Kiezersverraad

Kiezersverraad

31 mei 2021 0 Door Indignatie redactie

De naïeve 2e Kamer wenste het, na de informatiefase, ‘over een andere boeg te gooien’ door éérst inhoudelijk naar een herstelplan toe te werken om vervolgens naar de eventuele personele bezetting te gaan kijken. De wereld op zijn kop, dus Utopia komt in zicht …

Ontgaat u de logica hiervan? Niet als u zich in alle redelijkheid afvraagt hoe dom onze van onbenul overlopende parlementariërs kunnen zijn en wat onze 2e Kamer verwacht van een politiekcorrecte representante van het door de kiezers ten tweeden male uitgekotste cultuurmarxisme? Dit ongekende brevet van onvermogen zet de deur open voor de verliezers van de verkiezingen om  een door de kiezers pertinent niet gewenst regeerakkoord neer te zetten om vervolgens tot de verblijdende conclusie te komen dat slechts de verliezers van de verkiezingen dit appreciëren.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenKers op die communistische taart is dat formateur Hamers het zelfs bestaat om louche activisten als Milieudefensie en Urgenda bij de gesprekken te betrekken en de zakkenvullerslobby van Nijpels zit notabene ook al weer aan tafel! Slechts de kiezer is niet welkom… Hoe gek kan dit mens worden als zij ook nog eens de treurige moed heeft om haar circus ongevraagd vol te willen plempen met communistische hersenschimmen als een ‘duurzame economie’ – die ons in recordtempo tot een derdewereldland degradeert, een ‘inclusieve samenleving’ – die alle ‘andersdenkenden’ in Rutte’s apartheidsbeleid gaat discrimineren, en ‘digitalisering en  internationalisering’ – waar de kiezer nooit om gevraagd heeft!

Lees ook:  Migratie en het nieuwe normaal: Requiem voor europa dankzij Prins of darkness onze wijlen prins Bernard

Nederland wordt naar de rand van de afgrond geduwd door dit kiezersverraad van de VVD en het CDA die weigeren om met PVV en FvD samen te werken uit puur eigenbelang en angst voor de grote bezem die dan wel eens door hun Augias stal zou kunnen vegen.Comments

comments