Corona-moeras: RKI-medewerkers (Duitse RIVM) verdienen miljoenen als mede-eigenaren van PCR-testbedrijf

Corona-moeras: RKI-medewerkers (Duitse RIVM) verdienen miljoenen als mede-eigenaren van PCR-testbedrijf


Welke houding journalisten misleidend marginaliseren als een ‘belangenconflict’ in de reguliere media is in werkelijkheid een tastbaar schandaal: een senior medewerker van het Robert Koch Institute (RKI), wiens informatie wordt gedicteerd door het coronabeleid, verdient miljoenen als partner in een bedrijf dat eigenaar is van de Helped PCR-tests ontwikkelen.

De wereld bericht over “overlappingen” tussen het werk van het instituut of het afdelingshoofd van het RKI Heinz Ellerbrok en het bedrijf GenExpress, een vereniging voor eiwitontwerp – en danst rond de term “corruptie” zoals Repelsteeltje rond een vuur. Omdat Ellerbrok ook mede-eigenaar is van het bedrijf, dat niet alleen tests ontwikkelt, maar zich ook bezighoudt met biologische wapens – het onderzoeksproject “Biologische gevaren: risicobeoordeling, ultrasnelle detectie en identificatie van agentia die relevant zijn voor bioterrorisme (BIGRUDI)” . Ellerbrok stond aan het hoofd van dit project en staat als partner ingeschreven in het handelsregister bij de rechtbank van Charlottenburg.

En hij werkt in een vooraanstaande positie voor het RKI. Het instituut ontwikkelt de “nationale teststrategieën” die momenteel de hele republiek in spanning houden, ook al mag dat alleen onder twijfelachtige en onbetrouwbare maskers. De strategieën kunnen als volgt worden samengevat: hoe meer tests, hoe meer ‘pandemie’, hoe moeilijker de afschaffing van de grondrechten. De beslissers van het RKI profiteren toch niet van de PCR-massatests met zo’n 1,8 miljoen tests per week?

Ellerbrok leidt de afdeling “Public Health Laboratory Support”, die volgens het RKI verantwoordelijk is voor “best practices” (kwaliteitsmanagement) en voor “bioveiligheid” en “onderzoeksprojecten ter versterking van de internationale gezondheidsbescherming” ondersteunt.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  ‘De Belastingdienst bestempelde tienduizenden mensen als fraudeur bij de inkomstenbelasting’

De Charité met viro-superster Christian Drosten luidt ook in bij GenExpress

De voormalige FDP-parlementslid en nu niet-partij Marcel Luthe had deze verbanden blootgelegd . Volgens een perswoordvoerster van het RKI blijkt het instituut al meer dan 20 jaar een van de grootste klanten van GenExpress GmbH te zijn – net als de Charité met zijn viro-superster Christian Drosten sinds 2005. Begin 2020 ontwikkelde hij een van de eerste PCR-tests voor Covid-19 – in samenwerking met het bedrijf TIB Molbiol. Die op zijn beurt een samenwerkingspartner is van GenExpress. Nachtegaal, ik hoor je vangen …

Dr. Lothar Wieler – de dierenarts waarop de heersers vertrouwen – weigerde vorige week op een persconferentie commentaar te geven op Ellerbrok – naar verluidt omdat hij de informatie ontbrak. Het is van cruciaal belang wanneer medewerkers op het gebied van coronatests ook op zakenreis zijn. “Dat werkt niet”, zei de voorzitter van het Robert Koch Institute. Er zijn immers “heel duidelijke complianceregels die het onmogelijk maken dat zoiets gebeurt”. Zijn juridische afdeling onderzoekt momenteel de zaak.

RKI-voorzitter Lothar Wieler liegt

Dat Wieler niets wil weten over de affaire van zijn medewerker is niet waar, want volgens een woordvoerster van de RKI was het instituut op de hoogte van het verband, en inderdaad sinds 2008: ‘De heer Ellerbrok heeft het RKI hierover geïnformeerd. destijds “- hoewel hij dat niet deed was niet verplicht. De collectieve arbeidsovereenkomst voor de openbare dienst van de federale overheid bepaalt dat werknemers zich tijdig en schriftelijk moeten melden voor de nevenactiviteiten waarvoor ze geld of voordelen in natura ontvangen. Een deelneming in een bedrijf is echter geen “bezoldigingsactiviteit” en hoeft dus niet gemeld te worden, stelt de dame.

Wat ook een leugen is: volgens arbeidsadvocaat Matthias Jacobs van de Bucerius Law School in Hamburg zijn ook economische belangen in bedrijven aangifteplichtig. Nadat hij het instituut had geïnformeerd over zijn betrokkenheid, werd Ellerbrok door de instituutsdirectie geïnformeerd dat hij geen door het federale ministerie van Onderzoek gefinancierde projecten mocht leiden waarbij zowel de RKI als zijn bedrijf betrokken waren. Bovendien mag hij niet deelnemen aan opdrachten die het instituut bij zijn bedrijf mag plaatsen, zo laat de woordvoerster weten.Lees ook:  Nieuwe president van de ECB, Christine Lagarde, heeft een strafblad

Comments

comments