Onderdrukking, propaganda, winst

Onderdrukking, propaganda, winst

17 mei 2021 0 Door Indignatie redactie

Angst voor bedekking

Hoewel frequente sterfgevallen in een aantal verpleeghuizen na vaccinaties met Covid-19 vaak onder de leeftijd, eerdere ziekten en statistische kans op overlijden werden geregistreerd, passen veel jongere overledenen niet zo goed in deze categorieën. Dit is blijkbaar ook geprobeerd in de zaak Dana Ottmann.

De jonge vrouw stierf begin maart op 32-jarige leeftijd aan een hersenbloeding nadat ze was gevaccineerd met het serum van AstraZeneca, dat onlangs Vaxzevria werd genoemd. Dit risico is niet bekend, er worden slechts enkele gevallen van cerebrale veneuze trombose onderzocht, stemde de media eind maart. Aangezien dit in de Ottmann-zaak niet werd vastgesteld, is een oorzakelijk verband twijfelachtig.

Over het algemeen bereikte de zaak de media kennelijk uitsluitend via de moeder van het slachtoffer. Ze was, legde ze eind april aan Focus uit , ‘aan dovemansoren gericht’ na de dood van haar dochter. Niemand wilde een mogelijk verband toegeven. Je was zelfs bang dat er iets verborgen zou kunnen worden, en zocht daarom het publiek.

Ondertussen kwam de Universiteit van Greifswald tot een schokkende bevinding: Dana Ottmann bezweek aan een auto-immuunreactie op het vaccin, wat leidde tot een stollingsstoornis met bloeding in de hersenen. In technisch jargon spreekt men van trombocytopenie. Blijkbaar gestimuleerd door tal van ontstekingen in het lichaam, worden antilichamen gevormd die zich binden aan de eigen bloedplaatjes. Als gevolg hiervan werkt de stolling niet meer goed, wat kan leiden tot gevaarlijke inwendige bloedingen.

Honderden doden, duizenden ernstige reacties

Deze auto-immuunreactie, trombocytopenie genaamd, speelt zeker een rol [in het nieuwe “veiligheidsrapport” van de PEI – maar zonder uitzondering in verband met een cerebrale veneuze trombose en alleen gerelateerd aan het vaccin Vaxzevria van AstraZeneca. Het probleem: De combinatie van de twee ernstige bijwerkingen werd vaker geregistreerd na deze vaccinatie, maar “zeer zelden” met betrekking tot de vaccinatiedoses. Dat betekent: tot dusver heeft het minder dan een op de 10.000 gevaccineerde mensen getroffen.

In cijfers uitgedrukt: Volgens het rapport waren op 30 april exact 67 gevallen van een combinatie van trombose en trombocytopenie, afgekort als TTS, gemeld bij de PEI na een AstraZeneca-injectie. 14 getroffen mensen stierven, zo wordt gezegd. Dat zijn in totaal ongeveer twaalf TTS-gevallen per miljoen vaccindoses en, vanwege de dubbele toediening, 500.000 proefpersonen.

Driekwart van de mensen met TTS was vrouw. Alle 50 vrouwen waren jonger dan 80 jaar, 17 van hen waren jonger dan 40, nog eens 21 tussen 40 en 59. Bovendien werden twaalf mannen jonger dan 40 jaar en vijf anderen tussen 40 en 80 jaar getroffen. Van de 14 die stierven, waren er elf jonger dan 40 jaar. 60 jaar oud. Deze sterfgevallen komen op de PEI- lijst met 524 mensen die zijn overleden na een Covid-19-vaccinatie. Zowel de doden als de overlevenden zijn te vinden in de PEI- lijst voor “ernstige reacties”. Eind april had het Federale Instituut bijna 5.000 gevallen van alle vaccins geregistreerd.

Het is waar dat de PEI de ernstigste bijwerkingen van het AstraZeneca-vaccin registreerde . Er zijn 387 van dergelijke gevallen voor elke miljoen vaccindoses. Het Moderna-serum verslaat ondertussen 110, het Pfizer / Biontech-vaccin met 112 ernstige reacties per miljoen doses. De PEI registreerde echter de meeste sterfgevallen na het Pfizer / Biontech-serum: 21 gerapporteerde sterfgevallen per miljoen doses – volgens AstraZeneca waren er negen, volgens Moderna zeven doden per miljoen injectiespuiten.

Eenzijdige focus, feiten verborgen

De PEI houdt echter een paar dingen achter:

Ten eerste wordt over het algemeen slechts een klein deel van de vermoedelijke bijwerkingen gemeld, dus het werkelijke aantal is niet bekend. Ten tweede werden veel sterfgevallen na vaccinaties, vooral in bejaardentehuizen, niet gemeld bij de PEI, noch door de forensische geneeskunde onderzocht op een oorzakelijk verband. Dus je weet niet hoeveel vaccinaties er werkelijk waren.

Ten derde: cerebrale veneuze trombose werd ook geregistreerd na andere vaccins. Op 21 april had de PEI ongeveer twaalf van dergelijke gevallen gemeld na vaccinatie met het Pfizer / Biontech-serum, waaronder drie sterfgevallen. Inwendige bloedingen veroorzaakt door trombocytopenie kwamen ook voor zonder trombose, zoals in het geval van Dana Ottmann. Beide zijn op zichzelf levensbedreigende ziekten.

Niettemin schrijft de PEI nu in zijn bijgewerkte rapporten :

“Aangezien het huidige wetenschappelijke bewijs aantoont dat trombose met trombosocytopenie (TTS) causaal kan worden toegeschreven aan Vaxzevria en het Covid-19-vaccin Janssen, zullen ze in de toekomst niet langer afzonderlijk worden aangetoond.”

Achtergrond hiervan zijn twee zogenaamde Red Hand Letters, waarmee de corporaties zelf op herkende bijwerkingen moeten wijzen, ook om zichzelf te beschermen. Op 26 april noemde de Janssen Groep in zo’n brief de symptoomcombinatie TTS als een “zeer zeldzame” ernstige vaccinatiereactie. Het farmaceutische bedrijf AstraZeneca had medio maart al toegegeven dat dit syndroom oorzakelijk was met het serum .

Het rapport van de PEI suggereert nu: Als gevaarlijke hersen- of andere trombosen en trombocytopenieën los van elkaar optreden, zal het dit in de toekomst waarschijnlijk niet meer aantonen. Het probleem blijft de zeldzame combinatie van beide bijwerkingen. De schade die individueel optreedt, zou uit de focus van de publieke perceptie kunnen verdwijnen, waardoor een vals gevoel van veiligheid ontstaat.

Worden honderdduizenden bedreigd met gevaarlijke gevolgen op de lange termijn?

Het valse gevoel van veiligheid, waarmee de vaccinatiebereidheid kennelijk vergroot wordt, kan fatale gevolgen hebben. Het Comité risicobeoordeling (PRAC) van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) beoordeelt de ontwikkeling van trombocytopenie als een auto-immuunreactie op een dosis AstraZeneca als een “vaak voorkomende” bijwerking. Dit is al in de productinformatie verwerkt.

Concreet betekent dit dat één tot tien op de honderd mensen die met Vaxzevria waren gevaccineerd, tijdens onderzoeken tekenen vertoonden van dit gevaarlijke bloedplaatjesgebrek. Dit blijkt uit een tweede “Rote-Hand-Brief” van AstraZeneca op 13 april. Daarin richt de groep zich in eerste instantie ook op de combinatie van bloedplaatjesdeficiëntie met cerebrale veneuze trombose, d.w.z. TTS, als een “zeer zeldzame” vaccinatiereactie. Alleen in de laatste alinea is de explosieve hint verborgen:

“Een van deze updates staat in paragraaf 4.8. van de voorschrijfinformatie werd trombocytopenie ingevoegd als bijwerking met een frequentie die vaak voorkomt op basis van gegevens uit klinische onderzoeken. “

Trombocytopenie blijft in het begin vaak onopgemerkt of is uitgeput door het optreden van een paar blauwe plekken, waarover bijna niemand een dokter ziet. Zoals gebruikelijk bij auto-immuunziekten, mag het probleem niet verdwijnen. Integendeel: de ziekte kan in afleveringen verergeren en zelfs jaren later tot ernstige inwendige bloedingen leiden.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Studenten melkkoe Rutte III Studieschuld stijgt naar 19 miljard

Waarom informeert de PEI het publiek niet over een dergelijke explosieve waarschuwing? Omdat het niets minder betekent dan dat van de miljoen mensen die elk met twee doses worden gevaccineerd, 20.000 tot 200.000 mensen een ernstige auto-immuunziekte kunnen ontwikkelen, die mogelijk erger kan worden en jarenlang fatale gevolgen kan hebben. Een half miljoen proefpersonen zouden al getroffen kunnen zijn, grotendeels onopgemerkt.

Op verzoek van de auteur weigerde PEI- woordvoerster Susanne Stöcker: Uw instituut had eindelijk de “Rote-Hand-Brief” beschikbaar gesteld op zijn website. Dat een leek goed moet zoeken om het te vinden: een ondergeschikte kwestie. Deze publicatie is echter niet eens verplicht, benadrukte Stöcker. “Vroeger werden deze brieven alleen per brief naar de doktoren gestuurd”, zei ze.

“Het kan ook iedereen treffen”

In een gastpost op het 1bis19.de- platform van kritische wetenschappers en artsen waarschuwt de biochemicus Christian Steidl voor een aanzienlijk risico voor de bevolking. Zelfs al degenen die met het vectorserum zijn gevaccineerd, zouden kunnen worden getroffen door de auto-immuunziekte trombocytopenie, waarschuwde hij en rechtvaardigde : “Tot nu toe zijn de symptoomvrije gevaccineerden niet getest om te zien of ze deze ziekte in de vroege stadia hebben.”

De prognoses van Steidl zijn somber: “Misschien zullen degenen die vandaag stralend glimlachen omdat ze de vaccinatie goed hebben verdragen volgend jaar hoofdpijn krijgen en het jaar erna een fatale cerebrale veneuze trombose.” Dat weet niemand op dit moment. Hij klaagt ook dat de informatie in de brief verborgen was voor AstraZeneca, en wijst op verdere wetenschappelijke studies die het grote gevaar hebben bevestigd. Gezien deze feiten moet het vaccin onmiddellijk worden stopgezet.

In feite meldt PEI in zijn nieuwe rapport 46 gevallen van trombocytopenie zonder trombose na toediening van het AstraZeneca-serum. Deze auto-immuunreactie trad nog acht keer op na een injectie met het Pfizer / Biontech-vaccin en twee keer na een Moderna-vaccin. Het instituut heeft nog geen informatie verstrekt over het Janssen-vaccin, vermoedelijk omdat het nog maar net was goedgekeurd en eind april nog maar ruim 2.100 keer was ingeënt. De PEI noemt cerebrale veneuze trombose echter niet langer afzonderlijk als een enkele reactie .

Andere ernstige “vermoedelijke gevallen”

Daarnaast zijn er andere ernstige vermoedelijke vaccinatieschade, waarvan sommige veroorzaakt kunnen zijn door een bloedstollingsstoornis. De PEI registreert bijvoorbeeld in totaal 99 gevallen van gezichtsverlamming, 72 keer volgens Pfizer / Biontech, 24 keer volgens AstraZeneca en driemaal volgens Moderna. Deze verdeling komt overeen met de toediening van de vaccindoses: eind april was Pfizer / Biontech 21,3 miljoen keer geïnjecteerd, AstraZeneca 5,78 miljoen keer en Moderna bijna 1,7 miljoen keer.

Deze verdeling komt overeen met andere ernstige gevolgen. De PEI meldt in totaal 63 hartaanvallen na vaccinaties, 20 auto-immuunreacties met beschadiging van de ruggenmergzenuwen, 16 myocarditis en 12 herseninfecties. In eerdere rapporten vermeldde de PEI ook tientallen stuiptrekkingen en beroertes die momenteel niet werden genoemd. Naast “griepachtige ziekten” omvatten de frequente reacties ook hoofdpijn en andere pijn, “vermoeidheid”, duizeligheid en hartritmestoornissen.

Wetenschap tot uw dienst

Ondanks alle enorme gevaren: de federale overheid blijft optreden als de verlengde tak van de winstgevende big business. Hun propaganda wordt steeds bizarder. Ondertussen ratelen mobiele vaccinatieteams de supermarkten en “sociale hotspots” af. De gevaarlijke misleiding en trivialisering komt tot uiting in slogans als “Vaccinatie in mei”. Het Pfizer / Biontech-serum is in de VS al goedgekeurd voor kinderen vanaf twaalf jaar die zich niet eens kunnen verdedigen tegen een vaccinatie.

Aangenomen mag worden dat de EU en Duitsland binnenkort het Amerikaanse “voorbeeld” zullen volgen. Sinds de zogenaamde panieknota van maart 2020 houdt de federale regering vast aan haar agenda zonder tot nu toe slechts naar een van de vele kritische stemmen te hebben geluisterd . Ze omvatten ook “wetenschap” in de vorm van universiteiten voor deze doeleinden. Wie betaalt, zet de toon.

Onderzoekers van de Humboldt Universiteit in Berlijn werken momenteel aan strategieën om de “bereidheid om te worden gevaccineerd” onder de bevolking te vergroten door middel van psychologische trucs en sociale onderdrukking via een programma dat wordt gefinancierd door het prinsdom. In een preprint-studie wilden Heike Klüver, Felix Hartmann, Marcatan Humphreys, Ferdinand Geissler en Johannes Gieseke ontdekken hoe met name de ‘onbeslisten’ aangemoedigd konden worden om te vaccineren: een terugkeer van burgerlijke vrijheden zou vooral de jongere generatie treffen, financiële prikkels lokte de armen en de betrokkenheid van huisartsen trekt ouderen aan.

In hun paper schuwen de auteurs niet eens om het Australische model van “no jab, no pay” te promoten. Dit betekent dat kinderen alle benodigde vaccinaties moeten hebben. Anders mogen ze niet naar kinderdagverblijven of scholen. Staatssteun, zoals kinderbijslag, wordt aan de ouders onttrokken.

Om op dit punt nogmaals te benadrukken: alle vaccins die in Duitsland beschikbaar zijn, zijn gebaseerd op genetische manipulatie. Ze zijn voorwaardelijk en voorlopig goedgekeurd, veroorzaken veel ernstige, soms fatale bijwerkingen en er zijn geen langetermijnonderzoeken beschikbaar.

Ook is bekend dat mensen die zijn gevaccineerd alsnog besmet kunnen raken met het virus en het verder verspreiden.

De voorzichtige benadering van het Paul Ehrlich Instituut ten aanzien van de gevaren van de nieuwe vaccins, op zijn zachtst gezegd, sluit duidelijk aan bij de agenda van de regering: zoveel mogelijk mensen moeten worden gevaccineerd. De wetenschappers daar worden betaald om de agenda af te dwingen.

Farmaceutische reuzen in een professionele dronkenschap

In ieder geval verdienen de vaccinfabrikanten veel aan de verkoop van hun genetische mRNA- en vectorvaccins. Pfizer verhoogde zijn totale omzet met 45 procent tot 14,6 miljard dollar in het eerste kwartaal van 2021 , waarbij het serum alleen al 3,5 miljard dollar ophaalde.

De kleinere medebegunstigde van de Amerikaanse groep met een crimineel verleden, Biontech uit Mainz, die al jaren in het rood staat, kan uitkijken naar 1,1 miljard euro aan nettowinst in de eerste drie maanden van 2021 – dat is 70 keer zo veel als net als in dezelfde periode van het voorgaande jaar . Ook de bedrijven Moderna en AstraZeneca doen het goed .

Wat Karl Marx ooit over kapitaal zei, is nu meer dan 150 jaar later, met de hulp van de staat en zijn apparaat, duidelijker dan ooit voor ieders ogen:

“Kapitaal heeft een afschuw van het ontbreken van winst of zeer weinig winst, zoals de aard van leegte. Met een overeenkomstige winst wordt het kapitaal vetgedrukt. Tien procent zeker en je kunt het overal gebruiken; 20 procent, het wordt levendig; 50 procent, positief gedurfd; voor 100 procent stempelt het alle menselijke wetten onder zijn voeten; 300 procent, en er is geen misdaad die het niet riskeert, zelfs niet met het risico van de galg. “

Helaas kan niet worden verwacht dat de staat en de hoofdstad uit zichzelf zullen terugkeren.

Lees ook:  De tirannie van de Merkel-clown


Comments

comments