Staan we aan de vooravond van de meest significante UFO-onthulling ooit?

Staan we aan de vooravond van de meest significante UFO-onthulling ooit?

29 mei 2021 0 Door Indignatie redactie

Verwacht wordt dat Amerikaanse inlichtingendiensten in juni een blockbuster-rapport over het bestaan ​​van UFO’s aan het Congres zullen uitbrengen. Onnodig te zeggen dat we zoiets nog nooit eerder in de geschiedenis van de VS hebben gezien. Vroeger deden overheidsinstanties er alles aan om iedereen te marginaliseren die te hard over UFO’s sprak. In feite zou iedereen die te effectief was in het delen van de waarheid over UFO’s waarschijnlijk bezoek krijgen van schimmige regeringsagenten. Maar nu is alles veranderd. Tegenwoordig praten huidige leden van het Congres, zoals de Amerikaanse senator Marco Rubio, openlijk over UFO’s op televisie. Voormalig senaatsleider Harry Reid had zojuist een artikel over UFO’s gepubliceerd door de New York Times , en zelfs Barack Obama beantwoordt publiekelijk vragen over hun bestaan.

Dus waarom heeft er zo’n dramatische verschuiving plaatsgevonden?

Zijn onze inlichtingendiensten eindelijk tot de conclusie gekomen dat het Amerikaanse volk klaar is om met de waarheid om te gaan?

Op dit moment publiceren de bedrijfsmedia bijna elke dag verhalen over UFO’s, en veel van die artikelen gaan over het langverwachte rapport dat naar verwachting volgende maand zal worden vrijgegeven …

Van de Amerikaanse inlichtingendiensten wordt verwacht dat ze volgende maand een rapport over “niet-geïdentificeerde luchtverschijnselen” aan het Congres overhandigen, wat hernieuwde belangstelling en speculatie wekt over hoe de regering omgaat met waarnemingen van mysterieuze vliegende objecten – en of er een wereldse verklaring voor is.

Het niet-geclassificeerde rapport, opgesteld door de directeur van de nationale inlichtingendienst en de minister van defensie, heeft tot doel openbaar te maken wat het Pentagon weet over niet-geïdentificeerde vliegende objecten en gegevens die uit dergelijke ontmoetingen zijn geanalyseerd.

Onnodig te zeggen dat ik niet verwacht dat onze inlichtingendiensten in dit rapport alles onthullen wat ze weten over UFO’s.

Ik verwacht zelfs dat er maar een kleine hoeveelheid nieuwe informatie zal zijn.

Lees ook:  Waarom toerisme zou moeten sterven van Greta Thunberg en waarom dit niet willen

Maar het feit dat onze inlichtingendiensten in dit rapport publiekelijk het bestaan ​​van UFO’s zullen erkennen, maakt het nog steeds de meest significante UFO-onthulling ooit.

Dit zou in de oude dagen nooit zijn gebeurd. Er is iets veranderd en het lijkt erop dat er een gezamenlijke inspanning wordt geleverd om ons ergens op voor te bereiden.

Op dit punt zou het natuurlijk lachwekkend zijn om te proberen volledig te ontkennen dat daarboven iets aan de hand is. Zoals ik eerder heb besproken, waren UFO-rapporten van privé-burgers in 2019 helemaal omhoog en in 2020 weer helemaal omhoog.

Maar het zijn niet alleen privé-burgers die dergelijke ontmoetingen hebben.

Amerikaans militair personeel heeft regelmatig UFO’s gezien en verslagen van deze ontmoetingen hebben de krantenkoppen over de hele wereld gehaald.

Eerder deze maand veroorzaakte een video van een UFO die in de lucht boven de USS Omaha zweefde in juli 2019 nogal wat sensatie. Welnu, nu is er een nieuwe video uitgekomen die laat zien dat “maar liefst 14 UFO’s” de Omaha rondzwermden tijdens dat incident …

Video die een ongeïdentificeerd vliegend object laat zien dat twee jaar geleden voor de kust van San Diego in de Stille Oceaan spatte, lijkt te zijn bevestigd door een militaire radar die maar liefst 14 UFO’s laat zien die rond een marinegevechtsschip zwermen terwijl ze met snelheden van meer dan 160 mph varen.

Op de beelden die zojuist zijn vrijgegeven, zien we personeel van de Amerikaanse marine de UFO’s observeren met behulp van twee verschillende radarsystemen …

Matrozen aan boord van de Omaha observeerden de objecten en maten hun snelheid met behulp van twee verschillende radarsystemen.

Een van de objecten vloog zo snel als 138 knopen – dat is meer dan 158 mijl per uur.

‘Holy s ***. Ze gaan snel ‘, zegt een van de matrozen in de video.

Moeten we zo’n getuigenis gewoon negeren?

Lees ook:  NRC is gestopt met haar ‘Factcheck’-rubriek.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenTegenwoordig heeft zelfs 60 Minutes het over UFO’s. Eerder deze maand zond 60 Minutes een uitgebreid rapport uit over UFO’s, en een van de personen die ze interviewden was voormalig marinepiloot luitenant Ryan Graves …

Voormalig marinepiloot luitenant Ryan Graves noemt alles wat er is een veiligheidsrisico. Hij vertelde ons dat zijn F / A-18F-squadron UAP’s begon te zien zweven boven het beperkte luchtruim ten zuidoosten van Virginia Beach in 2014 toen ze de radar van hun jet bijwerkten, waardoor het mogelijk werd om in te zoomen met infraroodcamera’s.

Volgens Graves begon zijn squadron op dat moment UFO’s te ontmoeten “elke dag gedurende minstens een paar jaar” …

Ryan Graves: elke dag. Elke dag minstens een paar jaar.

Bill Whitaker: Wacht een paar jaar elke dag een minuutje?

Ryan Graves: Uh-huh.

Dit is geen gek van internet.

Dit is een goed opgeleide Amerikaanse marine-gevechtspiloot waar we het over hebben.

Keer op keer zijn zeer geloofwaardige stemmen naar voren gekomen met ooggetuigenverklaringen die eenvoudigweg niet kunnen worden ontkend.

Er gebeurt duidelijk iets heel ongewoons in onze lucht, en de Amerikaanse senator Marco Rubio gelooft dat we eindelijk antwoorden zullen krijgen  wanneer het rapport volgende maand wordt vrijgegeven …

We zullen het uitzoeken als we dat rapport krijgen. Weet je, er is een stigma op Capitol Hill. Ik bedoel, sommige van mijn collega’s zijn erg geïnteresseerd in dit onderwerp en sommigen giechelen als je erover begint. Maar ik denk niet dat we kunnen toestaan ​​dat het stigma ons ervan weerhoudt een antwoord te hebben op een zeer fundamentele vraag.

Persoonlijk ben ik lang niet zo optimistisch.

Lees ook:  Moslims door het lint door KORAN verbranding Noorwegen (video)

Ik denk bijvoorbeeld niet dat er in het rapport ook maar één woord zal staan ​​over wat er werkelijk gaande is in Dulce, New Mexico .

Maar ik geloof echt dat onze inlichtingendiensten eindelijk publiekelijk zullen toegeven dat UFO’s echt bestaan, en dat is een gigantische stap.

Ondanks al onze geavanceerde technologie zijn er zoveel dingen in deze wereld die onze beste experts eenvoudigweg niet kunnen uitleggen. Zo stonden wetenschappers er ooit op dat coelacanthen 420 miljoen jaar geleden uitgestorven waren, maar het blijkt dat ze er vandaag de dag nog steeds zijn …

Verschillende haaienjagers stuitten op een voorheen onbekende populatie coelacanthen, een 420 miljoen jaar oude ‘fossiele vis’ waarvan ooit werd gedacht dat deze uitgestorven was.

De ontdekking werd gedaan in het zuidwestelijke deel van Madagaskar in de Indische Oceaan.

De opmerkelijke vondst, voor het eerst geschetst door Mongabay News, komt voort uit het resultaat dat de haaienjagers kieuwnetten gebruikten om de haaien te zoeken, alleen om de oude vissen op te sporen.

We denken graag dat we alle antwoorden hebben, maar dat is niet zo.

De waarheid is dat onze kennis uiterst beperkt is, en we zouden bereid moeten zijn om eerlijk te zijn over onze beperkingen.

Wat betreft UFO’s, het zou oké moeten zijn om toe te geven dat er nogal wat is dat we er nog niet van weten.

Maar op dit punt is het buitengewoon duidelijk dat het UFO-fenomeen heel reëel is, en ik geloof dat het toneel klaar is voor een misleiding van epische proporties.

Velen over de hele wereld zullen heel graag onze nieuwe “buitenaardse vrienden” willen omhelzen, maar dat zou een vreselijke, vreselijke fout zijn.

 

 Comments

comments