die – toevallig? – Slechts een jaar later werd de technische definitie van een “pandemie” zo afgezwakt dat tegenwoordig elke hooikoorts een pandemie is.

Meteen daarna probeerden ze het “varkensgriepspel”, dat echter door onvoldoende voorbereiding niet rendabel was. Maar je leerde ervan en bereidde je zorgvuldig voor op het coronaspel.

In 2020 was het zover: eindelijk vond er een pandemie plaats! En ten slotte was Merkel in staat om “pandemie” te roepen en dienovereenkomstig mee te spelen – zie hierboven. Alles werd uitgevoerd zoals gepland en dienovereenkomstig georganiseerd – en nu regent het euro’s, dollars, ponden uit de lucht.

De mensen, die nog steeds in paniek zijn, worden met directe en indirecte bedreigingen naar de injectiespuiten geduwd. Uurrapporten van succes in de Merkel “media” die geen ruimte meer hebben voor negatieve berichten.

Overal sterven mensen als vliegen door vaccinaties – maar zoals ik al zei, er zijn geen regels. Een paar lijken die sowieso binnenkort zouden zijn gestorven, kunnen dit prachtige spel niet verstoren. Alleen wij kunnen dat doen – daarover later meer.

Gouden ezel oneindige beweging

Spelers: Gates, WHO, Merkel, Merkelchen: Spahn, Bigpharma – tegen de mensen.

Voordat we verder spelen, een korte opmerking: merkt u dat onze gezondheid nu wordt bepaald door politici en de farmaceutische industrie? Politici, waaronder de vdLeyen (Satirespaß), die overal buitengewoon succesvol zijn, beslissen over het vaccin dat wordt ingespoten – zonder onze huisarts te raadplegen.

En merkt u dat massale vaccinaties worden uitgevoerd zonder voorafgaande juridisch effectieve informatie door mensen die ons noch ons mogelijke ziektebeeld kennen?

En zult u merken dat toekomstige massale vaccinaties tegen alle virussen en hun mutanten niet langer door doktoren zullen worden uitgevoerd, maar door robots?

En dit alles met vaccins die bijna niet voldoende zijn getest, zonder kennis van effecten, bijwerkingen, directe of vervolgschade?

Dat de impforgies misschien wel de grootste misdaad tegen de mensheid zijn?

Oké, de spelers willen blijven spelen – dus terug naar het onderwerp. Zoals Gates al aankondigde in een mooie talkshow, zouden er drie vaccinaties moeten worden gegeven in plaats van twee – 50 procent meer winst. En er lijkt al besloten te zijn dat er minstens een paar duizend golven zullen zijn – tot het volgende virus.

We gaan dus als het ware de vaccinatieleeftijd in – waarin de geneesmiddelen bepalen wanneer, waarmee, waartegen en hoe vaak we moeten worden gevaccineerd.

Een paar vitamines zouden het ook doen, maar dat zou het spel echt verpesten.

Laten we eens kijken naar een paar speciale bewegingen, zodat ook jij een professional kunt worden!

Afscheid van cultuur

Speler: Merkel, Merkelchen: media – tegen de mensen
Een zeer korte zet die nodig is om de paniek in stand te houden. Stel je voor dat we zoals gewoonlijk naar de bioscoop, het theater, het museum enzovoort zouden kunnen gaan – en we zouden merken dat alles heel normaal verliep. Dan zou de paniek na een paar dagen voorbij zijn – en de mensen zouden beginnen te vragen.

En namens alle andere gezelligheid: deze moeten ook worden voorkomen om de zojuist genoemde redenen. De mensen mogen niet vrij communiceren, mogelijk kalmeren en vragen stellen.

Speel luchtige beloften

Speler: Merkel, Merkelchen: media, politie, justitie – tegen zelfstandigen, middenklasse.

De mensen zijn onder controle, maar hoe zit het met de freelancers, gekke artiesten of zelfs kleine bedrijven? Hoe slagen de spelers erin om ze zo volledig mogelijk te besturen? Heel eenvoudig: de winkel wordt gesloten!

In het algemeen zijn zelfstandigen, kunstenaars enzovoort niet zo gemakkelijk te controleren – sommigen leven van het feit dat ze niet worden gecontroleerd, dat ze vrij zijn. Nou, ze zijn niet allemaal gratis, op een paar uitzonderingen na. Er wordt hen gewoon beloofd hun verlies goed te maken of zoiets. Slechts een paar aanvragen, alles wordt onbureaucratisch afgehandeld – en je hebt de oh-zo-gratis op zak.

Natuurlijk betaal je het geld niet uit – dan zou de controle weg zijn – en het is echt een schurk die hoopte dat de spelers hun beloften zouden nakomen.

Wij gewone stervelingen weten dit van verkiezingsbeloften et cetera – wie vandaag nog een politicus vertrouwt, kan echt niet meer geholpen worden!

Verplaats herverdeling

Speler: Merkel, banken, rijk, Merkelchen: media – tegen de mensen

Je hebt het woord herverdeling zo nu en dan gehoord – laten we eens kijken. Het is overigens een mooi voorbeeld van hoe harmonieus onze samenleving is – de top 10 procent werkt beter als iedereen gewoon met elkaar speelt.

U kunt uit de media zien dat Duitsland alleen al ongeveer 1,5 biljoen euro uitgeeft aan reddingspakketten om mogelijke economische problemen te voorkomen.

Omdat je waarschijnlijk niet teveel kunt doen met 1,5 biljoen: dat komt overeen met ongeveer 18.000 euro per hoofd van de bevolking. Dat betekent: Merkel verdient gemiddeld 18.000 euro voor elke burger. Natuurlijk zie je niets, want het geld is jouw zaak? Juist – het gaat naar degenen die al in geld stikken.

Met dat deel van het herverdelingsspel is al getekend – we komen bij het tweede deel.

Iemand moet die 18.000 euro ook betalen – want Merkel heeft het geld niet uit eigen zak gehaald. Nou, wie is er nog over? Waarschijnlijk niet de rijken, ze zijn eraan gewend dat anderen ervoor betalen. Wie blijft U!

Op een gegeven moment zullen deze 1,5 biljoen op de een of andere manier moeten worden terugbetaald als we deze schuld niet uit liefdadigheid worden kwijtgescholden. En nu herinnert Merkel zich ons, de mensen: we zullen het terugbetalen, we moeten tenminste proberen het terug te betalen.

We hebben te maken met onverwachte belastingverhogingen, pensioenverlagingen, overal – na de verkiezingen. Je hoort de populaire mantra “span je riem aan”, die je al kent van het spel “bankredding”.

Samengevat: de rijken zijn 1,5 biljoen rijker, de mensen 1,5 biljoen armer – en dat heet herverdeling!

Het einde van het spel

Nou, het spel wordt al een paar eeuwen zo gespeeld, dus niets nieuws. Nieuw is echter dat we, afgezien van oorlogen, nu onze gezondheid op het spel moeten zetten om de winst aan macht en geld mogelijk te maken. Dit gaat naar mijn mening te ver.

De spelers zijn absoluut meedogenloos, ze lopen over lijken, zoals bijvoorbeeld elke dag in bejaardentehuizen en verpleeghuizen te zien is. Een gezond dieet is te duur voor deze zwaksten van de zwakken, die naar verluidt bijzonder de moeite waard zijn om te beschermen, maar dodelijke injecties passen in het budget.

De spelers geven ook niet om de schade die kinderen worden aangedaan. Ze geven ook niets om wanhopige mensen die hun baan en andere dingen hebben verloren!

Maar dit alles is in overeenstemming met de regels, dus we kunnen de spelers niet de schuld geven. Zelfs niet als het spel maar doorgaat en verder wordt ontwikkeld – bijvoorbeeld om ze allemaal te “chippen”.

Zullen de spelers van hun kant stoppen? Nu alles op rolletjes loopt? Nu Merkel haar eerbetoon zwaait met 1,5 biljoen euro? Waar alle “groten” in de rij staan ​​bij de kanselarij – houd afstand! – om een ​​klein stukje van de taart te krijgen? Nee, ze stoppen het spel niet alleen!

Wat we echter kunnen doen, is nadenken of we het spel kunnen blijven spelen – het is een beetje gek geworden met alle sterfgevallen door vaccins, vernietigde levens, getraumatiseerde kinderen enzovoort. Is er echt geen alternatief voor exponentieel? Ik denk het niet! Ik open! Uiterlijk vroeg in het voorjaar van 2022 …

Terloops genoemd

Corona heeft alle kans om de game van het jaar 2020, 2021, 2022 te worden … – je praat bijna nergens anders over! En niet alleen in ons landje!

Lees ook:  Pact met de duivel: Soros en de financiële oligarchie willen Groenen aan de macht helpen in Europa


Comments

comments