Wie weet Bill? Melinda Gates heeft echtscheiding gezocht na rapporten van Epstein

Wie weet Bill? Melinda Gates heeft echtscheiding gezocht na rapporten van Epstein

13 mei 2021 0 Door Indignatie redactie

Bill Gates met zijn zaken- en filantropische rijken over de hele wereld zou een belangrijk doelwit zijn geweest voor afpersing.

Net als de techneut van de miljardair, werd Bill Gates verliefd op zijn toen jonge vriendin Melinda nadat ze een spel Cluedo had gewonnen, de misdaad-mysterie-puzzel die berust op aftrekvermogen met de catchline: “Who Dunnit?”. Het lijkt erop dat Melinda, nu 56, in staat was om dezelfde afleidingskracht op te roepen door te besluiten weg te lopen van haar 65-jarige echtgenoot en wereldberoemde zakengoeroe.

Hun 27-jarige huwelijk is nu op weg naar een scheiding die het filantropische paar vorige week aankondigde en wereldnieuws opleverde, maar zonder de reden voor hun mislukking uit te leggen. Het blijkt nu dat Melinda bijna twee jaar geleden scheidingsadvocaten heeft gecontracteerd nadat berichten in de media uitgebreide transacties tussen Bill en de beruchte zedendelinquent Jeffrey Epstein aan het licht brachten.

Epstein stierf terwijl hij in New York in hechtenis zat in afwachting van een federaal vervolgingsproces voor sekshandel van minderjarige meisjes. Zijn dood in augustus 2019 werd geregistreerd als zelfmoord, hoewel de advocaten van Epstein dat vonnis betwistten en er is veel gespeculeerd dat hij mogelijk is vermoord. Als Epstein, die eerder een veroordeling voor een zedendelinquent had gehad, voor de rechter zou komen, wordt aangenomen dat zijn associatie met veel spraakmakende figuren schokkende onthullingen had kunnen opleveren. Die cijfers omvatten de voormalige Amerikaanse presidenten Bill Clinton en Donald Trump, de Britse prins Andrew… en Microsoft-oprichter Bill Gates.

Net als vele anderen die met Epstein in verband waren gebracht, legde Gates openbare verklaringen af ​​om afstand te nemen. Hij beweerde dat hij de financier van de miljardair slechts kort had ontmoet en geen vriendschap of zakelijke contacten met hem had. Gates ontkende dat hij ooit in de woningen van Epstein had verbleven. Berichten in de media waren vervolgens in tegenspraak met die ontkenningen, met informatie die aantoonde dat hij in 2013 een nacht had doorgebracht in het herenhuis van Epstein in New York en bij een andere gelegenheid met de privéjet van Epstein – de Lolita Express – naar zijn luxe resort in Palm Beach, Florida was gevlogen.

Ondanks zijn ontkenningen werd gemeld dat Gates uitgebreide en herhaalde contacten had met Epstein. Toen begon Melinda advocaten te raadplegen over echtscheiding.

Bill en Melinda Gates staan ​​bekend om hun gelijknamige stichting ter waarde van ongeveer $ 50 miljard die projecten voor gezondheidszorg en onderwijs in meer dan 100 landen financiert. Hun stichting benadrukt met name het welzijn van jonge meisjes. Misschien vond Melinda de associatie tussen haar man en een sex-engerd die te veel op minderjarigen jaagde om te dragen voor de schade die het aan hun vermeende filantropische imago had toegebracht.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Vloeken in de kerk

Bill, die een persoonlijk fortuin van meer dan $ 146 miljard heeft als gevolg van de oprichting van Microsoft-computers in 1975, heeft volgehouden dat zijn ontmoeting met Epstein een “vergissing” en een beoordelingsfout was. Hij beweerde dat zijn transacties werden gemotiveerd door het uitbreiden van filantropische fondsenwerving via de uitgebreide contacten van Epstein met rijke en beroemde personen. Maar aangezien Gates wordt beoordeeld als de vierde rijkste persoon ter wereld, roept dit twijfels op over zijn vermeende behoefte aan het vinden van meer donateurs. Het idee dat Gates een verzamelplaat verschuift, klinkt niet aannemelijk.

In tegenspraak met het idee dat hun ontmoeting slechts een korte ontmoeting was, wordt gemeld dat Melinda “woedend” was over Bill’s ontmoetingen met Epstein al in 2013, en misschien al in 2011. Ze zou hebben gewaarschuwd voor dergelijk contact. Epstein was in 2008 al veroordeeld voor het aanschaffen van minderjarige prostituees. Zijn imago had giftig moeten zijn. Dus waarom trokken mensen zoals Bill Gates naar Epstein? Niet alleen bij een of twee willekeurige gelegenheden, maar gedurende meerdere jaren waarbij je overnacht in geheime woningen.

Toen de rapporten naar voren kwamen, na Epstein’s “zelfmoord”, van Gates ‘meer uitgebreide relatie die het omslagpunt voor Melinda lijkt te zijn geweest om de echtscheidingsadvocaten in te schakelen. De Cluedo-winnende vrouw concludeerde dat er meer was dan alleen geld inzamelen.

Met honderden miljarden dollars op het spel, heeft het ongetwijfeld al die tijd gekost voordat de juridische teams een schikking hadden getroffen, met als hoogtepunt de anodieuze mediaverklaring vorige week waarin stond: “We geloven niet langer dat we samen kunnen groeien als een paar” .

De herenhuizen en eilandresorts van Epstein stonden bekend om orgieën met tienermeisjes. Toen zijn privéjet zou landen op zijn toevluchtsoord op de Maagdeneilanden, merkten de lokale bevolking de huwbare entourage op die de oudere mannen vergezelde, en daarom werd het vliegtuig “Lolita Express” genoemd.

Epstein schepte zelfs publiekelijk op over het hebben van chantage-informatie over veel belangrijke mensen. Het is bekend dat zijn woningen waren verzadigd met bewakingscamera’s en audio om zijn gasten op te nemen die deelnamen aan compromitterende rendez-vous. Het is duidelijk dat de onverzadigbare viezerik werd gemotiveerd door bescherming tegen het hebben van een “verzekeringspolis”. Zijn ex-vriendin Ghislaine Maxwell, die in de VS in hechtenis zit in afwachting van een proces wegens sekshandel, zou in dit opzicht hebben geholpen. Ze was de socialite fixer tussen Epstein en Prins Andrew, die strafrechtelijk wordt onderzocht door Amerikaanse aanklagers vanwege beschuldigingen van seksueel misbruik.

Maar meer dan “verzekeringsmotieven” had Epstein een lange relatie met de Israëlische militaire inlichtingendienst en veiligheid. Hij was nauw verbonden met Ehud Barak, de voormalige premier van Israël en de stafchef van de Israëlische strijdkrachten.

Het lijdt weinig twijfel dat het de rol van Epstein was om chantage-materiaal te verzamelen over belangrijke publieke figuren ten behoeve van de Israëlische regering. Politici, media en bedrijfsleiders die in de smerige baan van Epstein kwamen, zouden de Israëli’s een cruciale invloed uitoefenen op beleid en rijkdom. Bill Gates met zijn zaken- en filantropische rijken over de hele wereld zou een belangrijk doelwit zijn geweest voor afpersing.Lees ook:  Farmer Bill en de grote reset

Comments

comments