Corona in het juiste perspectief, waar blijft het voortschrijdend inzicht?

Corona in het juiste perspectief, waar blijft het voortschrijdend inzicht?

16 mei 2021 0 Door Indignatie redactie

Waar blijft het voortschrijdend inzicht van ons kabinet, van de Tweede Kamer, van de (Staats)media, van de massa en van de mainstream medische wetenschap? Waarom blijft iedereen hangen in een angstpsychose?

Drama verkoopt

Hier op Biflatie waren we vorig jaar ook bezorgd toen corona zich in ons land nestelde. De dramatische beelden vanuit China en Bergamo(Italië) bleven op ons netvlies hangen. De Journaals en talkshows van onze (staats)omroepen doen nog steeds hun uiterste best om TV-kijkers aan zich te binden met dramatische beelden uit zwaar getroffen landen als India en Brazilië, en daarvoor ook de VS. India en Brazilië zijn landen waar de medische zorg hopeloos tekort schiet. Waar een groot deel van de bevolking armoe lijdt en derhalve ongezond leeft. De VS is een ‘welvarend’ land met hoog ontwikkeld zorgsysteem maar met een totaal ander zorgstelsel dan hier in NL. Ook een land met veel obesitas. Het is verkeerd dat de media deze landen als referentie nemen met de waarschuwing dat het in NL ook zo uit de hand kan lopen. Waarom doen ze dat.

“Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt”

Op de alternatieve internetmedia vind je een ander verhaal. Het zijn de onafhankelijke onderzoeksjournalisten op Youtube of op eigen platforms die gaandeweg het voltrekken van de epidemie nieuwsgierig omkijken en medische experts bevragen naar hun opgedane bevindingen. Het is opvallend dat deze wetenschappers die een ander verhaal verkondigen dan de publiekslievelingen Gommers en Kuipers niet worden bevraagd op de mainstream media. Dat de oorzaak is gelegen in belangenverstrengeling van Big Farma, politiek en de media heb ik al vaker geprobeerd uit te leggen. Dat onze omroepen afhankelijk zijn van overheidssteun heeft er uiteraard ook mee te maken. “Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt.”

Lees ook:  De ineenstorting van de westers gecentreerde wereld

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenVerdienmodel

Big Farma doet er alles aan om hun producten aan te bevelen aan de ‘consument.’ Een bekend fenomeen is de ‘artsenbezoeker.’ Deze vertegenwoordigers van de farmaceutische bedrijven lopen de huisartsenpraktijken plat met hun geneesmiddelen. Hoe groter de afname, hoe groter de relatiegeschenken. Voor de afzet van vaccins bij een virusuitbraak gebruikt men heel slim de politiek. Als hele volksstammen geprikt moeten worden dan bezoekt men het Ministerie van Volksgezondheid. Veel mensen vergeten dat het verdienmodel voor Big Farma belangrijker is dan de volksgezondheid.

Is coronavirus een killervirus?

Het is de macht van het kapitaal die de verstrengeling van (politieke) belangen tot de normaalste zaak van de wereld maakt in de elitaire kringen die het kapitaal beheren. Niet voor niets worden de wereldwijde vaccinatieprogramma’s opgedrongen aan alle volkeren ter wereld. Het gaat niet om uw gezondheid maar om hun verdienmodel. De gezondheid van de individu kan slechts worden beoordeeld door uw eigen huisarts. Alleen de huisarts kan vanuit het medisch dossier bepalen of het zinvol is een vaccin aan te bevelen. Een gezond mens mag vertrouwen op een goed functionerend immuunsysteem en zou normaal niet opteren voor de aangeprezen pillen en prikken van Big Farma. Tenzij er sprake is van de rondgang van een heus ‘killervirus.’ Het is de vraag of het coronavirus een killervirus is.

Lees ook:  Trump: "Deze lelijke anarchisten moeten ONMIDDELLIJK worden gestopt"

In de video hieronder bevraagt Flavio Pasquino een huisarts die met goede argumenten weet uit te leggen waarom het coronavirus geen killervirus is. Waarom het niet nodig is om (jonge) mensen met een gezond immuunsysteem te vaccineren. Deze kritische arts wordt niet meer uitgenodigd bij de massamedia vanwege zijn ‘afwijkende’ verhaal dat niet overeen stemt met de mainstream gedachte. Oordeelt u vooral zelf:

GWComments

comments