3 augustus 2021

INDIGNATIE

Indignatie.nl jaagt altijd naar interessante, belangrijke en controversiële perspectieven grotendeels uitgesloten van de mainstream media

Joe Biden: VS mengt zich nooit in verkiezingen in andere landen…… ha! ha! ha! ha! ha!

venezula

Captured mercenaries in Chuao, Venezuela.


 42 total views,  8 views today

Ongelofelijk weer deze uitspraak van Joe Biden, de president van het land dat overal waar het haar belangen ten goede komt ingrijpt, (vooral) democratisch gekozen regeringen die zich niet schikken naar de wensen van de VS zijn de klos. Ten eerste door het organiseren van demonstraties tegen zo’n bewind waar het de bedoeling is dat zo’n regime opstapt, ten tweede als dat niet lukt legt de VS zo’n land sancties op en dat gebaseerd op een hele berg leugens, in de hoop dat het volk ontevreden wordt (vanwege lege schappen in de winkels en rijen tot ver voor de deur) Zo hebben de illegale sancties van de VS (Canada, Groot-Brittannië en de EU) tegen Venezuela intussen aan meer dan 50.000 mensen het leven gekost, in feite een massamoord…….. (zonder het beoogde resultaat te kunnen bereiken: Maduro afzetten, ondanks alles haalt hij nog steeds de meerderheid van de stemmen!!) Ten derde als dat niet lukt door het organiseren en regisseren van een coup (door delen van de krijgsmacht van zo’n land om te kopen), waarbij de CIA altijd de gangmaker is…… Mocht zelfs dat niet lukken is de VS in staat om zo’n land binnen te vallen, waar men uiteraard een berg leugens voor gebruikt, zie de illegale oorlogen van de VS tegen Afghanistan, Irak, Libië en Syrië…..

En dan durven beweren dat de VS zich niet met verkiezingen elders bezig houdt, terwijl dat aantoonbaar een fiks aantal keren is gebeurd, maar vergeleken met het hier bovenstaande is dat nog maar kinderwerk….. Het laatst bekende voorbeeld van bemoeienis met verkiezingen van de VS was die in Bolivia, waar de VS niet alleen de verkiezingen probeerde te beïnvloeden, maar na de overwinning van president Evo Morales de coup tegen deze democratisch gekozen president heeft georganiseerd en geregisseerd….. Een ander voorbeeld is het eerder al genoemde Venezuela, de VS had zelfs het gore lef om daar na de verkiezingen zelf een andere president aan te stellen, de fascist Guaidó, die goed was voor ongeveer 2% van de stemmen…… (volgens de VS was hij oppositieleider, een leugen die men in de westerse pers overnam, hoe belachelijk en doorzichtig deze valse claim ook was….)

Voormalig CIA directeur Woolsey gaf in een tv interview toe dat de VS verkiezingen elders manipuleert, maar dat is ‘voor de goede zaak’, aldus deze smerige ploert……

Het meest lullige van de uitspraak die Joe Biden deed is wel dat de VS in de 90er jaren openlijk de verkiezingen in Rusland heeft gemanipuleerd……..

Uiteraard weten de reguliere (massa-) media al het voorgaande, echter geen onvertogen woord toen de volgens Caitlin Johnstone president met soep hersenen werd gevraagd wat hij Putin had gezegd over Russische bemoeienis met de verkiezingen in de VS…….. (een leugen die intussen al 100 keer is doorgeprikt, maar die de westerse media en politici gewoon levend houden…..)

Biden antwoordde op zijn onnavolgbare manier door te vragen (in deze aapt hij jezus na) hoe de VS door de rest van de wereld zou worden gezien als het zich met de verkiezingen van andere landen zou bemoeien en iedereen zou weten dat dit waar is? Hoe zou het zijn als we ons met activiteiten zouden bezighouden waarmee hij (Putin, Ap) bezig is? Het verkleint de status van een land dat wanhopig probeert haar status als wereldmacht te bewaren…… ha! ha! ha! ha! ha! Het is deze dwaas echt in de bol geslagen, zonder enig bewijs voor deze leugens te geven*, is het juist de VS die keer op keer op spionage wordt betrapt, zelfs haar eigen partners (in oorlogsmisdaden) worden bespioneerd door de  VS…… Als je denkt dat de VS daarbij bedrijfsgeheimen ontziet, ben je behoorlijk naïef, uiteraard worden ook zaken meegenomen als innovaties die op universiteiten worden uitgedacht of die door bedrijven zelf worden bedacht, deze worden doorgespeeld aan ofwel universiteiten dan wel aan het (grote) bedrijfsleven in de VS……..

Caitlin ziet in het zwijgen van de pers, i.p.v. in een enorme lachbui uit te barsten na deze smerige leugens van Biden, volkomen terecht nogmaals een bewijs dat die pers er alleen is om propaganda te maken en om de door de eigenaars gewenste status quo te bewaren en te verdedigen, zaken die uiteraard gelijk opgaan, immers die zijn ook in het belang van de Biden administratie en van de wapenindustrie, de zakenbankensector, de oliemaatschappijen en andere grote bedrijven waarin men aandelen heeft (ofwel het grote bedrijfsleven dat Biden in haar zak heeft….)….

Joe Biden durfde eerder Putin voor ‘killer’ (moordenaar) uit te maken, terwijl hij als vicepresident onder Obama al mede verantwoordelijk was voor een enorm aantal doden vanwege de illegale oorlogen die deze administratie begon tegen Libië en Syrië, dit nog naast het grote aantal moorden op verdachten middels drones, waarbij meer dan 90% van de doden niet eens werd verdacht…… Voorts waren de door de Obama administratie opgezette staatsgrepen in Honduras en Oekraïne ook nog eens de reden voor een groot aantal doden…… Kortom Putin kan als ‘killer’ nog niet in de schaduw staan van Joe Biden, die als president ook al weer verantwoordelijk is voor een fiks aantal moorden en dat in landen waar de VS niets te zoeken heeft…….

Tot slot: vergeet niet dat Biden er geen moeite mee had toen Palestijnenslachter en Israëlische opperschoft Netanyahu de senaat toesprak en daarbij de verkiezingen in 2016 manipuleerde……

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments