Half Nederland aan de gentherapie

Half Nederland aan de gentherapie

26 mei 2021 0 Door Indignatie redactie

Na een jaar steeds maar weer van alles beloven en de verkeerde beslissingen nemen, schiet het bij onze overheid niet op met het bestrijden van het coronavaccin. En maar vast blijven houden aan de experimentele middelen van de farmaceuten, terwijl er effectieve, veilige en goedkope medicijnen voor het oprapen liggen.

De Food and Drug Administration (FDA) is de officiële poortwachter van de geneeskunde in de Verenigde Staten, en de Europese autoriteit EMA laat veelal de oren hangen naar de Amerikaanse evenknie. Als het gaat om het redden van levens zou de FDA de allerbelangrijkste, centrale autoriteit moeten zijn die de algemene richting van ziekenhuissystemen controleert met betrekking tot farmaceutische distributie en geneesmiddelenregulering.
Het FDA-goedkeuringsproces bevordert de ontwikkeling van vaccins en geneesmiddelen, en omdat deze organisatie voor de helft van haar budget afhankelijk is van de farmaceutische industrie is het dan ook geen wonder dat men toestemming heeft gegeven de experimentele Covid-19 “vaccins” te gebruiken. Let wel: het is toestemming voor nood-gebruik, geen formele goedkeuring, wat ook niet kan omdat de testfase in ieder geval tot in 2023 loopt.
Deze vooringenomen regelgevende omgeving, aangedreven door farmaceutische winsten, is ondermeer de reden waarom ook in ons land de gezondheidszorg ten aanzien van Covid-19-bestrijding totaal vastgeroest functioneert. Dat heeft vooral te maken met de starheid van de overheid, politici, en de “drive” die er bij hun bestaat om de farmaceuten toch vooral woekerwinsten te gunnen. Zelfs de “tweede prik” is uitgemond in een chaos. Of wat te denken van de testsamenleving met de PCR-testen (die overigens niet betrouwbaar zijn, maar dit terzijde).

Er is iets gruwelijk mis in de wereldwijde aanpak van de nieuwe pandemie van het coronavirus, waarbij politici en gezondheidsautoriteiten in het Westen veilige, goedkope en effectieve behandelingen onderdrukken, terwijl ze experimentele vaccins promoten die zoals gezegd alleen toestemming voor noodgebruik hebben gekregen.

Zo meldt “Medisch Contact” op 25 maart het volgende:
Artsen die (hydroxy)chloroquine of ivermectine voorschrijven tegen covid-19 krijgen daarvoor vanaf nu een boete van maximaal 150.000 euro opgelegd door de inspectie. Het kan daarbij ook gaan om andere medicijnen die buiten de richtlijnen om worden voorgeschreven. De IGJ roept apothekers op melding te doen.
Afgezien van het feit dat er inmiddels al bergen gedocumenteerde bewijzen zijn dat ivermectine wèl een doeltreffend middel is in de strijd tegen het coronavirus (over het gebruik ervan in andere landen zometeen meer) is het extra zorgwekkend dat in de Tweede Kamer een meerderheid van politici zich heeft uitgesproken tégen een motie om huisartsen te laten beslissen of zij dit middel wel of niet bij hun patiënten willen gebruiken.

Lees ook:  De EU zou het VK kunnen aanklagen wegens verwaarlozing van het Brexit-terugtrekkingsakkoord

Al die “medisch onderlegde” politici die dus tegen deze motie hebben gestemd achten zichzelf beter in staat te beslissen hoe huisartsen hun patiënten moeten kunnen behandelen dan die artsen zèlf.  Een medicament dat al vele jaren succesvol is, en geen nadelige gevolgen heeft voor patiënten wordt verboden, maar experimentele “vaccins” waarbij veel bijwerkingen (vaak met dodelijke afloop) gemeld zijn kunnen gewoon massaal worden gebruikt. Het bevestigt onze mening dat de winstgevendheid van de farmaceutische industrie voor politici zwaarder weegt dan de gezondheid van burgers.

Hoewel er zoals gezegd veel wetenschappelijke publicaties zijn over de antivirale effecten van verschillende fytochemicaliën, zelfzorggeneesmiddelen en kruidenpreparaten, weigeren de “toezichthouders” deze remedies goed te keuren om zieke patiënten te helpen. In ons land waarschuwen regeringspartijen en coalitie-geïnteresseerde collega’s momenteel dus voor het gebruik van ivermectine om covid-19 te behandelen, maar andere landen gebruiken het met succes.

Ivermectine is een veelgebruikt landbouwgeneesmiddel dat wordt gebruikt als ontwormingsmiddel voor katten, honden, paarden en vee. Het medicijn is door de Amerikaanse FDA goedgekeurd bij mensen voor de behandeling van intestinale strongyloïdiasis en onchocerciasis, twee aandoeningen veroorzaakt door parasitaire wormen, maar het is ook niet goedgekeurd als een covid-19-behandeling in de Verenigde Staten. India daarentegen gebruikt het medicijn echter bij gezondheidswerkers, met geweldige resultaten. Artsen in Florida gebruiken het medicijn ook met veel succes.

Studies in India inzake ivermectine lieten opmerkelijke resultaten zien. Ivermectine bereikt een 5.000-voudige vermindering van de replicatie van het SARS-CoV-2-virus binnen 48 uur. Een enkele dosis ivermectine zorgde bij proeven voor een vermindering van 93 procent van viraal RNA in slechts 24 uur. Gezondheidswerkers in India gebruiken het medicijn met groot succes. Ivermectine presteerde beter dan vitamine C en hydroxychloroquine en was het krachtigst na twee doses.
De antivirale eigenschappen van ivermectine zijn al gedocumenteerd voor het remmen van HIV-replicatie. Het succes van het medicijn tegen covid-19 is veelzeggend, want de oorspronkelijke biologische wapenstam van SARS-CoV-2 gebruikt hiv-componenten als onderdeel van de infectie- en replicatiepathogenese.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDe resultaten weerspiegelen de resultaten van een gerandomiseerde studie uitgevoerd aan de Universiteit van Egypte. In dat onderzoek ontwikkelde 58,5% van de 101 gezondheidswerkers in een 14-dagen durende onderzoeksperiode symptomen. De groep die ivermectine kreeg, ontwikkelde slechts 7,4% symptomen.

De werkzaamheid van ivermectine tegen covid-19 is al lang bekend, wat het extra wrang maakt omdat bij vroegtijdig inzettenn van het middel veel levens gered hadden kunnen worden. Artsen die in Florida praktiseerden, testten het medicijn tussen 15 maart en 11 mei 2020 (!) in Broward Health Hospitals. Het medicijn werd onderzocht bij tweehonderdtachtig patiënten, 173 behandeld met ivermectine en 107 zonder ivermectine. Alle patiënten kregen ook hydroxychloroquine, azithromycine of beide, naar goeddunken van de behandelende arts. Patiënten die werden behandeld met ivermectine als onderdeel van het protocol, hadden een grotere kans om de ziekenhuisopname te overleven. Behandeling met ivermectine ging gepaard met een lagere mortaliteit tijdens de behandeling met Covid-19, vooral bij patiënten met ernstige pulmonale betrokkenheid.

Lees ook:  Coöperaties kunnen de weg banen naar rechtvaardige economieën te midden van de COVID-crisis

De FDA heeft geen richtlijnen vrijgegeven voor het gebruik van ivermectine voor covid-19. Mensen kopen het medicijn in winkels voor landbouwproducten en gebruiken zelfmedicatie met hoge doses die bedoeld zijn voor de behandeling van groot vee zoals runderen en paarden. De FDA heeft meerdere meldingen ontvangen van een overdosis ivermectine die medische ondersteuning vereist. De FDA waarschuwt dat ivermectineproducten voor dieren anders zijn dan formuleringen die zijn goedgekeurd voor menselijke consumptie.
Het actieve ingrediënt kan hetzelfde zijn, maar de inactieve ingrediënten kunnen bij mensen anders worden opgenomen dan bij dieren. Als het medicijn verkeerd wordt ingenomen, kan het een lage bloeddruk, toevallen, misselijkheid, braken en andere allergische reacties zoals duizeligheid en netelroos veroorzaken. Desalniettemin proberen mensen toch hun geluk, omdat eigenwijze artsen hen weigeren het medicament te verstrekken. Wij hebben ook de proef op de som genomen en onze huisartsenpraktijk gevraagd om het middel. Dat werd – zoals verwacht – geweigerd. Op de opmerking van onze kant “dat we dan wel naar de dierenspeciaalzaak gaan om het middel te kopen” werd instemmend geantwoord – er werd zelfs niet afgeraden om zelf te gaan experimenteren.

In India geven de ziekenhuizen hun personeel en studenten duidelijk advies over het gebruik van ivermectine. Omdat het medicijn een lange geschiedenis van klinisch gebruik heeft, een gunstig veiligheidsprofiel heeft en in vitro is onderzocht als een profylactisch middel voor Covid-19, adviseren ziekenhuizen artsen en verpleegkundigen om het te gebruiken om infectie te voorkomen. Op de eerste dag bevelen ze een dosis van 300 µg / kg lichaamsgewicht aan, gevolgd door een tweede dosis tweeënzeventig uur later, en een daaropvolgend doseringsschema dat om de 30 dagen plaatsvindt. Zwangere vrouwen of vrouwen die zwanger worden, wordt overigens geadviseerd om het medicijn niet in te nemen. In ons land worden vrouwen in deze categorie zelfs aangeraden zich te laten inenten met “vaccins” van de farmaceuten. Overigens zijn het geen vaccins, maar is het in het geval van mRNA gentherapie (dat was overigens al in maart 2020 (!) bij de overheid bekend). Maar ja, als je bij een pandemie de burgers gaat vertellen dat zij allemaal gentherapie krijgen, dan zul je weinig enthousiasme ontvangen. Beter is het dan te zeggen dat er gevaccineerd wordt, toch?

Lees ook:  De ziekenhuisopname van Trump heeft de dreiging van verkiezingsdiefstal niet verminderd 12 feiten!

Terwijl er vele miljarden euro’s worden weggegooid voor vaccin- en geneesmiddelenonderzoek is het onbegrijpelijk waarom de overheid na bijna anderhalf jaar zelfs nieteens  het initiatief heeft genomen een paar miljoen tegen meer onderzoek aan te gooien naar de goede werking van preventieve middelen en antivirale middelen zoals ivermectine, zink en vitamine D, om er maar een paar te noemen. Een regering die weigert andere paden in te slaan dan de farmaceuten hun voorschrijven, en alle informatie van de farmaceuten stootsvoets voor waarheid aan te nemen, ondanks dat resultaten uit het verleden andere zaken heeft laten zien.

De onderdrukking door de westerse regeringen, de medische wereld (die maar al te vaak afhankelijk is van de farmaceutische industrie) en toezichthouders van ivermectine als een covid-19-behandeling is nog maar het topje van de ijsberg. Jaren van bezuinigingen op de gezondheidszorg, sluiten van ziekenhuizen (en dus ook: bedden) en ontslag van tienduizenden handen aan het bed, wreken zich al jaren vóór corona. Covid-19 zou de katalysator van verandering hebben kunnen zijn, het keerpunt voor de medische zorg. In plaats daarvan blijft de politiek miljarden euro’s over de balk smijten, verkeerd besteden, terwijl bedrijven en burgers het ravijn in worden en zijn gegooid.

In dit kader is het van belang te lezen dat in het Verenigd Koninkrijk er in 2022 een openbaar onderzoek naar de aanpak van de COVID-19-pandemie door de regering zal worden gehouden. Premier Johnson heeft dat in het parlement gezegd. “De regering is volledig toegewijd om lessen te trekken in elke fase van de pandemie”, aldus Johnson. Kijk, dat zijn geluiden die wij nu ook in ons land zouden willen horen. Een openbaar onderzoek zou dan ook plaats moeten vinden, niet in 2022 maar al zo gauw mogelijk. Zodat ook in ons land nog veel levens gespaard blijven.

Maar van de zijde van de regering, politici, de geondheidszorg en de mainstream media valt alleen een oorverdovende stilte te vernemen.Comments

comments