Palestina: Landstrijd is de kortste weg naar de overwinning

Palestina: Landstrijd is de kortste weg naar de overwinning

14 mei 2021 0 Door Indignatie redactie

“We vertellen de vijand dat als hij aan een grondgevecht denkt, dit voor ons de kortste weg is om een ​​zekere overwinning te behalen. We zullen je laten zien hoe we onze militaire grondoefeningen uitvoeren ” , zei Abu Hamza, woordvoerder van de Al-Quds Brigades, de militaire tak van de Palestijnse Islamitische Jihad, donderdag in een videoboodschap.

De Palestijnse woordvoerder wees erop dat de Israëlische vijand zal worden verslagen en benadrukte dat, in een mogelijke grond gevecht, “de Israëlische soldaten zullen geen ander lot dan de dood of te vangen hebben . 

Nadat hij erop had gewezen dat de aanvallen van zionistische vijanden de strategie van het verzet nooit zullen veranderen, benadrukte Abu Hamza dat Palestina sterk blijft, ondanks de ontelbare luchtoffensieven van het zionistische regime en het spoor van vernietiging achtergelaten door de Israëlische agressie.

Hij maakte ook duidelijk dat Gaza de plaats is waar het Israëlische regime spijt van zal hebben dat het zijn aandacht heeft gevestigd.

Deze waarschuwingen van de woordvoerder van de Palestijnse Islamitische Jihad kwamen toen het Israëlische leger de start van grondoperaties tegen de Gazastrook meldde  .

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenSinds maandagavond zijn het Israëlische leger en de Palestijnse verzetsgroepen in de Gazastrook verwikkeld in verdere conflicten als gevolg van het repressieve beleid van het Israëlische regime tegen Palestijnen in Al-Quds (Jeruzalem), evenals voor het bevel tot uitzetting van Palestijnse families uit de wijk Shaykh Yarrah, in dezelfde stad.

Lees ook:  2020 wordt een zeer gevaarlijk jaar met het beleid van Trump

De spanning tussen het Palestijnse verzet en de Israëlische bezettingstroepen is geëscaleerd, terwijl het zionistische regime zijn aanvallen op het Palestijnse volk niet stopt. Ondertussen heeft het Palestijnse ministerie van Volksgezondheid gemeld dat ongeveer 109 Palestijnen, waaronder 28 kinderen en 15 vrouwen, hun leven hebben verloren en 621 gewond zijn geraakt bij Israëlische bombardementen op het belegerde Gaza.

Aan de andere kant zijn er voor het eerst tijdens de decennialange strijd van het Palestijnse verzet tegen Israël Palestijnse raketten langs Tel Aviv gevlogen en bereikten ze de steden Haifa en Al-Nasira  (Nazareth) in de noordelijke bezette Palestijnse gebieden. onder andere. Volgens Israëlische bronnen zijn er bij deze vergeldingsaanvallen 8 doden gevallen tussen het leger en de kolonisten in de door Israël bezette gebieden.

Bovendien waarschuwen ze vanuit Palestina dat hun vergeldingsaanvallen zullen doorgaan totdat het regime van Tel Aviv “een einde maakt aan zijn agressie”.Comments

comments