#lilkleine Sukkel Lil Kleine, zit vast en moet voor de Spaanse rechter wegens mishandeling van zijn verloofde

#lilkleine Sukkel Lil Kleine, zit vast en moet voor de Spaanse rechter wegens mishandeling van zijn verloofde

24 mei 2021 0 Door Indignatie redactie

Lil Kleine is zaterdag op Ibiza gearresteerd door de politie, na een uit de hand gelopen ruzie met zijn verloofde Jaimie Vaes. Dat vertellen bronnen aan Privé. De manager van de rapper laat aan het ANP weten op de hoogte te zijn van „het voorval”.

Jaimie Vaes, de moeder van Lil Kleine’s zoontje Lío, rende volgens bronnen gewond en bebloed de lobby van het hotel binnen. Haar kleding zou zijn gescheurd en de hotelkamer waar het stel verblijft, was vernield. Dat vertellen bronnen aan het weekblad. Na het zien van Vaes belde een receptioniste de politie, die toen op hun beurt de rapper meenamen naar het bureau. Daar zou hij nog steeds vastzitten. De agenten moesten wel naar hem zoeken, want hij had zich naar verluidt ergens in het hotel verstopt.

De manager van Lil Kleine kon nog niet bevestigen wat er is gebeurd. „Op dit moment wachten wij op verdere details. Wel liet Jaimie ons weten dat het goed met haar gaat.” Nienke Hoogervorst, de advocaat van Lil Kleine, geeft „vooralsnog geen verder commentaar op de kwestie-Scholten”.

Lil Kleine vast op Ibiza

Op sociale media maken mensen gebruik van deze situatie om duidelijk te maken dat ze klaar zijn met de rapper. Veel mensen zijn verontwaardigd, en schrijven bijvoorbeeld dat Spanje hem wel ‘mag houden’ (als ze dat al zouden willen).

Sjoerd on Twitter: “Hey @spain, you can keep Lil Kleine. / Twitter”

Hey @spain, you can keep Lil Kleine.

Ook schrijven mensen, op basis van andere bronnen, dat de rapper zijn verloofde zou hebben geslagen met een fles. Waar hun zoontje bij was. Iemand vraagt zich af wanneer je „in dit land wel uit de ouderlijke macht wordt gezet”.

Ronald Hartog on Twitter: “Lil Kleine slaat zijn vriendin met een fles? Waar hun zoontje bij is? Wanneer word je in dit land wel uit de ouderlijke macht ontzet? #lilkleine #hufter / Twitter”

Lil Kleine slaat zijn vriendin met een fles? Waar hun zoontje bij is? Wanneer word je in dit land wel uit de ouderlijke macht ontzet? #lilkleine #hufter

Geertje on Twitter: “Lil Kleine is gearresteerd wegens mishandeling van zijn vriendin. Ze is met een fles geslagen en hun kindje was er bij.WHAT THE FUCKIk had dit valse rappertje al laag zitten, maar nu zit hij helemaal op het dieptepunt / Twitter”

Lil Kleine is gearresteerd wegens mishandeling van zijn vriendin. Ze is met een fles geslagen en hun kindje was er bij.WHAT THE FUCKIk had dit valse rappertje al laag zitten, maar nu zit hij helemaal op het dieptepunt

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenWat mensen vooral stuitend vinden, is dat dit voorval gebeurde waar hun zoontje bij was. Lío is amper twee jaar oud.

ᴍɪᴄᴀ 🦋 on Twitter: “als lil kleine zijn vrouw echt heeft mishandeld ben ik klaar om hem te boycotten, ik hoop jullie ook / Twitter”

als lil kleine zijn vrouw echt heeft mishandeld ben ik klaar om hem te boycotten, ik hoop jullie ook

Foto’s Jaimie Vaes verwijderd

Op de Instagrampagina van Lil Kleine zijn alle foto’s met Jaimie Vaes opeens verwijderd. Dat is niet de eerste keer dat dat gebeurt. Het stel is al een aantal jaar samen, maar er gaan vaker geruchten dat ze uit elkaar zouden zijn. Dan ontvolgen ze elkaar en verwijderen ze alle foto’s van hen samen. Maar dat dat nu gebeurt, nadat het nieuws over de mogelijke mishandeling naar buiten komt, werkt zeker niet in het voordeel van de rapper.

Jos Gerritsen on Twitter: “De politie van Ibiza is nog niet klaar met rapper #LilKleine , die zaterdag niet alleen zijn vriendin Jaimie Vaes, maar ook zijn hotelsuite aftuigde. Met regelmaat gaan Vaes en Kleine (die eigen Jorik #Scholten heet) uit elkaar. Wat een enorme loser. Doodzwijgen deze droeftoeter. / Twitter”

De politie van Ibiza is nog niet klaar met rapper #LilKleine , die zaterdag niet alleen zijn vriendin Jaimie Vaes, maar ook zijn hotelsuite aftuigde. Met regelmaat gaan Vaes en Kleine (die eigen Jorik #Scholten heet) uit elkaar. Wat een enorme loser. Doodzwijgen deze droeftoeter.

Gevangenisstraffen voor verschillende vormen van mishandeling in Spanje zijn zwaar.

Voor verschillende vormen van het misdrijf mishandeling en voor het misdrijf zware mishandeling kunnen verschillende maximumstraffen worden gegeven. Hierna zullen deze worden besproken:

Eenvoudige mishandeling: 3 jaren;

Eenvoudige mishandeling met zwaar lichamelijk letsel: 4 jaren;

Eenvoudige mishandeling leidend tot de dood: 6 jaren;

Eenvoudige mishandeling met voorbedachten rade: 4 jaren;

Eenvoudige mishandeling met v.r. én zwaar lichamelijk letsel: 6 jaren;

Eenvoudige mishandeling met v.r. leidend tot de dood: 9 jaren;

Zware mishandeling: 12 jaren;

Zware mishandeling leidend tot de dood: 15 jaren.Comments

comments

Lees ook:  #lilkleine kan zware straf krijgen in Spanje wegens mishandeling