Oh, Jeruzalem!

Oh, Jeruzalem!

21 mei 2021 0 Door Indignatie redactie

Handen af ​​van Jeruzalem en zijn mensen.”   Dit is de eerste, belangrijkste en niet-onderhandelbare voorwaarde die het Palestijnse verzet eist, in ruil voor het stoppen van raketten op Israël.

Maar het valt in de dovemansoren van de terroristische Joodse regering, terwijl het leger hard blijft slaan op burgerdoelen in Gaza. RIP naar de Gaza-familie die werd vermoord door een genocidale, Joodse raket toen de leden gisteren samen gingen lunchen. RIP naar alle andere Gaza-mensen die de afgelopen tien dagen lukraak zijn afgeslacht door de meedogenloze en demonische Joodse luchtmacht.

Inderdaad, de situatie was op de zesde dag van de strijd donkerder geworden. Op de Westelijke Jordaanoever, in Jeruzalem en in de 48-driehoek zijn ongewapende Palestijnse burgers daar aangevallen, worden ze nog steeds aangevallen, worden ze nog steeds gearresteerd en vermoord in Palestijnse straten door de brutale joodse gestapo, in samenwerking met geschaduwde joodse sluipschutters en gewelddadige , Joodse kolonistenbendes: allemaal zwervend door Palestijnse straten, vooral ‘s nachts, allemaal gewapend en met bloedrode ogen van haat – allemaal op zoek naar pogrom voor de Palestijnen. Niets dan oog-in-oog-duwen-en-worstelen-en-smoren-en-doden dwars door ongewapende Palestijnse gemeenschappen onder Israëlische bezetting. Dit alles, terwijl een belegerd Gaza op elk uur van de dag talloze 9/11 en Joodse oorlogsmisdaden te verduren krijgt.

Dit alles en meer hebben de Palestijnen de afgelopen 24 uur moeten doorstaan. En zo te zien zijn ze van plan meer te verduren. Ze begrijpen de prijs van vrijheid. En ze zijn bereid te betalen. Ze zijn allemaal bereid om te betalen. Het is voor hen nu onmogelijk om onder de joodse apartheid te leven. Geen seconde meer! Ze nemen de mishandeling, de verwondingen, de dakloosheid en alle doden mee naar het einde van de weg: naar de bevrijding. Omkering of zelfs pauze hiervan is nu uitgesloten.

Het is Jeruzalem, of de dood.

De enige resterende keuzes.

En ze hebben Jeruzalem gekozen.

Gesterkt door hun plotselinge collectieve eenheid in woede en verzet, ook bekrachtigd door de sterk verbeterde prestaties van de gewapende tak van hun gemeenschap, begraven de Palestijnen vandaag hun doden met tranen die uit hun ogen vallen die naar de hemel kijken, niet naar grafkamers.

‘Handen af ​​van Jeruzalem en zijn volk’ en niet ‘we geven ons over’ is de kreet die opduikt uit dikke, zwarte rook en woedende branden in Palestijnse gemeenschappen.

En ook al wordt het bezette Palestijnse volk heen en weer geslingerd en door de lijdensweg geworpen, ook al vallen er meer slachtoffers dan hun bezetters, toch zijn ze erin geslaagd om de grootste schade ooit aan Joodse eigendommen en zenuwuiteinden aan te richten. In de afgelopen 10 dagen zijn er meer Joodse burgers en militairen omgekomen dan in alle voorgaande Gaza-oorlogen samen. Nee, het gaat helemaal niet goed in het Joodse krot. Branden en sirenes en schuilplaatsen en begrafenissen en Xanax-dispensaria overspoelen momenteel de dagen en nachten van de laffe, massamoordende Joden. Geen normaliteit meer voor de abnormale staat Israël. Er ligt zelfs geen vleugje normaliteit aan de horizon. 

Ook de Joden willen Jeruzalem. Uitsluitend. Maar ze chanten niet ‘Jeruzalem of de dood’ zoals de Palestijnen. Ze zingen “Dood aan alle Arabieren.”

Jeruzalem. Het draait allemaal om Jeruzalem. Het Gaza-verzet is er op ingenieuze wijze in geslaagd alle aandacht te vestigen op de prijs: Jeruzalem. Voor hen gaat deze huidige strijd niet om Gaza, zoals volgens de vorige norm, maar om Jeruzalem. Westerse en Joodse media kunnen het zo goed als ‘Gaza-raketten op het arme Israël’ beschouwen. Wat de onderdrukte inheemse Palestijnen betreft, het draait nu allemaal om Jeruzalem. Ze geven geen moer om westerse POV en joodse krantenkoppen. Ze geven niets om het misleidende Israëlische verhaal. Voor Palestijnen draait het nu allemaal om Jeruzalem.

Het is het Jeruzalem, stom!

Het Gaza-verzet noemde deze huidige strijd ‘Sword of Jerusalem’ zodra ze hun eerste raket een tiental dagen geleden lanceerden. Hezbollah, die 4 dagen geleden een vrijwillige strijder verloor bij een protest aan de grens met Libanon, heeft deze strijder de geprezen en toegejuichte titel van “Eerste Quds Martelaar” (Eerste Martelaar van Jeruzalem) verleend. In de ogen van Hezbollah stak de overleden martelaar niet slechts een paar meter de grens over, maar hij had in feite Hezbollah’s eerste stap gezet om fysiek het heilige land binnen te gaan om Jeruzalem te bevrijden. In de geest van de Hezbollah zijn ze al de strijd aangegaan en wat overblijft is de timing van een strategische aanval op de racistische, etnofascistische bezetters van Jeruzalem. 

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Zullen Amerikanen Trump Wereldoorlog III voor Saoedi-Arabië en Israël laten beginnen?

In tijden van oorlog is symboliek koning. Het regeert de taal. Regelt de temperatuur van het hart en de snelheid waarmee het klopt. De naam Jeruzalem is momenteel het ultieme symbool en de strijdkreet om bevrijding. Iedereen in de leiders van de As van Verzet trekt steeds dichter naar Jeruzalem. Ze verwijzen er vandaag publiekelijk naar als de ‘hoofdstad van ons verzet’. Ze noemen het “ons Jeruzalem”, ook al zijn ze zelf niet Palestijns. Ze noemen de Palestijnen “ons volk” – in solidariteit met de Palestijnen die zich verzetten. De eclectische As van Verzet is samengesmolten tot een enkele identiteit en geest, en hun aanhangers over de hele wereld zijn samengevoegd tot een enkel lichaam. De leiders van de As van Verzet maken niet alleen publiekelijk bekend dat ze bereid zijn om de strijd om Jeruzalem aan te gaan, maar hun toegewijde bedoeling om dit met volle kracht te doen, komt het uur, en het uur nadert. De naam ‘Jeruzalem’ wordt hier in het Midden-Oosten een miljoen keer per minuut genoemd. En dit veroorzaakt massale, emotionele beroering: een uitbreiding van de gepassioneerde steun voor het verzet over de hele regio en de wereld. Het verzet is momenteel in populariteit. Jeruzalem is in de gedachten, in de harten en op de lippen van de massa. Axis of Resistance-leden hebben nu hun slogan verenigd en gestroomlijnd: “wij zijn allemaal de bevrijders van Jeruzalem.” De massa omarmt deze mantra met enthousiasme. Overal in de regio is het Jeruzalem-Jeruzalem-Jeruzalem! En dit veroorzaakt massale, emotionele beroering: een uitbreiding van de gepassioneerde steun voor het verzet over de hele regio en de wereld. Het verzet is momenteel in populariteit. Jeruzalem is in de gedachten, in de harten en op de lippen van de massa. Axis of Resistance-leden hebben nu hun slogan verenigd en gestroomlijnd: “wij zijn allemaal de bevrijders van Jeruzalem.” De massa omarmt deze mantra met enthousiasme. Overal in de regio is het Jeruzalem-Jeruzalem-Jeruzalem! En dit veroorzaakt massale, emotionele beroering: een uitbreiding van de gepassioneerde steun voor het verzet over de hele regio en de wereld. Het verzet is momenteel in populariteit. Jeruzalem is in de gedachten, in de harten en op de lippen van de massa. Axis of Resistance-leden hebben nu hun slogan verenigd en gestroomlijnd: “wij zijn allemaal de bevrijders van Jeruzalem.” De massa omarmt deze mantra met enthousiasme. Overal in de regio is het Jeruzalem-Jeruzalem-Jeruzalem! “We zijn allemaal de bevrijders van Jeruzalem.” De massa omarmt deze mantra met enthousiasme. Overal in de regio is het Jeruzalem-Jeruzalem-Jeruzalem! “We zijn allemaal de bevrijders van Jeruzalem.” De massa omarmt deze mantra met enthousiasme. Overal in de regio is het Jeruzalem-Jeruzalem-Jeruzalem!

We merken hier ook op dat de Palestijnen die zich verzetten niet alleen hun vrijheid van Apartheid eisen, zoals ze al decennia doen, maar nu aandringen op de terugkeer van AL hun landen: “van de rivier naar de zee”. Deze slogan werd decennialang gemeden door de Palestijnen, die verplicht waren aan Oslo. Maar de Palestijnen voelen zich niet langer ‘verplicht’. Ze voelen niets dan rechtvaardige weerstand tegen joods onrecht, joodse kleptomanie en terrorisme.

De naderende oorlogsstorm is niet meer te stoppen. Het komende bloed is niet te stoppen: het bloedbad en de pijn zullen onbelemmerd voortstormen. De toenemende drang naar bevrijding is koste wat het kost niet te stoppen.

Iedereen wacht nu op een grimmiger escalatie, gevolgd door een getimede oproep tot een totale oorlog tussen Israël en ALLE leden van de As van Verzet.

De oude grenzen en lauwe methoden van verzet tegen Israël zijn dood. Verbeterde wapens en een nieuwe vurigheid zullen een nieuwe realiteit hebben gecreëerd en deze nieuwe realiteit heeft vaste voet gekregen. Er wordt een nieuw hoofdstuk geschreven in het bloed van de vastberaden. De oude dynamiek waarin een gewelddadig Israël onoverwinnelijk, onaantastbaar en in absolute controle is, is nu dood.

Een nieuwe dynamiek is nu geboren. Het heeft zijn naam onthuld en zijn naam is Jeruzalem.

Jeruzalem. Geestelijk Jeruzalem. Thuis en aanbeden symbool van de onderdrukten die op zoek zijn naar totale en absolute bevrijdingLees ook:  Is het einde van Merkel en de CDU inzicht?

Comments

comments