Geheime documenten (volgens de VS?): het Chinese leger besprak het SARS-coronavirus als een biowapen

Geheime documenten (volgens de VS?): het Chinese leger besprak het SARS-coronavirus als een biowapen


Het Australische dagblad “The Australian” heeft de bevindingen van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken openbaar gemaakt, volgens welke China waarschijnlijk al in 2015 nadacht over de mate waarin SARS-coronavirussen als biowapen zouden kunnen worden gebruikt.

In geheime documenten, waarschijnlijk uit 2015, die het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft verkregen, bespreken wetenschappers van het Chinese leger een mogelijk militair gebruik van SARS-coronavirussen, meldt het Australische dagblad The Australian. Het Amerikaanse rapport, getiteld “De onnatuurlijke oorsprong van SARS en nieuwe soorten kunstmatige virussen als genetische biowapens”, heeft volgens de krant voor opschudding en bezorgdheid gezorgd onder de voorzitters van de Britse en Australische commissies Buitenlandse Zaken Tom Tugendhat en James Paterson in het bijzonder. met betrekking tot de transparantie van de Chinese overheid bij het verduidelijken van de oorsprong van COVID-19.

De Australiër schrijft over het Chinese document dat het SARS-coronavirus beschrijft als het begin van een ‘nieuw tijdperk van genetische wapens’, dat het kunstmatig kan worden getransformeerd in een nieuw opkomende menselijke ziekte en vervolgens op ongekende manieren kan worden losgelaten als een wapen. Tot op heden is er geen bewijs dat het virus opzettelijk is vrijgegeven of dat het gebruik dat in het document wordt besproken verband houdt met COVID-19. De krant schrijft over de auteurs :

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Trump-campagne promoot opnieuw antisemitische beelden

“Sommige van China’s volksgezondheids- en militaire leiders staan ​​op de lijst van de 18 auteurs van het document, waaronder voormalig adjunct-directeur van het Chinese bureau voor epidemiepreventie, Li Feng. Tien van de auteurs zijn wetenschappers en wapenexperts van de Medical Air Force University in Xi’an, die vanwege haar militaire onderzoek is geclassificeerd als ‘zeer hoog risico’. “

En verder:

“De Air Force Medical University, ook wel bekend als de Fourth Medical University, kwam in 2017 onder het bevel van de PLA te staan. De hoofdredacteur van de krant, Xu Dezhong, rapporteerde over de topmanagers van de Chinese Militaire Commissie en het Ministerie van Volksgezondheid tijdens de SARS-epidemie van 2003 in 24 briefings en 3 rapporten volgens zijn online biografie. “

De focus ligt op zogenaamd gain-of-function-onderzoek, waarbij virussen in het laboratorium kunstmatig gevaarlijker worden gemaakt. De wetenschapper prof.Roland Wiesendanger en de Universiteit van Hamburg veroorzaakten een sensatie met een verzameling bewijzen die de laboratoriumhypothese van de corona-oorsprong volkomen aannemelijk maakten, als een toeval van dergelijke dubieuze onderzoekspogingen.Comments

comments