Duitse leugens pers: NSU 2.0 – politiek-mediacomplex vliegt volgende sprookje om de oren

Duitse leugens pers: NSU 2.0 – politiek-mediacomplex vliegt volgende sprookje om de oren


Al meer dan drie jaar verspreiden de politiek en de media verhalen over een zogenaamd bestaand landelijk rechts-extremistisch politienetwerk dat niets minder dan een omverwerping plant. Te oordelen naar de verklaringen van linkse politici en de houding van journalisten, staat Duitsland aan de vooravond van een rechtse staatsgreep. Om dit proefschrift te onderbouwen, werden de meer dan honderd internetbedreigingen die met NSU 2.0 waren ondertekend voortdurend geciteerd. Maar nu heeft de politie de doorbraak bereikt met nauwgezet onderzoek en is de auteur gearresteerd: geen netwerk is verantwoordelijk, geen politieagent, maar een werkloze uit Berlijn.

Zoals bekend, wordt aangenomen dat complottheorieën een hausse hebben in de Corona-crisis, alleen het politieke-mediacomplex in Berlin-Mitte verspreidt dergelijke theorieën natuurlijk niet, volgens de zelfevaluatie van de hoofdrolspelers. De wilde speculaties over een “Duitsland-wijd rechts-extremistisch politienetwerk” zijn precies dat, een grove linkse complottheorie.

Allereerst maken we duidelijk dat we geweld in politieke geschillen afwijzen. Natuurlijk verwerpen we alleen de dreiging met geweld. En om wat van de hysterie uit het debat over de dreigbrieven te halen: met niemand is er iets gebeurd. Er werden geen wielmoeren van auto’s losgedraaid, er werden geen kasseien door ramen gegooid, geen brandende molotovcocktails naar appartementen gegooid, geen auto’s werden “in brand gestoken”, laat staan ​​dat zelfs het haar van een van de geadresseerden werd gedraaid. Niets. De verdachte is tenslotte geen antifascistische terrorist. De slachtoffers ontvingen slechts één of meerdere e-mails met bedreigingen.

Als je je afvraagt ​​waarom de NSU 2.0-dreigbrieven al meer dan 3 jaar in de media zijn en deze buitensporig verspreid zijn in talkshows en coververhalen, dan is het gewoon aan de getroffenen. Terwijl de gewone Otto-burger elke dag wordt blootgesteld aan de linkse extremistische terreur van de Antifa-horden met een ‘vermoeden van de wet’, klaagt de nieuwe nomenclatuur in het land erover dat ze een e-mail hebben ontvangen.

Heiko Maas, Angela Merkel, Böhmermann en dergelijke doen dan iets wat van hen nauwelijks bekend is in het geval van moorden en islamitische terreuraanslagen op ‘vluchtelingen’: zij tonen publiekelijk en authentiek solidariteit met de slachtoffers, de e-mailontvangers.

Het behoeft geen betoog dat deze e-mails onmiddellijk een instrument worden in de voortdurende strijd tegen rechts, die begint pal naast het eigen linkse wereldbeeld van de protagonisten. De geadresseerden van de e-mails zijn bijna zonder uitzondering de who’s who van links tot radicaal-links: bijvoorbeeld de partijleider van de SED / links Janine Wissler en haar partijgenoot Martina Renner en de taz-auteur Hengameh Yaghoobifarah, die het armoedige opruiende artikel schreef. Politieagenten die op de vuilnisbelt thuishoren, zijn verantwoordelijk. In het artikel ” Afschaffing van de politie ” staat onder meer:

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Het duistere spektakel van Donald Trump is slechts een herhaling - en Amerika is er ziek van

»Er komt mij ineens maar één geschikte optie voor: de stortplaats. Niet als vuilnismannen met sleutels van huizen, maar op de vuilnisbelt waar ze eigenlijk alleen maar omringd zijn door afval. U zult zich zeker het meest op uw gemak voelen bij uw eigen soort. “

Deze aanzetten tot haat kan nog steeds worden gelezen op de website van taz.de.

De agitator van “alle politieagenten tot de vuilnisbelt” roept om hulp – de politie

Ironisch genoeg hebben de politieagenten die Hengameh Yaghoobifarah beschuldigde als “rotzooi” de auteur van de e-mails nu nauwkeurig onderzocht en gearresteerd. En dat bleek lastiger dan verwacht, want de 53-jarige Alexander M. gebruikte een encryptieprogramma van de Russische provider Yandex en de onderzoekers hebben de dreigende e-mails nog niet kunnen achterhalen. De onderzoekers hielpen hem op het spoor door de taalkundige analyse van zijn e-mails. De door hem gebruikte syntaxis, d.w.z. grammatica, woorden en zinsbouw, leidde tot de beschuldigde. In het commentaargedeelte van een “rechts-populistisch internetportaal” werden volgens de politie linguïstische toevalligheden opgemerkt, die uiteindelijk leidden tot de werkloze Berliner.

Links-extremistische geweldsgolf overspoelt Duitsland

Dus terwijl de mainstream probeert een rechtse coup-dreiging te creëren met behulp van e-mails, zijn de gewelddaden gepleegd door linkse criminelen het afgelopen jaar explosief toegenomen. Deze zijn gestegen van 1.050 gewelddaden in 2019 naar 1.520 in 2020. Dat betekent een stijging van ruim 50 procent in slechts één jaar tijd. Mis je de speciale programma’s over ARD en ZDF over de linkse extremistische terreurserie? De paginalange omslagverhalen in de Spiegel en in Die Zeit over de mensen achter de linkse haat? In feite bestaat zoiets niet. Hoe georganiseerd de linksextremistische scène is, hoe verraderlijk en hoe brutaal het geweld wordt gepleegd, kunt u lezen in het onlangs gepubliceerde boek van de auteur The Civil War is Coming! – Waarom er nu geweld, oproer en rebellie zullen zijn in onze steden.

De passages in het boek, ondersteund door bronnen en politiedocumenten, maken niet alleen duidelijk dat delen van de linksextremistische scène de drempel tot terrorisme al hebben overschreden, maar dat de linkse maffia zich al gedraagt ​​als in een burgeroorlog. .Lees ook:  Extreemrechts grijpt Italië's hernieuwde coronavirusbeperkingen aan om immigratie te vernietigen

Comments

comments