Uw grondrechten vertrapt door Overheid en werkgevers

Uw grondrechten vertrapt door Overheid en werkgevers

10 mei 2021 0 Door Indignatie redactie

Het nieuwe normaal is een in twee stammen verdeelde bevolking. De gevaccineerden en de niet-gevaccineerden. Het nieuwe normaal is duidelijk en is bedoeld om ons leven aangenaam te maken. We laten ons alles afpakken en worden daar buitengewoon gelukkig van. Het verleden en het oude normaal is een episode om snel te vergeten. Er is de kleine groep ongevaccineerden die de problemen maken en niet erg passen in de nieuwe samenleving waar iedereen gelukzalig uitrust van een vorig leven. Discriminatie en apartheid – het nieuwe normaal…..

Iedereen injecteren – een goed begin. Van het einde….

Werknemers die eisen dat hun medewerkers “gevaccineerd” op het werk moeten verschijnen op straffe van ontslag op staande voet, wensen wij samen met de overheid een uitermate pijnlijk en verwoestend persoonlijk faillissement toe. Oprecht gemeend en liefdevol gesproken vanuit ons hart.

Baas: Meneer Jansen, laat u zich nog vaccineren en zo ja: wanneer dacht u dat te gaan doen? Uw collega’s hebben het allemaal al gedaan. Voor u!

Werknemer: Uiteraard ga ik dat doen, wanneer is nog niet helemaal zeker. Maar het zal in ieder geval zijn nadat de testfase voor dit vaccinserum is afgerond en dat is ongeveer over 4 jaar.

Baas: Ik begrijp het niet, heeft u dan helemaal geen verantwoordelijkheidsgevoel? U doet het voor de collega’s!

Lees ook:  Rutte is een leerling uit de VVD-school van discipline en in de pas lopen

Werknemer: Jazeker heb ik verantwoordelijkheidsgevoel, net als de collega’s! Omdat ik in de eerste plaats een verantwoordelijkheid heb tegenover mijn lichaam en mijn familie – ik ben immers kostwinner – moet ik toch even wachten op de wettelijke testperiode van ten minste 5 jaar (het begin was 2e kwartaal 2020). Alle vaccins zijn onderworpen aan een testfase van ten minste 5 jaar (zijnde per 31 maart 2025 en bij dubbelblind onderzoek 10 jaar en dat is 31 maart 2030). Ik wil toch nog even wachten met uw welnemen en als dan de risico’s goed zijn onderzocht en de successen te zien zijn, zal ik mij ook laten vaccineren.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenBaas: Weet u niet dat gevaccineerden straks meer vrijheid en kansen gaan krijgen?

Werknemer: Ja, daar ben ik me van bewust en ik denk dat dat alleen maar goed is. Wie zich bij volle bewustzijn als levende persoon als proefkonijn voor een nieuw soort genveranderende vaccinatie (mRNA) ter beschikking stelt, moet zéker worden beloond en in ieder geval meer kansen krijgen. Per slot van rekening neemt die persoon een enorm, onbekend risico. Ik van mijn kant accepteer dus de beperkingen die gelukkig maar van tijdelijke aard zijn en wacht op betere tijden waarin men weer vrij en ongestoord van alles kan genieten. Zoals het ooit was.

Lees ook:  Samenzweringstheorieën worden veroorzaakt door overheidsgeheim

Baas: U weet toch dat u kunt worden ontslagen als u de vaccinatie weigert?

Werknemer: Ik weiger niets en accepteer zelfs beperkingen, zoals ik net al heb uitgelegd. Wat kan ik u nog meer vertellen mocht u niet geloven dat we nog maar in een testfase zitten?! De goedkeuringsprocedure van alle Coronavaccins in de EU is door de EU zelf herzien en als noodverordening afgekondigd. Een dergelijke noodvoorziening wordt alleen verleend voor vaccins waarvoor de eerste testfase van 5 jaar nog niet is voltooid. Wist u dat niet?

Baas: Nee, dat wist ik niet, heb ik geen tijd voor. Aan uw werk maar weer dan…..


Tegenwoordig worden als gewoonste zaak van de wereld uw grondrechten vertrapt. Overheid en werkgevers, het is één pot nat. Vakbonden zijn met hetzelfde sop overgoten. Wetenschappers hoereren voor de macht. Als eenling ben je ter dood veroordeeld als het aan deze verzameling idioten ligt. Tot ze zelf in de goot liggen, creperend van de ellende. Enkelen wonen in een doos onder de brug: de uitverkoren elite van de vergane glorie. Mits ze het Militaire Tribunaal zijn misgelopen……

Via: https://herstelderepubliek.wordpress.com/Comments

comments